• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Uğradım diyet topiğine geldimm..
7_5_142.gif
Hadi kalkın hanımlar ben akşam 9 da bir yattım yeminlen uykuya ruhumda doydu ,,bedenimde oh oh güzel bir enerjiyle buralardayımm.. Nevtestee ne zaman açılıyo sütlü tatlılar kategorisi.. karar verdim bu cumartesi yapacağım çekeceğim resimleri.. güzel bir sunumda hazırlayacağımm.gözlerimiz doysun demii..Hu hu hu kalkın hadii ilkbahar geldi,,yaz geliyor,,çiçekler açtı,,kuşlar cıvıl ,cıvıl,işe gelirken çimenleri,çiçekleri,havayı koklaya koklaya geliyorumm oh beee.. ciğerlerim,,ve gözlerim,,bayram ediyorr....
index.php
index.php

index.php

Pazartesi oylama bitiyor Salı veya Çarşamba yeni kategoriye başlarız;)
Bu sefer sunumlar çok güzel olsun.Tüm püf noktaları yazılsın. :KK9:

Benim yarismanin miiii senin yarismanin miiiiii

Valla ikisini de cok az kaldi ablam bugun taslagi olusuturucam hazirda beklesin : )

Ay ben senin yarismayada katilmak istiyorum.bu yarismalar bagimlilik yapiyo heralde. Evde oturdukca yarismayla bozdum kafayi:KK53:

Allah kolaylık versin canım:KK60:
Artık büyüdü yalnız kalmaz istemez bundan sonra işin var :KK46:
öyle süpürge çalışırken hiç sesi çıkmadı süpürgeyi kapattım başladı seslenmeye sürekli konuşulsun isityor sabah eşim azcık uyuycam dedi bizimki konuşurken babaısnı kaldırdı uyutmadı:KK70::KK70::KK70:
Uğradım diyet topiğine geldimm..
7_5_142.gif
Hadi kalkın hanımlar ben akşam 9 da bir yattım yeminlen uykuya ruhumda doydu ,,bedenimde oh oh güzel bir enerjiyle buralardayımm.. Nevtestee ne zaman açılıyo sütlü tatlılar kategorisi.. karar verdim bu cumartesi yapacağım çekeceğim resimleri.. güzel bir sunumda hazırlayacağımm.gözlerimiz doysun demii..Hu hu hu kalkın hadii ilkbahar geldi,,yaz geliyor,,çiçekler açtı,,kuşlar cıvıl ,cıvıl,işe gelirken çimenleri,çiçekleri,havayı koklaya koklaya geliyorumm oh beee.. ciğerlerim,,ve gözlerim,,bayram ediyorr....
index.php
index.php
index.php
kız şu enerjiden azcıkta bana ver :KK30: burda bahardan esinti kalmadı yağmur var

Ay ben senin yarismayada katilmak istiyorum.bu yarismalar bagimlilik yapiyo heralde. Evde oturdukca yarismayla bozdum kafayi:KK53:

Gel canim gelllll : ) her iko yarismada hemen hemen ayni gun baslayacak : )

Bahara girdikkkk hem tatlilarimizi yiyelimmmm hemde civil.civil giyinelimmm hahaha : )

Back
X