abdülatif şener : ben başbakanın ruhunu bilirim !
yeter be adam yeter, madem ruhu biliyordun da o kabinede bakanlık yaparken aklın neredeydi diye sormazlar mı adama ?
Farkında mısın sabahtan beri siyaseti sokan site değil, sizlersiniz.
Burada sabahtır yardım paylaşımları yapılırken "sen yardımını yap, ben de istediğimi yazarım" diyen sen değil miydin arkadaşım?
abdülatif şener : ben başbakanın ruhunu bilirim !
yeter be adam yeter, madem ruhu biliyordun da o kabinede bakanlık yaparken aklın neredeydi diye sormazlar mı adama ?
o zaman gaz sıkıldığı zamn örtsünler slogan atarken değil...........
Dün yediğim şeyin biber gazı olmadığına yemin edebilirim şahsen ben. Anlık felç geçirdim resmen!
Not: yüzüm kapalıydı.
ACİİİİLLLL Arkadaşlar Tekrar Ediyorum!!! Çırağanın orada Barikat Var; Çevik ve AKP beraber Hareket halinde. Bahsettiğim lokasyonda ellerinde Demir Sopalar ile bekliyorlar, sıkışmış grup var, Gücünüz varsa YARDIM edin Gücünüz yetmiyorsa uzaklaşın. İşin rengi değişti savaşmaya başladılar artık!!!
https://www.facebook.com/photo.php?v=139515612907460&set=vb.471140606272755&type=2&theater
tomaların c.tesi ankarada bir genci ezdiği an arkadaşlar
RT ruz tv si çekmiş
bizde fıs tabi
bu da mı yalan ya gözleriniz görmüyor kulaklarınız duymuyor
başbakanın konuşmasını dinledim bugün
ciddi anlamda fikrim olmasaydı ve azıcık da aklım; gerçekten inanıcaktım her söylediğine, o denli inandırıcı ve soğuk kanlıydı.
Haksılığa uğradığını iddia edenler niçin ortalığı talan edip başkalarına haksızlık ediyorlar...............
Uyutma işini çok iyi becerdi desene yine, ben seyredemedim zaten sinir bozucu oluyor
Ben de bugün aynı seyi düşündüm. Ölüyorduk az daha. Beyne garip bir basınc. Kimyasal mı nedir?
Anonymous, İstanbul Emniyet, İstanbul Valilik ve Cumhurbaşkanlığı web sitelerinden sonra ntvmsnbc.com'a da el atmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?