- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 822
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Ay bilmem ki biz de kararsız kaldıkgezmek için bir şehire geldim ilk gün ayağım burkuldu iki gündür dinleniyorum normalde yarın dönüş biletim var iki gün ertelemeyi düşündüm biraz geçerse burda bir gün bari gezebileyim boşa o kadar yol geldik diye ama dönüşte de eve birkaç gün geçip arkasına tatile gidecektik eşimde burda gezersen tatili riske edersin yarın dönelim diyor. üstüne basarsam tekrar ilerler diye. yine de sen bilirsin diyor kararsız kaldım.
Bende kalktım işte yeni yılın ilk günü ev halkı hala uyuyor. Duş aldım, kahve içitm şimdide dışarıya çıkıp yürüsemmi yoksa kahvaltı hazırlayıp ailemimi uyandırsam diye kararsız kaldım…gezmek için bir şehire geldim ilk gün ayağım burkuldu iki gündür dinleniyorum normalde yarın dönüş biletim var iki gün ertelemeyi düşündüm biraz geçerse burda bir gün bari gezebileyim boşa o kadar yol geldik diye ama dönüşte de eve birkaç gün geçip arkasına tatile gidecektik eşimde burda gezersen tatili riske edersin yarın dönelim diyor. üstüne basarsam tekrar ilerler diye. yine de sen bilirsin diyor kararsız kaldım.
Bende kalktım kahvaltı falan hazırlığı yedik içtik ...kızımı ders çalıştırdım .Öğretmenine derse gitti.(Günlük gibi yazalım böyle)Bende kalktım işte yeni yılın ilk günü ev halkı hala uyuyor. Duş aldım, kahve içitm şimdide dışarıya çıkıp yürüsemmi yoksa kahvaltı hazırlayıp ailemimi uyandırsam diye kararsız kaldım…
ben de konu açacağım.saat 6.30 da aşı randevumuz var ondan önce avm ye mi uğrasakkkk yürüyüş mü yapsakkkk yoksa evde film mi izlesekkkkkk kara kara düşünüyorum daAbi neden hayatınızdaki en basit sorunu buraya yazdınız?
Film güzel olabilir bence, AVM çok kalabalıktır bugünben de konu açacağım.saat 6.30 da aşı randevumuz var ondan önce avm ye mi uğrasakkkk yürüyüş mü yapsakkkk yoksa evde film mi izlesekkkkkk kara kara düşünüyorum da
çocuk sıkıştırıyor ondan.kendisi avm bağımlısıdır daFilm güzel olabilir bence, AVM çok kalabalıktır bugün
Ben de halt varmış gibi sabahın sekizinde hortladım, akşamdan kalmayım, kahvemi içtim, kahvaltımı yaptım. Şimdi o koltuğa mı devrilsem bu koltuğa mı kararsız kaldımBende kalktım işte yeni yılın ilk günü ev halkı hala uyuyor. Duş aldım, kahve içitm şimdide dışarıya çıkıp yürüsemmi yoksa kahvaltı hazırlayıp ailemimi uyandırsam diye kararsız kaldım…
Hımmm anlıyorum.gezmek için bir şehire geldim ilk gün ayağım burkuldu iki gündür dinleniyorum normalde yarın dönüş biletim var iki gün ertelemeyi düşündüm biraz geçerse burda bir gün bari gezebileyim boşa o kadar yol geldik diye ama dönüşte de eve birkaç gün geçip arkasına tatile gidecektik eşimde burda gezersen tatili riske edersin yarın dönelim diyor. üstüne basarsam tekrar ilerler diye. yine de sen bilirsin diyor kararsız kaldım.
En iyisi yatağa girip kestirmek, koltuk da rahat edemesinizBen de halt varmış gibi sabahın sekizinde hortladım, akşamdan kalmayım, kahvemi içtim, kahvaltımı yaptım. Şimdi o koltuğa mı devrilsem bu koltuğa mı kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?