• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Nevoş bol yumurtalı tepsi böreğini geceden yapsam sabah pişirsem olur mu?

Sen bizimle kal yeter :KK60:Canın isterse güzel tariflerinden paylaşırsın:KK19:
Diyet nasıl gidiyor:KK45:
Sağol canım benim.:KK60: Keyfim ve elektriğim olursa tabiki katılırım.:KK23:

Diyet iyi maşallah da sabahki böreği atlatırsam tam süper olacak.:KK48:

Sağol canım benim.:KK60: Keyfim ve elektriğim olursa tabiki katılırım.:KK23:

Diyet iyi maşallah da sabahki böreği atlatırsam tam süper olacak.:KK48:
İnşaallah canım:KK60:Diyet hafiflesin kutlama yaparız:KK45:
Börek mecburimi yapılıyor:KK53:Misafir mi var:KK30:Yoksa ev ahalisinin canı börek mi istemiş:KK73:

Benim yemek hangi yörenin bilmiyorum :)
Kim bulduysa ellerinden öpüyorum, çok severim kendisini, her fırsatta trcihimi ondan yana kullanırım:KK8::KK8:
Benim yemek nerenin biliyorum adı üstünde zaten ama söylemem:KK53:Diyette olmasam hemen yapacağım:21:Ama son günleri bekleyeceğim:KK45:Senin tarif nasıl merak ettim:kk77::KK19:

Canım hiç denemedim ama bir arkadaşım yapıyordu ve buzdolabına koyuyordu sabah pişiriyordu..Daha güzel oluyordu..o_OSoda falan koyacak mısın?
Hıı buzdolabında duracak yani.Koca tepsi nasıl sığacak.o_OBalkona koyarım olmazsa.o_OSoda yok bol süt,bol yumurta,tereyağ var.Yalancı su böreği.

Hıı buzdolabında duracak yani.Koca tepsi nasıl sığacak.o_OBalkona koyarım olmazsa.o_OSoda yok bol süt,bol yumurta,tereyağ var.Yalancı su böreği.
Dışarda beklerse kokar canımo_OOlur üzerini kapatıp balkona koy:KK58:
Offf çok güzel olur:kk77:Ben de soda olmazsa veya sodasız yapacaksam bol süt koyuyorum:KK19:

Pinko naber?:KK60:

Hangi tarifi yapacaksın?:KK22:

Buzluğa koyacaksın canım sığıyor ama pişirirken üstüne yumurta sürmen lazım. Buzu çözülmeden atcan fırına.
Benim yemek nerenin biliyorum adı üstünde zaten ama söylemem:KK53:Diyette olmasam hemen yapacağım:21:Ama son günleri bekleyeceğim:KK45:Senin tarif nasıl merak ettim:kk77::KK19:
Merak et:KK8::KK8:
B

Bence de ne güzel olur..
Bakalım kimler bizimle :)

Dışarda beklerse kokar canımo_OOlur üzerini kapatıp balkona koy:KK58:
Offf çok güzel olur:kk77:Ben de soda olmazsa veya sodasız yapacaksam bol süt koyuyorum:KK19:
Evet öyle yapayım.Hava zaten çok soğuk.Sodalı da güzel oluyor.

Back
X