• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mapusa düşenler mi olacak yine don yollanır sarma sarılır cigara isteyene kartonla yollarız :ssz: aman dikkat hanımlar mapısa düşmeyin orada klimada yok havasız bir yer zaten :27:

Hanım abla 9-18 vapurunda gördüm götürmüşsün rakıları, çaktırmadan yolla bize de, ayyaşlığımızın hakkını verelim:ssz:

Mapusa don gönderecek yardımsever arkadaşlar, miamore'nin doğacak kızına da minik don gönderin şöyle dantelli fırfırlı şipşirin bir don olsun:emir_bebek:
Hatun kararlı kızı mapusta doğuracak, o içerdeyken birkaç kişiyi daha yollayalım bebenin doğumuna yardım ederler:ssz:

Müdürüm saygılar :42:

Yok mapıslık güzel olmuyor hiç :58:

Şimdi planı açıkıyorum, sen muneyi lafa tutuyosun, ben arkadan çok özlemiş gibi sarılırken mapıs anahtarlarını çaktırmadan çalıyorum:ssz:

ahahahahah iyiki plan yapmissin.. kimseler duymadan halledelim bari:))) Ben hizli hareket edemem ona göre tüm is sende, kocaman göbegim var:)))

yaşadığımız ülkenin gelişmesi için avrupaya bakıcakmışız onların iyilerini görüp onlardan örnek alıp kendimizi geliştirecekmişiz canım
Bunda ne kötülük var anlayamadim,Gelismenin nesi kötü,bunu avrupadan ve ya baska bir yerden örnek alabilirsin.Sizin sorununuz avrupadan örnek alinmasimi sadece.Yani arap ülkelerinden örnek alinirsa sorun kalkiyormu anlayamadim...

Türkiyeninde iyi yönlerini konusalim,avrupada bunlari örnek alsin diyelim.Bundada kötülük yok ayrica.Lütfen bir yerde saplanip kalmayalim..

Ayrica avrupaya bu kadar alerjik yaklasirken, Avrupa birligine bu kadar girme istegi nedir,bunuda cözemedim.Arada bir celiski yokmu sizcede.. (bunu genel olarak yaziyorum )

Mapusa don gönderecek yardımsever arkadaşlar, miamore'nin doğacak kızına da minik don gönderin şöyle dantelli fırfırlı şipşirin bir don olsun:emir_bebek:
Hatun kararlı kızı mapusta doğuracak, o içerdeyken birkaç kişiyi daha yollayalım bebenin doğumuna yardım ederler:ssz:

$6oq04b42jef30174075voi.webp

Bu nasıl:6:

Bende belgelerle fotoraflarım bu anı :52::52:

Bide çapulcu, ayyaş bi yoldaş olcan hanım abla ya:43:

soguk olur uyku tutlumu, badiler, kilotlu corap, tulumlar olsun. kusmuk bezleri de olsun lütfen.:))

Bunda ne kötülük var anlayamadim,Gelismenin nesi kötü,bunu avrupadan ve ya baska bir yerden örnek alabilirsin.Sizin sorununuz avrupadan örnek alinmasimi sadece.Yani arap ülkelerinden örnek alinirsa sorun kalkiyormu anlayamadim...

Türkiyeninde iyi yönlerini konusalim,avrupada bunlari örnek alsin diyelim.Bundada kötülük yok ayrica.Lütfen bir yerde saplanip kalmayalim..

Ayrica avrupaya bu kadar alerjik yaklasirken, Avrupa birligine bu kadar girme istegi nedir,bunuda cözemedim.Arada bir celiski yokmu sizcede.. (bunu genel olarak yaziyorum )

Bak bu avrupa birliği konusunu bende merak etmiştim, kaçıncı sayfada yazdım hatırlamıyorum ama yazmıştım, hem avrupaya iç işlerime karışma dendi gezi eylemi yüzünden, hemde avrupa birliğine girmek için adaylıktan çekilmedik, süreç yavaşladı ama yok kardeş ben istemiyorum birliğinizi denmiyor ki birlikten çıkan ülkelerde oldu, birlik çöküyor mu deniliyordu bir yıl öncesine kadar.

Hey allahım yine içimdeki don canavarını bastıramadım katlettim konuyu:26:

Çıkıyorum ben tamam:17:

tabiki örnek alabiliriz ama abartmadan onlar şöyle biz değiliz onlar böyle biz değiliz diyerek değil kendi ülkenin doğrularını gözardı ederek değil,neden bizim doğrularımız anlatılmıtor onlarda bizden örnek alsın ozaman başta kendine güveneceksinki üstüne bişey katabilesin gelştirebilesin

Zaten biz kötüyüz onlar iyi veya tam tersi denilemez.
Doğrularda konuşuluyor,yanlışlarda.

Aslında bu forumda değiştirebileceğimiz bazı şeyleri konuşmayı isterdim.
Yanlış politikaların düzeltilmesi için veya doğru olanların daha da geliştirilmesi için neler yapabilirizi.
Bir taraf yanlış diyor,diğer taraf doğru.
Sonuçta elimizde hiç birşey yok.
Burda her meslekten kadın var ,öğretmenlerimiz eğitim sistemiyle ilgili aksaklıkları yazsa,bir çözüm aransa veya enazından bilinçlensek toplum olarak.
Veya avukatlarımız toplumsal konularda nasıl hareket edebiliriz,hukuki haklarımız nelerdir konularında bizleri aydınlatsalar çok güzel olur.
Bu kadar kadın biraraya gelmişken birbirimizi eleştirmek yerine çözüm odaklı bir platform oluştursak.

Bak bu avrupa birliği konusunu bende merak etmiştim, kaçıncı sayfada yazdım hatırlamıyorum ama yazmıştım, hem avrupaya iç işlerime karışma dendi gezi eylemi yüzünden, hemde avrupa birliğine girmek için adaylıktan çekilmedik, süreç yavaşladı ama yok kardeş ben istemiyorum birliğinizi denmiyor ki birlikten çıkan ülkelerde oldu, birlik çöküyor mu deniliyordu bir yıl öncesine kadar.

Birligin cöktügü falan yok. Yuanistan a yine para gitti. Merkel zaten istemiyordu Türkiye yi birlikte simdi bahanesi de oldu.. Almanya ayakta kaldigi sürece avrupaya bisey olmaz...

süt icemiyorum da karbonat ve damla sakizi yeterli.. aaa kiraz da olabilir.. ufff aciktim yaa:)) mutfak da isci var, duvar kagitlarini söküyor...

tamam o zaman kirazlar benden,taze taze dalindan toplar getirim:39:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X