• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ghostlandım mı?

bişey olmuş o zaman
ya kendisinin başına bişey geldi ya da telefonu unuttu, kaybetti vs
ama 19 saattir haber yok diyorsun 19 saat telefonu unutmak, kaybetmek için fazla uzun
başına bişey gelmiştir
Telefonu mu çaldırdı diye düşünüyorum ya da düşürüp kırma falan mı oldu diye düşünmeye başladım

Telefonu mu çaldırdı diye düşünüyorum ya da düşürüp kırma falan mı oldu diye düşünmeye başladım
o ihtimalde sana mutlaka başka telefondan sosyal medyadan vs ulaşırdı ya
benim telefonum bozulmuştu mesela birkaç gün telefonsuz kalacaktım
sosyal medyadan duyurmuştum bu durumu. ki sevgilim de yoktu merak eden arkadaşlarım olur diye paylaşmıştım
insan duyurur ulaşır bi şekilde

o ihtimalde sana mutlaka başka telefondan sosyal medyadan vs ulaşırdı ya
benim telefonum bozulmuştu mesela birkaç gün telefonsuz kalacaktım
sosyal medyadan duyurmuştum bu durumu. ki sevgilim de yoktu merak eden arkadaşlarım olur diye paylaşmıştım
insan duyurur ulaşır bi şekilde
Ben olsam bende onu yaparım şahsen direkt sosyal medyadan paylaşırdım

Taşınma telaşıyla başta mesajları görüp umursamamıştır, sonra cevap yazarım demiştir. Sonra şarjı bitmiş veya telefonun başına bir şey gelmiştir. Numaranız da ezberinde yoktur zaten, ilişki yeniymiş.

Hiçbir şey yapmadan beklemenizi tavsiye ederim.

Taşınma telaşıyla başta mesajları görüp umursamamıştır, sonra cevap yazarım demiştir. Sonra şarjı bitmiş veya telefonun başına bir şey gelmiştir. Numaranız da ezberinde yoktur zaten, ilişki yeniymiş.

Hiçbir şey yapmadan beklemenizi tavsiye ederim.
Umarım telefonuna bir şey olmuştur

Back
X