Ghost whisperer

3 sezonu da indiriyom netten tekrar izlemek istedim başladım ilk bölümden tekrar seyretmeye..ayy bayılıyom ben bu diziye bu kadına ya :asigim: kızımın adını melinda koycam valla :asigim:

Kızlar ya 13. bölüm çıkmış ama altyazı daha çıkmamış şaşırdım görünce bu aralar mı başlıcaktı ki 3. sezonun devamı?

internette de yok fazla ya zaten fazla da beğenmiyo millet zevksiz şeyler nolcek :dilcikar:

melinda ile jim'in evliliği gibi bi evlilik istiyorum ya ne kadar seviyolar birbirlerini dimi :asigim:

allegria netten diziyi indirdiğini yazmışsın.Bu diziyi bende çok seviyorum ve izliyordum da ama bu sıralar e2 de tekrarları yayınlanan The O.C. yi seyrediyorum ama ileriki bölümlerini merak ediyorum o indirdiğin sitede var mı acaba bilgin varsa yardımcı olur musun

bende bayılıom yaa:asigim:yanyana geldiklerinde gözümü ayıramıomm
tekrarını versede izlesek yerimseniben

happilymarriedcouple0jt.png

ghost-whisperer_2282.jpg

ghost-whisperer-20070404044619029.jpg

rghostwhisperer.jpg

96363_ABCS_0354b.jpg

2006-03-10_GhostWhisperer-2006.03.14-21.52.32.jpg

pt_ghost_whisperer_about_cast_photo.jpg

285.ghost.whisperer.072007.jpg

:asigim: :asigim:

Allegria bunlar ne güzel resimlerdi yaaa.Emeğine sağlık.Bende çok severek takip ediyorum bu diziyi...Yeni sezon başlasada kavuşsak artık...

Rica ederim damlasu ben ikisine de bayılıyorum Jim kadar anlayışlı romantik bir koca daha yoktur heralde bu devirde :) İnternette sezon 3 13-14-15. bölümler verilmiş ben baştan yeniden başladığım için şuan sezon 2 bölüm 21 deyim..İsterseniz niternetten indirip izleyin siz de televizyonu beklemeden

Rica ederim damlasu ben ikisine de bayılıyorum Jim kadar anlayışlı romantik bir koca daha yoktur heralde bu devirde :) İnternette sezon 3 13-14-15. bölümler verilmiş ben baştan yeniden başladığım için şuan sezon 2 bölüm 21 deyim..İsterseniz niternetten indirip izleyin siz de televizyonu beklemeden
Valla tüm kocalar Jim gibi olsa, :utangac:dünya cennet olurdu Allegria....Bu arada internette olmasına sevindim, hemen indireceğim, sağol canım....a.s.

ben tam bir hastasıyımmmm kızlarrr
bu arada netten indiirp izliyorum 4. sezonuuu
ah bu jim ahhhh
ahh
sölemicem belki bilmiyorsunuzdur
4. sezonda çok büyük bir süpriz varrr
çok fena
çok ağladım ben çokk

ben tam bir hastasıyımmmm kızlarrr
bu arada netten indiirp izliyorum 4. sezonuuu
ah bu jim ahhhh
ahh
sölemicem belki bilmiyorsunuzdur
4. sezonda çok büyük bir süpriz varrr
çok fena
çok ağladım ben çokk

bende bitirdim 4. sezonu. harikaydı ya ağlamaktan harap oldum. 5. sezonada bayağı sorular kaldı. Jim inanılmaz bir erkek...

kızlar 4. sezonu kaçırmayın...

Back
X