Ghost whisperer

gonca2206

v for melinda
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2007
2.669
183
163
41
arkadaşlar cnbce dizileri deyince Melinda gordonu ve onun hayaletlerini izlememek olmaz dimi
yoksa sadece ben mi seviyoum bu hayalletli kadınıbenneyaptımkikafamçokkarıştı

denk geldikçe izliyorum ben de gerçekten çok güzel bir dizi böyle ruhlu muhlu şeyler herzaman dikkatimi çekmiştir zaten :)

bu hafta cok uzuldum tuylerım dıken dıken oldu bebegı olacaktı melındanın erıc reenkarnasyonla melındanın bebegı olarak donecektı ama olmadı melındanın kocası da ne sabırlı degılmı

bu hafta cok uzuldum tuylerım dıken dıken oldu bebegı olacaktı melındanın erıc reenkarnasyonla melındanın bebegı olarak donecektı ama olmadı melındanın kocası da ne sabırlı degılmı

Ya hiç sorma canım ya. Yazık kıza valla. Ne zaman tam rahat edecek diyorum yeni bir hayalet çıkıyor ortaya.
Bu arada ben nickimi kendisinden esinlendim. :utangac:
Çok şeker bir bayan bence,çokda hoş giyiniyor.a.s

insanı hem korkutup hem ağlatan tek dizidir herhalde. melinda da çok tatlı kız ya .hangi hayalet dayanabilir ona.mesela ben hastasıyım.

Reklamlarda yorum yapayım dedimtatlicadiarzu

Bu astımlı adamı o bebeğin anası öldürdütatlicadiarzu

Bıçak çekti haspatatlicadiarzu

Reklamlarda yorum yapayım dedimtatlicadiarzu

Bu astımlı adamı o bebeğin anası öldürdütatlicadiarzu

Bıçak çekti haspatatlicadiarzu

iyiki arada okumamışım :roflol::roflol::roflol: bi tene daha dizim kaldı gelicem :sm_cool:

İzle tabi ben yatar malum h.içi geç bile kaldım:çok üzgünüm:

Buarada bu kızın sabah yataktan kalktığında bile saçı fönlü ne güzel iş oh be:mymeka:

Bu hayaletlermi fön çekiyo kilaelaelaelaelae

Biraz güzel giydirsinler ama çok rüküş ölü modası gibi ne o öyle:dilcikar:tatlicadiarzu

İzle tabi ben yatar malum h.içi geç bile kaldım:çok üzgünüm:

Buarada bu kızın sabah yataktan kalktığında bile saçı fönlü ne güzel iş oh be:mymeka:

Bu hayaletlermi fön çekiyo kilaelaelaelaelae

Biraz güzel giydirsinler ama çok rüküş ölü modası gibi ne o öyle:dilcikar:tatlicadiarzu

valla haklısın :roflol: kıyafetleride çok güzeldi bugün zaten :dilcikar:

Birazdan tekrar bölümü başlıycak. Ne şanslıyım ya kaçırdım diye üzülüyordum.:dance:

bu dizi çok güzell yaa :) melinda, ama kocasını daha çok beğeniyorum :D:D

Ay melinda tamam tatlım geçti dediğinde anladım kızın onu görmediğinisenağlama

Aha da öldü dedim ama geri geldisenağlama

Erkek kardeşi kim ki önemli bir ayrıntı mı bu şimdibenneyaptımki

ruh avcısı diye ortalıkta gezinen çocuk mu acaba erkek kardeşi.hani şu parmaklarıyla 5. işaret gösteren esmer çocuk...
anlıycaz bakalım....

kesin o siyah saçlı herif kardeşi , türk filmi değil ya kocası kadeşi çıksın :roflol::roflol:

kızlar pazartsi akşamı sekizde cold case başlıyor Ben o diziyi de çok sewerdim. EEEEEEEEEEE nolcak şimdi melinda nın saatimi değişti bittimi bilen warmı

Back
X