Gezici Araştırma: Erken seçimde AKP'nin oyları yüzde 35'in altına düşebilir

Ama bu söz sana ne ifade ediyor sen ne düşünüyorsun bilmek isterim ben yoksa inancını degistirmek değil.
bişey düşünemiyorum aslında kafam karışık neye inanacagımı bilmiyorum valla

Sizin terörist sevici arkadaslariniz varken
evet bu kan durmaz.Akpye inat hdpyi savunanlar ve sizin gibi onlari destekleyenler utansin!
Teroristleri siz seviyordunuz ya. Unuttunuz mu? Bebek katilinden baris elcisine evrilttiginiz Apo falan. Hani bizler sehit kanindan nemalananlardik.

Neden bitti o mukemmel ihanet sureciniz? Yoksa Tayyip Beyi cemaatten sonra Pkkda mi kandirdi? Sehit gelmiyordu ya hani ? Karisina erik alirken , carsi iznindeyken sehit edilenler icin ihanet surecini sonlandirmadiniz da neden iktidari kaybedince bitirdiniz? Cunku milliyetci oylara ihtiyaciniz var.

Akp=hdp=pkk üçünün birbirinden zerre farki yok

Hee bir de olulerden nenalananlar demis başka konuda bir zat. Oluden nemalanan senin o toz kondurmadigin Uzun Adamin. Misirda olen Esmanin üstünden az ekmek yemedi.

Erken seçim olabilirmis kızlarr
"7 Haziran 2015 Pazar günü yapılan milletvekili Seçimlerinde en fazla oyu %40 gibi bir yüzdeyle almasına rağmen 276 milletvekili barajını geçemeyen Ak Parti’nin ardından sıralanan CHP, MHP ve HDP meclise giren partiler olmuştu.

Seçimlerin ardından Geçici hükümet olarak komutayı ele alan Başbakan Ahmet Davutoğlu yönetimindeki Ak Parti koalisyon görüşmelerine başlamıştı.

40 gün gibi verilen sürenin artık sonuna gelindi diyebiliriz. Koalisyon görüşmelerinde bir sonuç çıkmaması akıllara erken seçimi getirdi.

Olası bir erken seçimin olması ise kulislerde 18 veya 25 Ekim olarak konuşuluyor. "

tamam demem ailevi lsorunlarım var
akp ve rte konusunda kafam karışık degil sadece yorum yaptım kendi fikrimi söyledim ki ne söylesem de kabul görmeyecek kendimi yormak istemiyorum

neyse ben gideyim kendimi üzmek ve yıpratmak istemiyorum

Cozum surecini akp durduk yerde bitirdi demek.tabi teroristleri kendisi ayarladi zati.sizin gibiler inanir buna!
ne bu atar hayirdir kendine gel!
aciklamalarimi yapmisim dönüp dönüp ayni seyleri konusacak degilim.
teroru sizin arkadaslariniz sever.sizin gibilerde akpye inat desteklerler
kimi kime anlatoyorsun!
off ya yazma da banlanmayalim

Bak ben sebepsiz yere bitirdi dememisim. Iyi oku onceden de sehit veriyorduk niye simdi bitti? Onlar sehit sayilmadi mi yoksa? O sehitlerin kani aktiktan sonra dolmabahcede karsilikli oturulmadi mi?

Neden tam da iktidardan dusmusken tam da baskanlik hayal kalmisken bitti?

Cunku Hdp secmenini artik kendisine ceviremeyecegini anladi. Mhp secmenine hitap edip oylarini kapabilmesi icin de cozum surecini bitirmesi gerekiyordu.
Bu kadar basit aslinda her sey de gormek isteyen gozlere

Canımmss sende haklısın sana da galp
Bugün pıtırcıkım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…