• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
971021_530833520287141_619106506_n.jpg

hemen açıklıyorum engin bilgilerime dayanarak caizdir nedenini bilmiyorum ama bu hükümet süresince caizdir:9::9::9:
sonra nolur bilmiyorum hükümete göre değişir:9::9::9:

"Emine uyuyamıyorum beş gündür...
"Koyun say uyursun..
"Sayıyorum sayıyorum sürekli eksik çıkıyo, acaba noluyo ki..?

: Bu da yeni sloganımız; "Tencerem var tavam var, çapulcuyum havam var Atamızdan yadigar her gün 2 duble Rakım var" :)

ay kızlar yaa :60:

Nihat Doğan bayağı dolmuş.

Ne yalan söyliim, beklemezdim bu tepkiyi ondan.

umarım artık bu olaylar biter, herkes çok yoruldu, halk mesajını verdi, ve zaten bu olay bi simge olarak devam edecek

yetsin gayrı diyorum kendi adıma
:27::27:

nihat doğana bakın heleee:ssz::46:

ne güzel başbakanın tarafındaydı başbakan somali' ye bile götürdü belki orada kaybolur ümidiyle, şimdi bizim başımıza kaldı iyi mi biz napıcaz bi yere götürüp bırakamayız da.

Beşiktaşta heryer sakin ama Gümüşsuyunda çatışma görüntüleri var.

Başka nasıl anlatılabilir ki..

$10405_555933924457296_1210818904_n.webp

Nihat Doğan :"din diyorsan içkiden aldığın vergiyle imamın maaşını veremezsin"

Polis halkın "sinir uçlarına" dokunmasın artık diyor filozof genç:ssz:

ne güzel başbakanın tarafındaydı başbakan somali' ye bile götürdü belki orada kaybolur ümidiyle, şimdi bizim başımıza kaldı iyi mi biz napıcaz bi yere götürüp bırakamayız da.

elden bişey gelmez..alkışımda ondandı işte yapcak bişey yok tek sorun nihat olsun ya:ssz:

ünlü düşünür nihat doğan hayla konuşuyor
ohhhhh bittiii şimdi....

Arkadaslar neye destek veriyoruz neyin direnisi bu nedir bu yapmayn ne gezisi ne parki ben ordan ne zaman gecsem ya sevisiliyor ya kafa cekiliyor bunun ozgurlugumu ben esnafim esnaflarin camlarinin indirilmesimi ozgurluk sehitlerimiz yanarak olrken nerdeydi bu destek provakasyona gelmeyelim.Baska turkiye yok bir tek biz variz geri hersey yalan tekk gercek bizim ayyildizimiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X