Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim,şöyle bir yorum görmek gerçekten çok iyi geldi. izinlerimiz ve istifa hakkımız yine iptal edildi,nöbet paralarımız (alnımızın akıyla kazandığımız para) yatırılmıyor,üzerine bir de şöyle sebeplerden şikayet ediliyoruz,pes.Şikâyet etmek de moda oldu ya. Ota bile şikayet edeyim mi deniliyor. Sağlık çalışanları 1 senedir o kadar zor şartlarda çalışıyorlar ki... Tutup bir de bana uyuyor dedi diye şikayet edilmek isteniyorlar
hadsizlik falan değil hanımefendi. her sabah ve akşam doktor vizit atar, hastanın nasıl olduğunu görüp bilgi almak ister,hem kendisinden hem de yakınından. bu yüzden hasta uyuyor olsa bile yanındaki refakatçisinin vizitte uyanık olması gerekir ki ondan bilgi alınabilsin.Uyumak yasak değil biraz hadsiz bir doktormuş ama bence büyütmeye gerek yok şikayet edilecek kadar büyük bir mesele degil bence:)
Kiminle konuşuyorsunuz?Çogunluk doktor dan yana bende evet oyu kullanıyorum o zaman
Kendimi kötü hissettim siz böyle yazınca tüm doktorlar tabiki aynı değil tüm insanlar gibi lütfen siz üstünüze alınmayınçok teşekkür ederim,şöyle bir yorum görmek gerçekten çok iyi geldi. izinlerimiz ve istifa hakkımız yine iptal edildi,nöbet paralarımız (alnımızın akıyla kazandığımız para) yatırılmıyor,üzerine bir de şöyle sebeplerden şikayet ediliyoruz,pes.
hadsizlik falan değil hanımefendi. her sabah ve akşam doktor vizit atar, hastanın nasıl olduğunu görüp bilgi almak ister,hem kendisinden hem de yakınından. bu yüzden hasta uyuyor olsa bile yanındaki refakatçisinin vizitte uyanık olması gerekir ki ondan bilgi alınabilsin.
doktorun ''tü ,cık vah,hasta yakını nasıl uyur,ne ayıp '' tarzında bunu dediğini hiç zannetmiyorum.
kendim vizit atarken de aynı böyle durumlara denk geldim,kibar bir dille espri yapılabilir,hasta yakını da kusura bakmayın uyuya kalmışım diyip toparlanır. biter gider. insanlık hali yani, nedir.
ne hadsizliğimiz ne gıcıklığımız kalmış. teşekkürler.
Sen dalga mi geçiyorsun alisÇogunluk doktor dan yana bende evet oyu kullanıyorum o zaman
Tamam ya vurmayın anladım ben alınganlık ettimSen dalga mi geçiyorsun alis
Burdakiler toplanıp seni şikayet etsek mi ne dersin![]()
Yani o kadar haklısınız ki. Mesela bu hafta Tıp Bayramı haftası diye biliyorum. Ama şikayet edilmek istenen şeye bakın bu haftada. Tabii ki işini iyi yapmayan belki hadsiz doktorlar veya hemşireler olabilir. Her meslekte olabilir.Biz de haklisin deriz ama şu durumda şikayet edeyim mi diye dertlenip üstüne konu açmak olmamış.çok teşekkür ederim,şöyle bir yorum görmek gerçekten çok iyi geldi. izinlerimiz ve istifa hakkımız yine iptal edildi,nöbet paralarımız (alnımızın akıyla kazandığımız para) yatırılmıyor,üzerine bir de şöyle sebeplerden şikayet ediliyoruz,pes.
hadsizlik falan değil hanımefendi. her sabah ve akşam doktor vizit atar, hastanın nasıl olduğunu görüp bilgi almak ister,hem kendisinden hem de yakınından. bu yüzden hasta uyuyor olsa bile yanındaki refakatçisinin vizitte uyanık olması gerekir ki ondan bilgi alınabilsin.
doktorun ''tü ,cık vah,hasta yakını nasıl uyur,ne ayıp '' tarzında bunu dediğini hiç zannetmiyorum.
kendim vizit atarken de aynı böyle durumlara denk geldim,kibar bir dille espri yapılabilir,hasta yakını da kusura bakmayın uyuya kalmışım diyip toparlanır. biter gider. insanlık hali yani, nedir.
ne hadsizliğimiz ne gıcıklığımız kalmış. teşekkürler.
Bence sayıklıyor ben nerdeyim nere düştüm burası neresiKiminle konuşuyorsunuz?
Neye evet oyu kullanıyorsunuz?
Bu tarz doktorlara bende denk geldim özellikle 90 lı yıllardaGeçen sene ekim ayında annemin birden felç gibi oldu çok çok ağrısı vardı kalkarken 20 dakikada kalkabiliyordu annem çok fazla ağrısı olduğundan dolayı neyse bursa devlet hastanesine götürdük insanlarda vicdan merhamet bitmiş bencillik tavan
Kadın ayakta ağlıyor ağrıdan biriside buyurun çok ağrınız var önden geçin demedi onuda geçtim doktorun yanına girdik anneme diyorki kolunu uzat uzatamıyorum çok ağrım var diyor kadın sırıtarak kollarını havaya kaldır dedi zaten bende şalterler attı kadın kollarımı uzatamıyorum diyor siz kaldırın diyorsunuz şaka mısınız dedim bide karşımda gülüyor sen kimsin dedi kızıyım dedim annem sinirlendi eşimle ben sinirlendik sonra acıbademe götürdük ordaki doktor bakmadı bile düşünün ama insan gibi ilgilendi çok ağrınız var anlıyorum dedi diğeri gibi gülmedi
Doktorlar önemli insanlar evet ama her doktor değil dalga geçer gibi konuşan doktor olmaz olsun
Ertesi günü başka doktora götürdük medicanaya yatış verdi sabaha kadar anneme baktığımdan dolayı sızmışım sabah doktor geldiğinde uyandırmayın dedi anneme bakın doktor var doktor var bunu anlatmak istiyorum
uyumak yasak değil ama hastanın yaninda uyuyan kişinin biraz tavsan uykusu derler bizde öyle uyumasi lazim. en ufak bir seste, hareketlilikte uyanmanız lazim ki hastanın ihtiyacı olduğunda agrisi olduğunda ya da ters bir durumda haberi olsun. refakatçi kalmanın mantığı bu degil mi zaten? hastanın ihtiyaçlarını gidermek.Merhaba dün annemi hastaneye yatırdık zatürre olmuş refakatçi olarak kaldım doğal olarak uyudum açılabilen koltuk vardı sabah doktor gelmiş beni öyle görmüş kardeşime hasta uyanık refakatçi yatıyor demiş ne alaka ya ben oraya nöbet tutmaya mı gittim uyumak damı yasak konu aslında uzun ama uzatmıycam doktor u şikayet etsem mi yoksa uyumak yasak mı
'doguma kaynanam geldi refakat etmeye, ama bütün gün uyudu' konuları açılıyor ya KKda, konu sahibi o ekolden benceuyumak yasak değil ama hastanın yaninda uyuyan kişinin biraz tavsan uykusu derler bizde öyle uyumasi lazim. en ufak bir seste, hareketlilikte uyanmanız lazim ki hastanın ihtiyacı olduğunda agrisi olduğunda ya da ters bir durumda haberi olsun. refakatçi kalmanın mantığı bu degil mi zaten? hastanın ihtiyaçlarını gidermek.
ama siz doktor içeri girmiş, konuşmalar olmus ki vizite alınırken bayağı da gürültü olur. hic duymamışsiniz ki doktora da garip gelmiş bu durum dillendirmis. siz de tuh nasil da uyumuşum hic bir sesi duymamışım. ya gece annem hastalansaydi duymasaydim diye endişe edeceğinize doktoru şikayet mi etsem derdine düşmüşsünuz. cok garipsiniz doğrusu.
Offf tamam dedim anladım ben abarttım ne uzatıyonuz