Seçimden sonra eğer dediğin çıkarsa kakao demişti diyeceğim söz :)veee seçim olurr erdoğan daha düşük oy alır seçimden sonra görüşelim arkadaşlarr.. kakao dedi dersiniz..
öyle hissediyorum canımm bu millet aptal değil ve erdoğanın hala tek iktidar olmayı istemesini bu millet görüyor..davutoğlunu rahat bırakmadı .. hadi bakalım hayırlısı..Seçimden sonra eğer dediğin çıkarsa kakao demişti diyeceğim söz :)
haaa oyları yükselip tek parti olursa eğer vayy anasını derimm.. plan tuttuuu..ve şu anlaşılmasın ben halen akp ye veririm oyumu her ne kadar erken seçim istemez isemdeee..Seçimden sonra eğer dediğin çıkarsa kakao demişti diyeceğim söz :)
veee seçim olurr erdoğan daha düşük oy alır seçimden sonra görüşelim arkadaşlarr.. kakao dedi dersiniz..
plan derken.. ?haaa oyları yükselip tek parti olursa eğer vayy anasını derimm.. plan tuttuuu..ve şu anlaşılmasın ben halen akp ye veririm oyumu her ne kadar erken seçim istemez isemdeee..
ben halen akp ye veririm oyumu her ne kadar erken seçim istemez isemdeee.
hayatım kızma bana gerçekten verecek kimse yokk (bana göre) evet ben totomu yırttım chp ile ortak olunsun ama şunuda görüyorumm. erdoğan bence son kozunu oynuyor ya başarılı olur yada bu halk onu gene tek başına iktidar yapmazzz..plan derken kör değilim görüyorum ve hissediyorum erdoğanın isteklerinii.. ve bu da onun sonu olabilirr.. ve dedi dersiniz bu seçimde akp daha düşük oy alacakkk..
plan derken.. ?
hayatım kızma bana gerçekten verecek kimse yokk (bana göre) evet ben totomu yırttım chp ile ortak olunsun ama şunuda görüyorumm. erdoğan bence son kozunu oynuyor ya başarılı olur yada bu halk onu gene tek başına iktidar yapmazzz..plan derken kör değilim görüyorum ve hissediyorum erdoğanın isteklerinii.. ve bu da onun sonu olabilirr.. ve dedi dersiniz bu seçimde akp daha düşük oy alacakkk..
hayatım ben hep söylüyorum ben oyumu akp ye verdim ..akpli değilim çıkar yeni bir lider ettiği hitaplarla beni cezbeder ve inanırım tartarım biçerim ve oyumu ona veririm . bu mhp de olur chp dee.. benim için önemli olan millete hizmettir samimice ,ve dürüstçee.. ve inan hissettiklerimdede hiç yanılmadımm daha düşük oy alacakk.. vee o zaman anlayacakki bu millet artık yeniliklerde görmek istiyorAllah gonlune gore versın hemşirem..
amin..
objektıf bır akepelı gormek bıle mutlu eder benı
Ben de senin gibi düşünüyorım inşallah yanılırızHayır yanlış tesbit ekonomi dibe vurdu , hdp oy kayıp edecek
mhp'de chp'de
sırf ekonominln istikrarı için oy çokluğu akp alacak,
bir sokaktaki arabalara bakın hepsi yeni krediyle alınmış tabi birde krediyle ev alanlar var bunlar istikrar buzulmasın diye tekrar akp'ye verecek iş adamlarıda tabi akp den yani olacak
dünya para üzerinde dönüyor
kuru laf üzerine dönmüyor
ana kakao kız nickin ele geçirilmiş seninöyle hissediyorum canımm bu millet aptal değil ve erdoğanın hala tek iktidar olmayı istemesini bu millet görüyor..davutoğlunu rahat bırakmadı .. hadi bakalım hayırlısı..
Kakao şu msjina kadar hesabını biri ele geçirdi sandımhaaa oyları yükselip tek parti olursa eğer vayy anasını derimm.. plan tuttuuu..ve şu anlaşılmasın ben halen akp ye veririm oyumu her ne kadar erken seçim istemez isemdeee..
Ayy ne sallamışlar yaaa.
Bu aradaKakao ve Ben anlamadım seni valla hem bu millet aptal değil diyorsun hem de ben yine akp'ye veririm oyumu diyorsun
Ben şaşırmadım kakao akp yanlısı olarak biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?