Maasiniz güzel bence ufakta olsa birikim yapın tamam gezme tozmada olacak ama birikimde. Yapılması gereken coluk çocuk olduktan sonra birikim zor olur maması.bezi.doktor masrafı. Okul yaşı gelince kresi.servisi okul yemeği. Kurs vs liste uzar gider.arkadaşlar ben hiç para biriktiremiyorum daha doğrusu istemiyorum. şöyle ki ;
yaşadığımız yerde evler çok pahalı hayat da pahalı biraz yeme içme vb. kiramız da yüksek 1200+100 lira aidat ve küçücük ev. arabamız var. ama evimiz yok. eşimin maaşı 4000 benimki 2.500.
çok şükür rahat geçiniyoruz istediğimizi alıp yiyoruz. bir yıl bile olmadı evleneli ama gezdik tatil yaptık baya. balayına yurtdışına gittik borcu yeni bitti. şimdi de İtalya' ya gitmeyi düşünüyoruz. sorum şu; ilerde pişman olur muyum niye biriktirmedim diye hep aklımda zaman ve imkan varken gezelim diyorum. çocuk da yokken. yanlış bir düşünce mi? Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler:)
arkadaşlar ben hiç para biriktiremiyorum daha doğrusu istemiyorum. şöyle ki ;
yaşadığımız yerde evler çok pahalı hayat da pahalı biraz yeme içme vb. kiramız da yüksek 1200+100 lira aidat ve küçücük ev. arabamız var. ama evimiz yok. eşimin maaşı 4000 benimki 2.500.
çok şükür rahat geçiniyoruz istediğimizi alıp yiyoruz. bir yıl bile olmadı evleneli ama gezdik tatil yaptık baya. balayına yurtdışına gittik borcu yeni bitti. şimdi de İtalya' ya gitmeyi düşünüyoruz. sorum şu; ilerde pişman olur muyum niye biriktirmedim diye hep aklımda zaman ve imkan varken gezelim diyorum. çocuk da yokken. yanlış bir düşünce mi? Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler:)
arkadaşlar ben hiç para biriktiremiyorum daha doğrusu istemiyorum. şöyle ki ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?