Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ağladım bugün çokAllahım sabır versin yaa
![]()
Çok doğru bir tespit :) Bizim düşmana da dış güçlere de hiiç ihtiyacımız yok.. Bırakın kk'yı, tarihten beri böyle değil mi?
16 Türk devletini de (Cumhurbaşkanlığı forsundaki 16 yıldızın temsil ettiği..) dış güçler yıkamadı yine Türkler yıktı ve bununla yani kendi kendini yok etmekle gurur duyan garip bir milletiz biz![]()
![]()
Bu arada genç Ali'nin ruhu şad olsun,mekanı cennet olsun...
Medcezir,Ali İsmail'in ölüm haberini ilk duyduğumda benim de aklıma Erdal Eren geldi ve senin bu msjını görünce içimden bi şeyler kopup gitti.... 16 yaşında olmasına rağmen sırf idam edilebilmesi için yaşı 18 olarak değiştirilen bir çocuk...
Ali İsmail Korkmaz'a Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun..
Ankara'da ulucanlar cezaevine gittik müze yaplmış,görelim dedik..ama kimseye tavsiye etmiyorum hala etkisindeyim çünkü..Erdal Erenin,Deniz'lerin koğuşunu gördüm,idamlarından önce son sigaralarını,kıyafetlerini,mektuplarını gördüm..ve idam edildikleri dar ağacını..çok kötüydü..biliyorum bu konu ile alakası yok ama erdal erenin adını duyunca içimden bunları yazmak geldi..
ve şu mübarek günlerde artık çocuklar,gençler hiç uğruna ölmesin diye dua ediyorum,elimden tek gelen bu..
Bende dinmiyor bir türlü gözyaşım![]()
Anne ah'ı aldın, artık iki cihandada huzur yok sana !
kimden bahsettiğimi anlayan anlıyordur.
![]()
Uğur Dündar CHPnin merakla beklenen İstanbul belediye başkan adayını açıkladı.Dündarın iddiasına göre CHPnin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı CHP milletvekili Şafak Pavey. Bu haber doğrulandı mı bilginiz var mı?
Uğur Dündar CHP’nin merakla beklenen İstanbul belediye başkan adayını açıkladı.Dündar’ın iddiasına göre CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı CHP milletvekili Şafak Pavey. Bu haber doğrulandı mı bilginiz var mı?
Olabilir mantıklı, Beyoğlu belediye başkanı adayı için de Mehmet Ali Alabora önerilmişti diye hatırlıyorum :44:
ben hiç duymadım...keşke olsa ama ben CHP nin Pavey'i aday göstereceğini hiç zannetmiyorum..
Alabora siyasete atılmayı düşünmüyorum demişti de Şafak Pavey fikri iyi mi kötü mü karar veremedim ben ona mecliste de çok ihtiyacımız var:44::44:
Evet doğru diyorsun zaten gerçekten muhalefetlik yapan iki üç kişi var onları da kaybetmemek gerek...
Alabora da sadece bir öneriydi zaten gerçekleşme ihtimali çok az![]()
Ben de, Emine Ülker Tarhan' ı bile harcadılar sanmıyorum yanii![]()
Tarhan'ı sivrildiği için harcadılar...CHP de hala bir adım ileri gidebilmiş değil maalesef...hala sen ben davası...her siyasi parti gibi memleket hayrını düşünmekten çoook uzaklar...
Tarhan benim CHP içinde beğendiğim tek isimdi uzundur...Şafak Pavey yeterince güçlü bi aday değil oyüzden riske atmazlar...