Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu gazetelerde tarafsız yazan veya tarafsız haber veren bir site yok mu ? Gündem için yeni kaynak arıyorum ama bulamadım...
O kız türbanlı olamaz çünkü elinde satırla dolaşan adam eminimki türbanlı bir annenin oğlu, türbanlı bir kadının eşi...
Ve başbakan eğer hepimizin başbakanı olsaydı çıkıp bu kız içinde konuşurdu.
Tayyip benim Başbakanım değil!
yanılıyorsun uz annesini bilme ama eşi başörtülü değil hatta önemliyse sizin için makyajda yapıyo haaaa unutmadan hamile bide.....O kız türbanlı olamaz çünkü elinde satırla dolaşan adam eminimki türbanlı bir annenin oğlu, türbanlı bir kadının eşi...
Vay be karıncayı incitemezlermiş ha...Gezi parkındaki insanların karınca kadar kıymeti yok demek.Kırmızıyla işaretlediğim cümlelere özellikle dikkatinizi çekmek istiyorum.Zihniyeti görüyor musunuz?Fanatizmi görüyor musunuz?Tayyip çıkın desin Taksim'i dağıtırız!
Başbakan Erdoğan'ın evinde zor tuttuğunu söylediği yüzde 50'nin Tophane bölgesi halkı konuştu.
Biz Allahtan korkarız. Bizler karıncayı incitemeyiz. Aynı zamanda biz Allaha inandığımız gibi bu davaya (AKPye) inanıyoruz. Burada kendimizi zor tutuyoruz. Gençleri zor tutuyoruz. Tayyip bir desin ki çıkın var ya Taksimi dağıtırız. Biz ona biat ettik. Tayyip bizim 'emir ül müminin'imiz. O ne derse onu yaparız. Acıyorum o insanlara. Hiçbir şeyin farkında değiller. Tayyip, IMFye borcu sıfırladı, para rezervini arttırdı. İşin içinde (Gezi Parkı eylemlerini kast ediyor) oyun var oyun. Memleketin kalkınmasını istemiyorlar. Bunlar tekrardan Osmanlı olmasın, faiz lobileri devam etsin diyor. Bütün dava ekonomik Ne yaparlarsa yapsınlar, nesilleri 30 yıl sonra tükenecek, bize karşı olanların. Bizim 5-6 çocuğumuz var. Onların 1-2, hatta çocukları yok. Doğum kontrol haplarıyla ve sağlıksız yiyeceklerle nesillerini tüketiyorlar.
alıntı ve devamı için : Haber : Tayyip çıkın desin Taksim'i dağıtırız! haberi
kapalı bayanlar üniversiteler de derslerden yaka paça atılırken hangi başbakanın sesi çıktı,O kız türbanlı olamaz çünkü elinde satırla dolaşan adam eminimki türbanlı bir annenin oğlu, türbanlı bir kadının eşi...