Ghost whisperer

5. sezon 2. bölümü izlicem birazdan
jim gitti sam oldu ama hala aynı romantik yakışıklı adam :asigim:
diziyi de baya değiştirdiler oğlumuz da oldu şimdi
bu arada dün gece rüyamda eli james i gördüm ay pek bi etkilendim adamdan zaten sanırım şuan jennifer love hewitt ile normal hayatta sevgililer

Ben izliyorum ama televizyondan, indirmeye kıyamadığım nadir dizilerimden :kedi: Hatta Jim öldü dün senağlama

tvde baya geriden geliyo demek
ay o bölümde ağla ağla içim çıkmıştı mafoldumben
ben de bi sürü diziyi daha takip ediyorum ama bunun yeri apayrı bende en kıymetlim :asigim:

tvde baya geriden geliyo demek
ay o bölümde ağla ağla içim çıkmıştı mafoldumben
ben de bi sürü diziyi daha takip ediyorum ama bunun yeri apayrı bende en kıymetlim :asigim:

Bir sezon geriden geliyoruz biz. Ay ne ağladım, kıyamam hiç Melinda'ya, yazarken bile tüylerim diken diken oluyor ya delimiyim neyim :roflol: Valla benimde duygusal dizilerimin başında geliyor bu :asigim:

izlerken bende kötü oldum hani diyo ya kendine geldinmi ooda gece bişey oldu amboli diye bişey derdemez öldügünü anladı hayır gitme demeye başladı melindaya ne üzüldüm orda

süper dizi ya e2 de tekrarları çıkıyor akşamları 9 da izliyorum valla kaydirigubbakcemile2

ya kızlar bu melindanın herifinin aklı başına gelecek mi

sen tekrar bölümlerini izliyorsun demekpuyorumnanaktan
evett herşeyi hatırlayacak zamanla

kaç defa izlersem izleyim aynı tadı bulduğum dizilerden biri.

suan tekrarı varrrrr... ızledım ama yıne ızlıyorummm... muptelası oldummm resmennnn... yenı sezonu baslasa bıran önceeee...

ya bu jim harika ya akşam 2. kez evlenme teklif etti evlilik teklifi etmesede olur evlilik düşünmüyorum ama benim sevgilim de öyle romantik duygusal olsa eskisi gibi ne olur ya çok sevdim ben bu diziyi ama e2 de ki bölümler sanırım 2 sezon önceki bölümler sempatiksalakcinni

sanırım 4.sezon cnm oyanayan... 5.sezonuda bıtırdım :) Heyecanla beklıyorum bakalım... 6.sezonuda var sanırım deıl mı bosuna beklemıyım :)

acaba yeni sezon bölümler başlarsa e 2 deki tekrarları yayından kaldırırlar mı ki ?? :ecrin_bebek: umarım yayınlanır ya ben eski yeni izlerim vallaha öncede hep yakalayınca izlerdim şimdi e 2 de her akşam izliyorum

5. sezon 20. bölümde kaldıydım teee ne zaman şimdi kalan 3 bölümü de izliyim
ya şu jimin sam olma durumunu aklım almıo başlarda sam görüntüsüni de sık sık gösteriyorlardı aynadayken falan ama son zamanlarda sam tamamen çıktı..sanki hiç olaylar olmamış da jim eski jimmiş gibi davranıyolar

aidena bayılıyorum bu arada :asigim:
bi de saçmadır belki ama eli'ı da sempatik buluyorum ben :asigim:
zaten gerçek hayatta beraberler sanırım jennifer love hewittla

melinda bi adamla evliydi (nişanlı da olabilir pek hatırlamıyom)hatta dizide bi bölümde oynamıştı ve yönetmendi sanırım adam
işte eli ile filmde aşık olmuşlar birbirlerine ve o adamı terk etmişti eli için
bikaç ay önce elele fotolarını gördüydüm nette
hala devam ediyolar mı bilemiycem bi araştırayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…