Geziyoruz ama

hamincera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
361
61
118
Ordu
merhaba sevgili bayanlar okuyanlardan yorum bekliyorum ama yorum yaparken öncelikle kendinizi benim yerime koymaya çalışın lütfen.biz 3 öğretmen arkadaş gezmeyi birlikte vakit geçirmeyi seviyoruz.yakın veya uzak yerlere eşlerimiz olmadan gidebiliyoruz.sorun şu benim aracım var onların yok yada araba süremiyorlar.sorun şu mesela dün baya uzak bir yere gittik arabayı otoparka park ettik.neyse 4-5 saat kaldı araba otoparktan çıkarken biri bende 5 lira çar sesi diğeri benim 100 tl var dediler bozmayayım.neyse 10 lirayı ben verdim.5 lirası olan arkadaş Pazartesi ben sana yol parası veririm dedi diğeri bişey demedi .ya ben mi kötüyüm ya da para gözüm böyle birşey için para pazarlığını sevmem ama beraber geziyorsak herkeste birşeyler katmalı değil mi.gittiğimiz mesafe gidiş dönüş 90 km filandır.ya en başında bende geziyoruz güzel zaman geçiriyoruz almadım zaten ama onlarda aynı fedakarlığı göremedim .örneğim ön arkadaş ortak ısmarladığımız salatadan yemeyince onun parasını ödemedi vb.

Son düzenleme:
merhaba sevgili bayanlar okuyanlardan yorum bekliyorum ama yorum yaparken öncelikle kendinizi benim yerime koymaya çalışın lütfen.biz 3 öğretmen arkadaş gezmeyi birlikte vakit geçirmeyi seviyoruz.yakın veya uzak yerlere eşlerimiz olmadan gidebiliyoruz.sorun şu benim aracım var onların yok yada araba süremiyorlar.sorun şu mesela dün baya uzak bir yere gittik arabayı otoparka park ettik.neyse 4-5 saat kaldı araba otoparktan çıkarken biri bende 5 lira çar sesi diğeri benim 100 tl var dediler bozmayayım.neyse 10 lirayı ben verdim.5 lirası olan arkadaş Pazartesi ben sana yol parası veririm dedi diğeri bişey demedi .ya ben mi kötüyüm ya da para gözüm böyle birşey için para pazarlığını sevmem ama beraber geziyorsak herkeste birşeyler katmalı değil mi.gittiğimiz mesafe gidiş dönüş 90 km filandır.
Bence direk diyebilirsiniz kızlar benzin parasını yetiştiremiyorum ortak vereceksek gidelim diye ...onlar düşünmüyorsa senin demende sıkıntı Yok

Para kendileri teklif etmiyorsa isteyemem ben şahsen.bunun hesabını yapacaksanız bence arabayla gezmeyin.hepiniz otobüsle gidin bahane çok bulursunuz birşey yada hiç gezmeyin o arkadaşlarla.şahsen iyi vakit geçiriyorsanız ve genel anlamda çıkarcı tipler değillerse takmazdım kafama bu zamanda kafa dengi gezecek arkadaşlar bulmak kolay degil.

merhaba sevgili bayanlar okuyanlardan yorum bekliyorum ama yorum yaparken öncelikle kendinizi benim yerime koymaya çalışın lütfen.biz 3 öğretmen arkadaş gezmeyi birlikte vakit geçirmeyi seviyoruz.yakın veya uzak yerlere eşlerimiz olmadan gidebiliyoruz.sorun şu benim aracım var onların yok yada araba süremiyorlar.sorun şu mesela dün baya uzak bir yere gittik arabayı otoparka park ettik.neyse 4-5 saat kaldı araba otoparktan çıkarken biri bende 5 lira çar sesi diğeri benim 100 tl var dediler bozmayayım.neyse 10 lirayı ben verdim.5 lirası olan arkadaş Pazartesi ben sana yol parası veririm dedi diğeri bişey demedi .ya ben mi kötüyüm ya da para gözüm böyle birşey için para pazarlığını sevmem ama beraber geziyorsak herkeste birşeyler katmalı değil mi.gittiğimiz mesafe gidiş dönüş 90 km filandır.
Bastan konuşmanız gerekirdi.
Simdi beklemeniz olmaz
Bu arada benim de aracım var öyle teklif ne duydum ne bekledim
Demirden korkan trene binmez

Bastan konuşmanız gerekirdi.
Simdi beklemeniz olmaz
Bu arada benim de aracım var öyle teklif ne duydum ne bekledim
Demirden korkan trene binmez
Siz çok zenginsiniz galiba.ortak biryerlerde gidiliyor arabama herhangi bir zamanda alsam bende istemem.ve her zamanda beklemiyorum sadece ben böyle bir beklenti içinde olmama rağmen otopark park parasını vermekte imtina edilmesine bozuldum.pek çok kere bende almamışımdır

Bunun hesabını yapacaksam hiç gezmem. Arabama benzin için kimseden para almayada tenezzül etmem. Arkadaşınız incelik yapar size kahve ısmarlar mesela ödeşirsiniz. Kullanılıyorum diyorsanız gezmeyin zaten o arkadaşlarla..
Bir keresinde yemek yedik ortak salata söyledik arkadaş yemedi diye ödemedi yani öyle ısmarlamada olmadı

Gezmesine değil de yılda 2/3 defa sizin gittiginiz mesafe uzakliginda toplantim oluyor. Her seferinde baska kisilerle gidiyorum .Para teklif ettigimde araba sahibi arkadaş incelikten kabul etmez diye düşündügum icin ben arkadaşın yemeğini ismarlamakla çözüm buldum.

Aslında onlar sizden önce şöyle demeli: 'senin arabanla geziyoruz , biz de yakıtını alalım ya da yemekler de bizden olsun ' diye... Ya basta anlaşın ya da gitmeyin derim, zamanla kendinizi enayi yerine konulmuş hissedersiniz arkadaşlarınızı öyle alıştırmayın sonuçta onlarında paraları var, ekmek elden su gölden yaşamasınlar..

100 lira bozulmayacak para değil ondan imtina etmesi Canımı acayip sıktı .ya ben mazot atıyorum araba suyla gitmiyor ki
Bızımde arkadaslar var 20 dk uzaklıkta bır okula sınav görevıne gıdıyoruz arabası olan dıger öğretmen sınav görevı ıcın zaten para alıyor ve bız gıtsekte gıtmesekte o gıdecek zaten 2 kısıyız ıkımızden de 10 lira alıyor bu da cok sacma tamam teklıf edıyoruz fakat beklentı ıcıne gırmelerı bence ayıp.Semınerlerde de aynı 5 kısı bınıyoruz hepımızden 10 lıra toplanıyor 50 lıra 15 dk yola hemde karını fazla fazla cıkarıyor özel taksı mısalı ben olsam almam ya ayıp olurmu öyle sey derım bunlarda hıc utanma yok hemen elını uzatıyorlar .Sızın kı baya gezme olmus bu cok ayrı hakkınız tabı ama bızım olay bana ayıp gelıyor 10 -15 dk nın yol hesabı yapılıyor.

Bende arkadaşlarla arabamla gezdiğimizde kabul etmem hiç bir şekilde ama onlar kabul etmiyorum diye gittiğimiz yerde ne yersek ısmarlama yapıyorlar ki ben paramı vermek istememe rağmen ben onlarla da çıksam dışarıya çıkmasamda zaten her türlü arabamda full oluyor genelde sıkıntı öpmüyor benim için siz de bi dahakine program yapmayın

Benimde aracım var. Elbet bir yerlere giderken ya da gelirken arkadaşlarımdan benzin parası beklemiyorum.
Ama sizin durum biraz farklı. Rutine binmiş bu geziler. Hadi bir kere olsa tamam diyeceğim ama siz hep birlikte yeni yerler keşfediyorsunuz sosyal bir aktivite yapıyorsunuz. Ellerini ceplerine atmalılar.
Hadi sen attırmadın diyelim. Başka şekilde telafi etmeliler. Otopark parası, yemek parası, kahve parası gibi.. Bunlar otopark parasını da kitlemişler. Ben sizi haklı buldum.

Böyle lafını edecekseniz hiç almayın arabanıza.

Back
X