• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi mi yoksa düğün mü?

Eşim de gelse idi gezi derdim kesinlikle.
Ama tek başıma gezi ilgimi çekmedi, sıkılsam bile eşimin yanında düğünde olmayı tercih ederdim...

Ama düğünde de eşim büyük ihtimal yanımda olamayacak. Arkadaşlarıyla oturmasını teklif edicem ben, ve kv gelirse mecbur onun yanında oturup teyzelerle takılcam yani..

Ben sonradan düzenledim mesajımı. Siz haklısınız. Ben sizin de arkadaşınız sandım. Düzenlenmiş haline bakabilirsiniz. Yerinizde olsam ben de geziye giderim ki eşim tek basına düğünlere çok gitti.

Evet, ben de yakın arkadaşım için kalktım Türkiyeye gittim ve yazık oldu ailemden vakit çalıp ona vermeme çünkü eşinden de kendi sivrizekalı arkadaşlarından tavır yediğimle kaldım. Değmezmiş keşke gelmeseydim dedim. Bazen bence en yakın arkadaşa bile (değmeyecek kişiyse) gerek olmuyor. Ki burda benim en yakın arkadaş olarak böyle birini seçmem sorgulanmalı ama neyse, bazen değmiyor yani :)

Evet, ben de yakın arkadaşım için kalktım Türkiyeye gittim ve yazık oldu ailemden vakit çalıp ona vermeme çünkü eşinden de kendi sivrizekalı arkadaşlarından tavır yediğimle kaldım. Değmezmiş keşke gelmeseydim dedim. Bazen bence en yakın arkadaşa bile (değmeyecek kişiyse) gerek olmuyor. Ki burda benim en yakın arkadaş olarak böyle birini seçmem sorgulanmalı ama neyse, bazen değmiyor yani :)

İnsan yasamadan bilemiyor. Ben de basıma gelmeden asla bu sekilde bir olayla karşılaşacağımı düşünmezdim. Bunların hepsi tecrübe oldu işte.

Back
X