Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onların tek derdi tencere, tava sesinden rahatsız olmaları. Çocukları uyanıyormuş...
Oysa biz 2 gecedir 4'lerde uyuyabiliyoruz. Neden ? Reva görülen zulmü içimiz almadığı için :97:

ömür boyunca uyumaktan hakkını korumamaktan iyidir birkaç gece uyumamak. Bzi o karşı çıkanlarında hakkını savunuyoruz ortak paydamız bu topraklar ama onlar bizim hakkımızı koruyamıyorlar parti düşüncesinden hala çıkamadı. Halkın düşünceleri duyguları söz söyleme özgülüğü diyoruz. 2 gecedir uyumuyoruz sabah altıda yattım yine de uyuyamadım bunu zorla kim yaptırabilir insana kim hangi partiyi savunduğu için yer o biber gazını, tazyikli suyu, öldürecesine dayağı. Bunun adı vatan sevgisi

Son düzenleme:
akp gençlik kolları satırlarla saldırıyor polis üniforması giydirilenlerde var avmlere girmeyin cafelere girmeyin !!!

bence sen uyu artık hatlar iyice karıştı

..................................

Beşiktaş için tibbi destek:2122443444

polis arabası eylemcilerin arasında kaldıgında bir kac kisi saldırmaya calıstı ama insanlar hep bir agızdan yapmayın diye slogan attı eger gercekten zarar vermek isteseler ve amacları bu olsa bunca kitle zaten orada olmazdı yangın cıktı insanlar pet şişeler ellerinde sondurmeye calısdılar..bakın az once bir forograf paylastım polis ve eylemcilerden biri kol kola resim cektirmişler ve tesekkur ediyorlar polise..anladık sizi tamam niye boyle oluyor diyorsunuz acıklama yapıyoruz kime bunu savunmuyor diyoruz zaten anlamadımki daha ne denmeli:26:

Son düzenleme:
Bir de stadin oradaki parktan gecilmemeli, park sivil kaynıyor. Doktor arkadaslara iletelim ve dikkatli olalim arkadaslar!

beşiktaş vişnezade parkında hafif yaralılara yardım edebilecek 10 kişilik bir sağlık ekibi kurduk." tel: 0530 4596386

İTÜ KONSERVATUVAR KAPILARINI AÇTI ORAYA GİDELİM ARKADAŞLAR

Günün en anlamlı konuşmasını Halk TV de Abdüllatif Şener yapıyor!! Başbakan Tunus Fas Cezayir seyahatine gidiyormuş deyince sipiker,verdiği cevap süperdi ; ''bu onun genel uslubudur,ülkeyi ve halkını umursamadığını kanıtlar,ben onun ruhunu bilirim'' dedi..

Peki herşeyi yakanın yıkanın polis olduğunu söylüyor. Dün burda bi arkadaş dedi gözümün önünde polis camları kırıyordu diye.
Bu gençlik bırak yakıp yıkmayı, sabah kendi çöplerini bile kendileri topladılar.milletin sorunu kamu mallarında değil, bozuk düzenle.

arkadaşımın mesajı ; Kizilayda revir kuruldu twitter uzerinden haber vermiyoruz baskin yapiliyor yardima ihtiyaci olanlar ulassin +90 (538) 934 71 12

akaretlerde doktor sinan. tıbbi malzemesi mevcut.

0 536 421 6238

​Ankara...
Kızılayda durumlar vahim akp gençliği polisle bir olup gözaltına almakla kalmıyor zincirlerle döverek işkence ediyor .izmir cad. Yüksel cad. tehlikeli !

halkın artık iflahı kesildi
şehit olaylarından , reyhanlıdaki ölen vatandaşlarımızdan ,işsizlikten
çok haklısın keşke böyle olmasaydı ama adamlar hukuğu ellerinden aldı
hukuk bitti zaten.
yorumuna katılıyorum ama akp halkı yıldırdı hayatından...

bence sen uyu artık hatlar iyice karıştı

bence ortalığı karıştıranlar uyusa bütün karışık hatlar çözülcak............

Benim uyumamaın kimseye zararı yok gördüğün üzere...........

Su kadar yaralı var diye bülten yayınlayacağınıza niye taşkınlık çıkaranlarıda aynı zamnda sakin olmaya davet etmiyorsunuz...............

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…