Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olaylar baslamis suan kabatastan bombaliyolarBu gece kesssiinlikle besiktasa gitmeyinKesin bilgi herkese dağıtın whatsaptan insanları uyarın conrad otelin arkasında su an 9 cevik kuvvet 3 iett otobüsü polis pusu kurdubarbarostan sakın conrad parkına kacmayınnsait ciftcinin orda 20 li gruplar halindelerhiçbirsey olmamış gibi gelip cembere alacaklarhepsi gizlendi şimdileventten yürüyüse gecenleri uyarın acillllllllllll ÖZELDEN YAZIN kesin bilgidir arkadaşın annesi conrad ta çalışıyor

Adana Atatürk Parkı sıkıntısızdı, şimdi girdik daha evee..
polis yoktu insanlar parkta oturyolar, sohbet muhabbet ediyolardı.
ve aşırı kalabalıktı..insanlar yollarda, araçlardaa
demek ki halk hiç zararlı değilmişş

Böyle bir şeyden bahsetmedi Redhack ama o twitterı hacklemiş olmasın ?

Polis eylemlerini durdurmazsa müdahale edeceklerini söylemişti Redhack.

Belki de dün twitter yüzünden basılan binlerce evin, kişinin başına gelenlerin bugünde yaşanmasını istemediler.

Ayy ben de şaşırdım artık

arkadaşlar tayyip'in % 50 si sabırsızlıkla bekliyormuşya
karşınıza çıkarsa hemen durun diyorsunuz markete gidip makarna bulgur alıyorsunuz
ve veriyorsunuz zaten sizin tarafa geçeceklerdir .....

kahkaha attırdın bana Allah iyiliğini versin canlarım sokakta şurda ciddi takılayım diyorum izin vermiyonuz ki

evet canım bende şahsen izledim kendilerinin fatihciğimin ne hallere düştüğünü gördüm

zaten soruya cevap gelmeyecek sandı ve sormaması gerektıgını düşündüğü soruyu sordu,o anda ara istedi, ama başbakan o anda o lafı söyledı

bence CNN de ki program olayları gayet objektif ve olduğu konuştu, tebrik ederim kendilerini

Cnntürk te tweeter ın çalışmadığını söylediler,yaklaşık 20 dk dır diyor levent üzümcü bağlandı.
Araştırın dedi

sürekli senaryo üretiyoruz acaba diyoruz noluyooo bizeeee

Redhack hukumete karsi sonucta ve twitterda halk birbirine her konuda yardim etti her turlu sey twitterdan saglandi twitter sayesinde birlik olundu. Redhackin yapicagini zannetmiyorum :26.

Arkadaslar twitter'da dünya genelinde bir problem var. Panik yapmayin

Son düzenleme:
twitterı nasıl kapıyorlar yaa !!!

Redhack de değilmiş.

Artık nereden duyuracağız bilemem haberleri !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…