- 8 Temmuz 2015
- 130
- 92
- 13
- 36
Bence de gezin ilerde de gezemedik çocuk oldu dersiniz hem çocuk olunca gezmede olmuyor rahat rahat eğlenin.arkadaşlar ben hiç para biriktiremiyorum daha doğrusu istemiyorum. şöyle ki ;
yaşadığımız yerde evler çok pahalı hayat da pahalı biraz yeme içme vb. kiramız da yüksek 1200+100 lira aidat ve küçücük ev. arabamız var. ama evimiz yok. eşimin maaşı 4000 benimki 2.500.
çok şükür rahat geçiniyoruz istediğimizi alıp yiyoruz. bir yıl bile olmadı evleneli ama gezdik tatil yaptık baya. balayına yurtdışına gittik borcu yeni bitti. şimdi de İtalya' ya gitmeyi düşünüyoruz. sorum şu; ilerde pişman olur muyum niye biriktirmedim diye hep aklımda zaman ve imkan varken gezelim diyorum. çocuk da yokken. yanlış bir düşünce mi? Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler:)
Pisman olursun güzelim hazira dag dayanmaz. Ne geregi var bu kadar savurganligin.arkadaşlar ben hiç para biriktiremiyorum daha doğrusu istemiyorum. şöyle ki ;
yaşadığımız yerde evler çok pahalı hayat da pahalı biraz yeme içme vb. kiramız da yüksek 1200+100 lira aidat ve küçücük ev. arabamız var. ama evimiz yok. eşimin maaşı 4000 benimki 2.500.
çok şükür rahat geçiniyoruz istediğimizi alıp yiyoruz. bir yıl bile olmadı evleneli ama gezdik tatil yaptık baya. balayına yurtdışına gittik borcu yeni bitti. şimdi de İtalya' ya gitmeyi düşünüyoruz. sorum şu; ilerde pişman olur muyum niye biriktirmedim diye hep aklımda zaman ve imkan varken gezelim diyorum. çocuk da yokken. yanlış bir düşünce mi? Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler:)
arkadaşlar ben hiç para biriktiremiyorum daha doğrusu istemiyorum. şöyle ki ;
arkadaşlar ben hiç para biriktiremiyorum daha doğrusu istemiyorum. şöyle ki ;
Yaşlar kaç? Eğer ki 22-25 civarı bir şeyse çok gezip az biriktirin.
Ama eğer 30 üzeri ise az gezip çok biriktirin.
Gezmek illa da pahalıdır diye bir şey yok. Biletleri önceden alıp oteli önceden öderseniz, ucuz ülkelere giderseniz veya sezonun yüksek olmadığı zamanlarda giderseniz ucuza gelir.
Ama her insanın ev sahibi olması gerektiğini düşünüyorum, o yüzden yaş 30 ve üzeri ise yavaş yavaş da biriktirirdim ben olsam.
ben bu borç işlerinde biri bitmeden diğerine başlanmasına karşıyım şimdi beyaz eşyayı bitirmişsiniz başka borç yoksa her ay bin lirayı almadığınızı düşünün ve dokunulmamak üzere vadeli hesaba yatırın bence hem bir yerden başlamış olursunuz hem diğer şeylerden çok geride kalmamış olursunuzyaşlar 26-28. evim olmasını çok isterim kira ödemek çok can sıkıcı çünkü. ama krediler çok yüksek zor gibi görünüyor şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?