Öyle ama hem millet aptal değil goruyor deyip hem de ben yine de akp'ye vercem demesi bana cok tuhaf geldi
ben akpy oy veren biri olarakk erdoğanın ne yapmak istediğini görüyorum canımm .. tek parti olmak istiyor.. ve attığı adımlar ona göre.. işte bu attığı adımlar onu ters çevirebilir.. ben bir seçmen olarak bunu görüyorsam elbetteki millette görüyor.. ve daha fazla düşüş yaşayabilir.. haa oyuma gelince canımcım hep söyledim ben yüzde 75 bir fikirle takdir ettim akp yi diğer yüzdelik takdir etmediğim davranışlar. ve bu tek başına parti olma sevdasıda işte bu takdir etmediklerimin içindeee.. ve ben partileri genele yayanlardanımm oy verdiğim parti yaptığı hizmetlerle ve güzell olan davranışlarıyla yüzde 75 hala gönlümdeyse elbet oyumu verdiğim partiye veririm.. ama çatır çatırda derim ey erdoğan sen şurda şurda yanlışlar yapıyorsun diyee.. sen şimdi bunuda anlamadım de çat5lıyayım şuradaa ..Ayy ne sallamışlar yaaa.
Bu aradaKakao ve Ben anlamadım seni valla hem bu millet aptal değil diyorsun hem de ben yine akp'ye veririm oyumu diyorsun
ben akpy oy veren biri olarakk erdoğanın ne yapmak istediğini görüyorum canımm .. tek parti olmak istiyor.. ve attığı adımlar ona göre.. işte bu attığı adımlar onu ters çevirebilir.. ben bir seçmen olarak bunu görüyorsam elbetteki millette görüyor.. ve daha fazla düşüş yaşayabilir.. haa oyuma gelince canımcım hep söyledim ben yüzde 75 bir fikirle takdir ettim akp yi diğer yüzdelik takdir etmediğim davranışlar. ve bu tek başına parti olma sevdasıda işte bu takdir etmediklerimin içindeee.. ve ben partileri genele yayanlardanımm oy verdiğim parti yaptığı hizmetlerle ve güzell olan davranışlarıyla yüzde 75 hala gönlümdeyse elbet oyumu verdiğim partiye veririm.. ama çatır çatırda derim ey erdoğan sen şurda şurda yanlışlar yapıyorsun diyee.. sen şimdi bunuda anlamadım de çat5lıyayım şuradaa ..
ama yavrumm ben hiç bir olaya körü körüne bağlanmamki aslında tee en başından beri öyleyimde anlamadınız anam beniii..Kakao şu msjina kadar hesabını biri ele geçirdi sandım
Olsun en azından elestirebilen gerçekleri gorebilen bir akp li arkadaş görmek de umut verici
ohhh beaaa ...timam o zamann türkiyem sağolsun. ve rabbim hayırlara vesile etsin kızlar kötü oyunlar var ise ..kii muhakkak vardır..rabbim fırsat vermesinn..Yaa anlamadım benşaka şaka tamam
ayy çatlattınız beniiana kakao kız nickin ele geçirilmiş senin
ne seçimi?erdoğan hangi seçime giriyor?veee seçim olurr erdoğan daha düşük oy alır seçimden sonra görüşelim arkadaşlarr.. kakao dedi dersiniz..
yoo değil,seçilmiş ilk cumhurbaşkanıdır Erdoğan,ve tarafdır,kendısıde bunu açıkladı zaten,ve ona oy verenler taraf olsun dıye seçti,ondan önceki cumhurları halk değil sadece bir gurp seçerdi,atardı,ve o cumhurlarda atayanların kölesi olurdu,halka hizmet etmezdiBence Akp alır... Adamların bir bildikleri olmasa neden yeniden seçime gitsinlerki.. Tekrardan kazanacaklarına o kadar eminlerki.. Seçime bir ay kala hoppp emekli maaşına o ay ekstra zam yapsa... giden oyları tekrardan geri alır.. Anlamadığım.. Cumhurbaşkanı bütün partilerin cumhurbaşkanı değilmi.. Sadece Akp nin yanında yer alması büyük haksızlık değilmi..
Cumhurbaskaninin taraf olmasi anayasaya aykiridiryoo değil,seçilmiş ilk cumhurbaşkanıdır Erdoğan,ve tarafdır,kendısıde bunu açıkladı zaten,ve ona oy verenler taraf olsun dıye seçti,ondan önceki cumhurları halk değil sadece bir gurp seçerdi,atardı,ve o cumhurlarda atayanların kölesi olurdu,halka hizmet etmezdi
:)Cumhurbaskaninin taraf olmasi anayasaya aykiridir
Tarafsizlik yemini etti ve bir guzel çiğnedi
Dur ayakta alkışlıycam.hayatım ben hep söylüyorum ben oyumu akp ye verdim ..akpli değilim çıkar yeni bir lider ettiği hitaplarla beni cezbeder ve inanırım tartarım biçerim ve oyumu ona veririm . bu mhp de olur chp dee.. benim için önemli olan millete hizmettir samimice ,ve dürüstçee.. ve inan hissettiklerimdede hiç yanılmadımm daha düşük oy alacakk.. vee o zaman anlayacakki bu millet artık yeniliklerde görmek istiyor
Şahsen begendi yagmuru olsa şindiden kullanırdımakp ye daha önce veripte,bu seçimde vermeyen, belki gönüllü,belki gönülsüz olanlar akp ye vericek buda %48 bulur,aha tarıhe not düştüm kızlar,seçim sonucu tahmınım..çıkarsa beğeni yağmuru isterım ona göre
Ohh diyesim geldi şu yoruma :)Cumhurbaskaninin taraf olmasi anayasaya aykiridir
Tarafsizlik yemini etti ve bir guzel çiğnedi
yoo değil,seçilmiş ilk cumhurbaşkanıdır Erdoğan,ve tarafdır,kendısıde bunu açıkladı zaten,ve ona oy verenler taraf olsun dıye seçti,ondan önceki cumhurları halk değil sadece bir gurp seçerdi,atardı,ve o cumhurlarda atayanların kölesi olurdu,halka hizmet etmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?