• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Polisin kask numaralarını kapatması provoke edici değil de ne? Yasadışı bu

$BL3Ti2PCQAEAd1Q.webp

$1040_525509720830238_1386262168_n.webp

...............................................

KENNEDY SAVAŞ ALANI POLİS ELİNDE NE VARSA SIKIYOR NOLUR YARDIM EDİN KAÇIN SIĞININ #direnankara AKREP DELİRMİŞ GİBİ.TOMA KAÇMA KAÇMA DİYOR

Demet Gümüş, Ankara.
Kendisinden dün saat gece 12’den beri haber alamıyoruz. (Bugün 3 Haziran ve saat 11.32)

Kendisi en son Kızılay avm içindeydi. Arkadaşlarıyla birlikteydi. Polisler almışlar. En son haber Ankara İl Emminet Müdürlüğündeyken geldi.

Polisler götürürken kafasını çarpmışlar. Avukat aranmıştı. Hastahaneye götürülmüştü. Devlet demiryolları hastahanesine. Ancak orayı aradık ama buraya bu isimde biri gelmemiştir dendi.

Nerede olduğunu bilmiyoruz. ODTÜ öğrencisi. Eğer bilen gören duyan varsa lütfen rica ediyorum.

0537 350 22 01 numaralı telefona ulaşsın.

Emin Çölaşan ağzına sağlık..ne de güzel..ne de umut verici konuştun..

kask numaralarının veriliş amacı neydi zaten kapatınca o amac dısına cıkmıs olmuyorlar mı nasıl iş bu ya

@TheRedHack: Elimize olaylarda gorev yapan polislerin gorev bolgeleri, isimleri, unvanlari, koordine edecekleri yerler ve telefon numaralari gecmistir.
@TheRedHack: Elimize gecen ve Taksim olaylarinda Polisi yonlendiren tum organizaston $eflerinin cep numaralarini vs ilk polis saldirisinda yayinlayacagiz

[video]http://www.youtube.com/embed/yfzkIoSfPPE?feature=player_detailpage[/video] :14::14::14::14::14:

kask numaralarının veriliş amacı neydi zaten kapatınca o amac dısına cıkmıs olmuyorlar mı nasıl iş bu ya

Yasal değil işte.
Soruşturma açılacağından korkuyorlar.

Kızlar ankara kötü mü cidden?
Sevgilini ararmısın?

Demet Gümüş, Ankara.
Kendisinden dün saat gece 12’den beri haber alamıyoruz. (Bugün 3 Haziran ve saat 11.32)

Kendisi en son Kızılay avm içindeydi. Arkadaşlarıyla birlikteydi. Polisler almışlar. En son haber Ankara İl Emminet Müdürlüğündeyken geldi.

Polisler götürürken kafasını çarpmışlar. Avukat aranmıştı. Hastahaneye götürülmüştü. Devlet demiryolları hastahanesine. Ancak orayı aradık ama buraya bu isimde biri gelmemiştir dendi.

Nerede olduğunu bilmiyoruz. ODTÜ öğrencisi. Eğer bilen gören duyan varsa lütfen rica ediyorum.

0537 350 22 01 numaralı telefona ulaşsın.

Aman tanrım:14:
Gencecik,pırıl pırıl , zehir gibi.
Umarım haattadır ve iyidir:14:

bu adam konuşunca ben acayip ezikleniyorum ne dediğini anlayamıyorum ilk dediği cümleyi anlarken hopp üçüncü cümleye geçiveriyor.
konuların bağlantısını yapamadığım için oluyor galiba :(((

offf of çok haklısın bak bu direnişimiz bitsin ben nihat doğan içinde direniş istiyorum yeter yani yazık bizede bir an evvel susturulmalı:9::9::9::9::9:

Ankara da durumlar karıştı..

Ben sevgilimi aradım telefon çalmadan kapanıyor ???????????:26:

ne tarafta canım bir çok yerde eylem var çünkü kızılayda değilse sorun olmaz..

aslında bence sadece düşünse ve ne düşündüğünü biz hiç bılmesek :ssz::ssz:

düşünen adam heykeli geldi birden aklıma aahhhh dedim keşkeee keşke biraz örnek alsa heykelden:9::9::9:

pasif direnişçi olurmu acayip bi sessizlik var çıt çıkmıyo yapacağı bir hamle ciddi ses getirir ve getirdi bizler izleyip yorumluyoruz:9::9::9:

tayyyiiiiiiiiiiiiippp çevir kazı yanmasın tayyyiiiiiiiiiiippp ayran gibisin çalkala yavrum çalkala seni ayran budalası seniii:47::47::47:

Dikkattttt
İzmirde suriyelileri Göztepe ve Karşıyaka forması dağıtıp, ellerinde kesici aletler vermişler. Göndoğduda kalabalığın arasına gönderceklermiş
Aman dikkat

@TheRedHack: Elimize olaylarda gorev yapan polislerin gorev bolgeleri, isimleri, unvanlari, koordine edecekleri yerler ve telefon numaralari gecmistir.
@TheRedHack: Elimize gecen ve Taksim olaylarinda Polisi yonlendiren tum organizaston $eflerinin cep numaralarini vs ilk polis saldirisinda yayinlayacagiz

Redhack ten mi korktu ki bu polis:27:

Helal olsun çocuklara:72:

vay arkadaş alaman merkel bile uyardı akp yi şimdi...
hasbama noluyosa sanırsın pek seviyooo Türkiyeyi :19::19::19:
hukuk devletine uygun davranın demiş:53::53::53::53:

Ben de diyorum Alman arkadaşlarım neden iyi misin ne oluyor güvende misin diye mesajlar atmaya başladılar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X