- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
Ay abla sorma video izledim nasıl alıyorlar diye izlemez olaydımO sıkıntı bendede varKorkudan gidemiyorum ağrısı çok fena oluyor
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay abla sorma video izledim nasıl alıyorlar diye izlemez olaydımO sıkıntı bendede varKorkudan gidemiyorum ağrısı çok fena oluyor
![]()
Mesajını yeni farkettim..Ay abla sorma video izledim nasıl alıyorlar diye izlemez olaydımKorktum bi kere gidemem daha yaa
![]()
Ellerine sağlık canım
EklemişsinYaşasın eklemişim![]()
Herhalde aynen yaa cibir cibir bakiyor guluyorGaz sancısı olmuştur. Tabi o ne olursa olsun enerjisini kaybetmez.![]()
okuyoruz hep duasida var ustunde ama iste oluyor yinedeSık sık oku bebişi canım rahatlatır
Belki gaz sancısı da vardır![]()
Yaninda cay ile iyi giderdi simdii, ellerine saglik ablacim
Sağol canımEllerine sağlık canım![]()
Sağol canımYaninda cay ile iyi giderdi simdii, ellerine saglik ablacim![]()
Ellerine sağlık canım.Kalpli kalpli pek güzel olmuş.
Senin de ellerine sağlık canım.Tabii yenmezmi guzelim kurabiyeler :)Bende yaptim komsularimiz geldi bitti nerdeyse :)Eki Görüntüle 1446029
Selam canim nberSelamlar.![]()
Çok iyiyim canım.Çok mutluyum bugün.Selam canim nber![]()
Aaa cok sevindim hayirli olsunÇok iyiyim canım.Çok mutluyum bugün.Ehliyeti aldım.
Sınav vardı bugün geçtim.
Sen nasılsın?![]()
Sağol canım.Aaa cok sevindim hayirli olsuniiyim bende bugun disari ciktik normalde esimle basbasa cikcaktik gorumce geldiydii ee bugun napcaz planimiz ne demis bisi diyememis benimkide artik ole ciktik bi dondurma yedim geldim
![]()
Ole bide disarda olunca demmis ama benimki bozulmus birazSağol canım.
Planınız ne değil de planımız ne?Kötü olmuş planınızın bozulması.Telafi edersiniz canım.Kardeş işte birşey diyememiştir eşin.Dondurma sezonu açıldı ne güzel.
![]()
Anlamıştır bozulduğunu bir daha yapmaz inşallah.Kışın aramıyorum dondurmayı.Sizin orası daha sıcaktır yenir:))Ole bide disarda olunca demmis ama benimki bozulmus birazbiz hic kapatmiyoruz ki ben dogum yapana kadar hep yedim surda iki uc aydir yiyemedim
bugun firsattan istifade yedim