bu numarada polise ait olmasın doğruluğu teyid edildimi
Sen halk tvdekileri gülerek izliyorsanben senin insanlığından şüphe ederim. O halk tv yi izleyip linklerini silen asker varsa zaten eyvah bizim halimize eğer anladığım doğruysa. Gülerek izliyormuş Halk tv yi biz ağlarken sen nasıl gülebiliyorsun ya? Benim evladım olsaydı gönderirdim ve bende giderdim. Sen bu tvdekileri gülerek izliyorsan. Ağzımı bozucam vallahi billahi deliricem gel sana bi koklatayım o gazdan ağlıomusun gülüyormusun bi görelim. Seni izleyelim o gaz bombalarını yerken panzerler vs peşinden gelirken izleyelim seni eğlenecekmiyiz. Yorumunu gördüm çıldırdım resmen delirdim resmen sen kime neye gülüyorsun. Düşmanın mı ordaki insanlar senin ki düşmanımı o halde gözlerimle görsem yine bi içim burkulur insan ordakiler insan. İNSAN. ordaki insanların savundğu düşünce olmasa sen bu yazıları biraz zor yazarsın.
Bugün de eylemdeydim!
Bu kez gaz bombaları atıldı, panzerler bizi ıslattı (oh mis gibiydi tayyip eline sağlık!), portakal gazı sıkıldı.
O kadına saygılı olduğunu iddia eden başbakan var ya onun adamlarından birisi beni çekip "Sen çekil lan!" dedi duvara yapıştırdı, "Ben gezmeye geldim ne oldu anlamadım." deyip bıraktırdım bas bas bağırıp. Yoksa biliyorum ki göz altına alınırsam yarın da gidip direnemeyeceğim, üniversitemdeki direnişe gidemeyeceğim ki çok karışacak üniversiteler yarın, haberleri geliyor, etkinlikler kuruluyor, hazırlıklar yapılıyor!
Provokatörler AKPliler, her yeri yıkıyorlar, otobüslerin lastiklerini patlattılar ve Alsancakta mahsur kaldık, Gündoğdu Meydanına kadar sıkıştırdılar.
AKPliler polis arabalarında üniformaları giyip sopaları, bıçakları ile ara sokaklardaki yandaşlarımıza saldırdılar. Yaşını başını almış amcalarımız da buna dahildi.
Şahidim ki bir abimizi bacağından vurdular.
Alsancak yıkılmış durumda...
Gözaltına alıyorlar herkesi...
İyi haberlerle gelmedim.
Arkadaşlarımdan biri ciddi yaralı, uzun süre polis engelinden hastaneye gidememişler.
Güç bela özel sağlığa atmışlar kendilerini.
Bir kişinin de gözlerinin önünde can verdiğini ama kendi canlarını kurtarmak zorunda kaldıkları için müdahale edemediklerini anlattı.
Cümle kuramıyor, ağlayamıyor bile sadece sesi titriyor.
İyi değilim.
peki hanımefendi polisler düşmanınız mı ? neden bazı eylemciler hatta bir çoğu hakaret küfür bu saat oldu çalışıyorlar, 4 saat uyku ile duranlar polis aracında uyuyan polisler var ne için, neden bu kin nefret , yakıp yıkma küfür etme her yere zarar verme ? adil olun lütfen.
peki hanımefendi polisler düşmanınız mı ? neden bazı eylemciler hatta bir çoğu hakaret küfür bu saat oldu çalışıyorlar, 4 saat uyku ile duranlar polis aracında uyuyan polisler var ne için, neden bu kin nefret , yakıp yıkma küfür etme her yere zarar verme ? adil olun lütfen.
aferin size. portakal gazı öylemi abd de yasaklanmıştır ve tüm ülkelerde çok ağır kimyasal bir maddedir ve çok zararlıdır. YASAKLANMIŞTIR. eee başka yalan haberleriniz var mı ?
aferin size. portakal gazı öylemi abd de yasaklanmıştır ve tüm ülkelerde çok ağır kimyasal bir maddedir ve çok zararlıdır. YASAKLANMIŞTIR. eee başka yalan haberleriniz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?