Gezi mi yoksa düğün mü?

kirmizi oje

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
2.209
4.968
133
Selam hanımlar,

Arkadaşlar çölde bir gece kamp yapıp yıldızları seyredeceğimiz safari tarzı muazzam bir gezi ayarlamışlar şu an bulunduğum ülkede. Gitmeyi çok istiyorum, çünkü eşimle hayalimizden biri buydu ve çok sevdiğim kişilerle gidicez. Bir daha böyle toplanmak zor olur. Ancak aynı gün eşimin çok yakın arkadaşının düğünü var. Hem düğüne gidip sonra geziye katılamam çünkü erken çıkacaklar yola. Düğünlerden nefret ediyorum ama vefa var bir yandan. Eşim sen git ben katılırım bir şey olmaz diyor ama içim rahat etmiyor.Eşimle gidebiliriz belki başka zaman ama arkadaşlarımızla olmaz. Eşim olmadan gitmek istemiyorum bir yandan, ama kaçırmak da istemiyorum. Her açıdan şu an olumsuz benim için bütün ihtimaller. Siz olsanız ne yapardınız?

Sanırım benim kalbim de o tarafa ağırlık basacak ama zaten sevmiyorum düğünkeri bir de bütün gece düşünüp üzülcem..

Düğün bir kere oluyor ve insan yakin arkadasini yaninda gormek istiyor. Esiniz kesin katilsin zaten. Ben olsam esimi de yalniz birakmam. Ama bu kadar da uzulmem. Arkadaşlarımla gidemiyorsam esimle giderim sonucta baska zaman.

Selam hanımlar,

Arkadaşlar çölde bir gece kamp yapıp yıldızları seyredeceğimiz safari tarzı muazzam bir gezi ayarlamışlar şu an bulunduğum ülkede. Gitmeyi çok istiyorum, çünkü eşimle hayalimizden biri buydu ve çok sevdiğim kişilerle gidicez. Bir daha böyle toplanmak zor olur. Ancak aynı gün eşimin çok yakın arkadaşının düğünü var. Hem düğüne gidip sonra geziye katılamam çünkü erken çıkacaklar yola. Düğünlerden nefret ediyorum ama vefa var bir yandan. Eşim sen git ben katılırım bir şey olmaz diyor ama içim rahat etmiyor.Eşimle gidebiliriz belki başka zaman ama arkadaşlarımızla olmaz. Eşim olmadan gitmek istemiyorum bir yandan, ama kaçırmak da istemiyorum. Her açıdan şu an olumsuz benim için bütün ihtimaller. Siz olsanız ne yapardınız?

Cok yakin arkadasimin dugunune iki elim kanda olsa giderim.

Tarihler nasil cakisti? Dugun tarihini gec mi soylediler? Cunku benim iki elim kanda olsa gidecegim dugun, gunu belli oldugu anda ogrendigim dugundur. Bu tarihe de baska bir sey planlamam zaten soz konusu olamaz. Sandiginiz kadar yakin arkadas olmayabilirsiniz. En azindan onlarin acisindan.

Cok yakin arkadasimin dugunune iki elim kanda olsa giderim.

Tarihler nasil cakisti? Dugun tarihini gec mi soylediler? Cunku benim iki elim kanda olsa gidecegim dugun, gunu belli oldugu anda ogrendigim dugundur. Bu tarihe de baska bir sey planlamam zaten soz konusu olamaz. Sandiginiz kadar yakin arkadas olmayabilirsiniz. En azindan onlarin acisindan.

Eşimin çok yakın arkadaşı, ben evlenmeden önce tanıştım yani benim senelerdir bir arkadaşlığım yok. Eşim gidecek zaten ama bana sen git zaten düğün sevmiyorsun sorun olmaz, şehirdışında derim diyor.

Düğüne giderdim, geziden bikaç saat erken dönmeyip düğünüme katılmayan arkadaşlarımla bi daha konuşmadım.
Diğer arkadaşlarınızla samimiyseniz 1 gün erteleyiversinler geziyi çöl kacmiyor bin yıldır orda.

Bence dugun, esinizi tek birakmamalisiniz.

Ama en son başka bir düğüne gittiğimde eşimi bekar arkadaşları masasına davet etti, damadın yanındaydılar ve kayınvalidemle geçirdim ben de o birkaç saati. Zaten sevmiyorum, bir de arkadaşlarının çoğu bekar, eksikliğim hissedilmez yani :( ya da kendime mazeret buluyorum şu an :(

Ben geziyi secerdim. Arkadaslik da bir yere kadar.

Geziye +1 de benden.
Yarın, öbür gün derken kalır gider gezi; düğünler hep bilindik, hep aynı. Düğün sonrası ev ziyaretine gidilip hediye götürülebilir. Çok yakın arkadaşım zaten "Kızım, geziye git, manyak mısın gelip ne yapıcan burada annemlerin içinde?" der, aynı durumda olsa, ben de ona aynını söylerim.

Geziye +1 de benden.
Yarın, öbür gün derken kalır gider gezi; düğünler hep bilindik, hep aynı. Düğün sonrası ev ziyaretine gidilip hediye götürülebilir. Çok yakın arkadaşım zaten "Kızım, geziye git, manyak mısın gelip ne yapıcan burada annemlerin içinde?" der, aynı durumda olsa, ben de ona aynını söylerim.
Dugunler beni de bogar. +Bu hayatta kendin icin yasayacaksin. Bencil olmayi bencil arkadaslarimdan ogrendim.

Geziye +1 de benden.

Gelini tanımıyorum, damadı zaten uzaktan ya tebrik edicem ya etmicem, bir masada oturcam sadece. Eşimin gönlü rahat, git diyor ama üzülür mü orda bilmiyorum, eşli bir gezi de değil gideceğim gezi çoğu arkadaşımız bekar ve kız kıza gibiyiz, ben evli olduğum için eşimle davet ettiler. Hiç ama hiç gitmek istemiyorum düğüne. Ama aşırı arada kaldım

Dugunler beni de bogar. +Bu hayatta kendin icin yasayacaksin. Bencil olmayi bencil arkadaslarimdan ogrendim.

Ben de çok yakın arkadaşım olduğunu düşündüğüm bir arkadaşımın düğünü için türkiyeye normal gideceğim zamandan daha erken gidip planlarımı ona göre yapmıştım . Gittim ama gitmez olaydım dedim, boşuna aileme ayıracağım vakitten almışım gitmeseydim de olurmuş. Şimdi aynısını yaşamak istemiyorum, gerçi bana yakın değil bu kişi hayal kırıklığına uğrayacak bir şey yok ama kös kös oturmaktansa neden olmasın diye geçiyor içimden, bir yanım da eşimin yakın arkadaşı olduğu için ayıp mu olur düşüncesinde.

Ben de çok yakın arkadaşım olduğunu düşündüğüm bir arkadaşımın düğünü için türkiyeye normal gideceğim zamandan daha erken gidip planlarımı ona göre yapmıştım . Gittim ama gitmez olaydım dedim, boşuna aileme ayıracağım vakitten almışım gitmeseydim de olurmuş. Şimdi aynısını yaşamak istemiyorum, gerçi bana yakın değil bu kişi hayal kırıklığına uğrayacak bir şey yok ama kös kös oturmaktansa neden olmasın diye geçiyor içimden, bir yanım da eşimin yakın arkadaşı olduğu için ayıp mu olur düşüncesinde.
Esinizin yakin arkadasi sizin degil. Esiniz problem yapmiyor gitmeyisinizi. Dugune gitmeyide sevmiyorsunuz. Geziye gidecek arkadaslarin hepsi Bekar bayanlarmis.Eee daha ne duruyorsunuz ben olsam vicdan yapmadan geziye giderdim:))

Back
X