Gıcık doktor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
keşke drlar da zevkine gezip covid olanları şikayet edebilse. (sözüm size değil)

gereksiz bir şikayet olur.

geçmiş olsun annenize.

Bir de olayın şu boyutu var. Hastanelerde sabah erken kahvaltı verilir. Kapılar tıklanır ya da kahvaltı dağıtan kişi yüksek sesle seslenir. Kalkıp kahvaltıyı alırsın. Üstüne hemşireler odaları gezer. Rutin işlemleri yaparlar (tansiyon, ateş ölçme, serum, dosyaya alınan notlar vs.). Arada temizlik personeli gelir yerleri siler. Sonra doktor vizite gelir. Yani doktor sabahın köründe pat diye vizite gelmiyor. Doktor gelene kadar uyarıcı bir çok çevresel etken var.
Benim sezeryanimda yanimda kalan refakatçime bebek kusuyor aman gözünü ayırma ben gecedende uykusuzum dedim 5 dakika sonra bir horultu 🙄🤦‍♀️ Geceden uyuyamamışım, ameliyat olmuşum onun halsizliği var mecburen oturdum sabaha kadar . Refakatçi bunun içindir yani nöbet tutacak hasta başında. Dediginiz gibi o kadarda çevresel faktöre rağmen hala uyuyabilmiş. Kahvaltı belki seslendi gitti gidip almazsan getiren olmayabiliyor bazı hastanelerde

Alınganlık etmişsiniz bunun için şikayete bile değmez zaten büyük olasılıkla şikayetiniz sonuçsuz kalır.

Affedin güldüm annem ameliyat olduğunda ben de uyurdum hatta doç ti doktorumuz biraz uzun kalmıştık hastanede her görüşünde beni dalga geçerdi 😂adam unutmamış uyuduğumu

Aman boşverin şikayet edecek bir durum da yok zaten. Anneniz sağlığına kavuşunca bir daha görüşmeyeceğiniz biri.
Bizim de bir aile hekimimiz var sabah gidince günaydın derim. Odasından çıkarken kolay gelsin derim. Kesinlikle cevap vermez. Her defasında daha demicem selamsız sabahsız girip çıkıcam desem de olmuyor yapamıyorum insanım çünkü ben. Ve hiç şikayet etmek aklıma gelmedi.

Abim ameliyat oldugunda yaninda kaldim 1 gr uyuyamadım hem üzüntüden hem bir şeye ihtiyacı olacak diye.
Doktor bunu demek istemiştir aslında size.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X