• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
20150319_230025.webp

Ekleyebildim mi resmi:)

Selamlar.:KK37:

Çok iyiyim canım.Çok mutluyum bugün.:KK71:Ehliyeti aldım.:KK71:Sınav vardı bugün geçtim.:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Sen nasılsın?:KK36:
Aaa cok sevindim hayirli olsun :KK60: iiyim bende bugun disari ciktik normalde esimle basbasa cikcaktik gorumce geldiydii ee bugun napcaz planimiz ne demis bisi diyememis benimkide artik ole ciktik bi dondurma yedim geldim:kk77:

Aaa cok sevindim hayirli olsun :KK60: iiyim bende bugun disari ciktik normalde esimle basbasa cikcaktik gorumce geldiydii ee bugun napcaz planimiz ne demis bisi diyememis benimkide artik ole ciktik bi dondurma yedim geldim:kk77:
Sağol canım.:KK60:

Planınız ne değil de planımız ne?:cool:Kötü olmuş planınızın bozulması.Telafi edersiniz canım.Kardeş işte birşey diyememiştir eşin.Dondurma sezonu açıldı ne güzel.
yPJMOn.gif

Sağol canım.:KK60:

Planınız ne değil de planımız ne?:cool:Kötü olmuş planınızın bozulması.Telafi edersiniz canım.Kardeş işte birşey diyememiştir eşin.Dondurma sezonu açıldı ne güzel.
yPJMOn.gif
Ole bide disarda olunca demmis ama benimki bozulmus biraz :KK48: biz hic kapatmiyoruz ki ben dogum yapana kadar hep yedim surda iki uc aydir yiyemedim :kk77::kk77:bugun firsattan istifade yedim

Ole bide disarda olunca demmis ama benimki bozulmus biraz :KK48: biz hic kapatmiyoruz ki ben dogum yapana kadar hep yedim surda iki uc aydir yiyemedim :kk77::kk77:bugun firsattan istifade yedim
Anlamıştır bozulduğunu bir daha yapmaz inşallah.Kışın aramıyorum dondurmayı.Sizin orası daha sıcaktır yenir:))

Back
X