gıcık kaynana

herkese selam öncelikle
eşimin ailesiyle ayrı yaşıyoruz.evlerine ayda 1-2 gün yatıya gidiyoruz.
geçen ay kafama takılan şöyle birşey oldu.biz yine aylık yatıya gittiğimiz bir zaman
eşimin tarafından yurtdışından bir akrabası geldi.adam boşanmış.
onların yanında face in felan var mı diye sordu.bende ben face kullanmıyorum dedim.biz muhafazakar bi aileyiz tabi ona göre normal birşey.

sonra bi ara kayınvalidem bana bu akrabanın beni beğendiğini söyledi ve çok da iyi niyetli söylediğini düşünmüyorum.ben hiç cevap vermedim.
şimdi şöyle bir sorun kafama takılıyo.
niye kayınvalidem bana bu fesatlığı yapıyor ben onların geliniyim nasıl beni başka birine yakıştırır buna anlam veremiyorum.alımlı bir bayanım ama bunu söylemesi gerekmez.bu ara onları hiç aramıyorum sormuyorum geçen telefonda beni aradı sesi biraz boğuktu.ben de telefonda soğuk davrandım telefonu fazla uzatmadan kapattım.
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ben yanlış mı düşünüyorum.yoksa bu normal birşey mi?

İşaretli kısmı anlamadım onlara göre normal olan ne, sizi muhafazakar yapan ne,siz kim onlar kim, sen ve esin bir grup eşinin ailesi bir grup mu

İşaretli kısmı anlamadım onlara göre normal olan ne, sizi muhafazakar yapan ne,siz kim onlar kim, sen ve esin bir grup eşinin ailesi bir grup mu
şimdi ayrı ayrı grup olarak değil de.
ben tabiki o ailenin geliniyim face imi isteyen insan benim eşimden olan bir akrabam sonuçta.ha çok geniş aileler olur normal karşılanır bu ama bu insan benim kendi dayım eniştem felan değil.bunu anlatmak istedim.

şimdi ayrı ayrı grup olarak değil de.
ben tabiki o ailenin geliniyim face imi isteyen insan benim eşimden olan bir akrabam sonuçta.ha çok geniş aileler olur normal karşılanır bu ama bu insan benim kendi dayım eniştem felan değil.bunu anlatmak istedim.

Tamam şimdi anladım

Zaten eşinin yanında da demiş annen neyi şikayet edeceksin. Belki de hal, hareket açısından beğenmistir, beğenmek demek illa farklı anlamda beğenmek değil ki.

şu kk.de daha neler duyacağım.benim de gelinim var.burada okuduklarımdan sonra,korkarak konuşmaya başladım,acaba yanlış anlar mı diye?
hangi kayınvalide gelini hakkında böyle bir şey düşünebilir allahaşkına,siz, kayınvalidenizle kötü olmak için bahaneler üretiyor olmayasınız?halk arasında biz buna "öküz altında buzağı aramak "diyoruz.

herkese selam öncelikle
geçen ay kafama takılan şöyle birşey oldu.biz yine aylık yatıya gittiğimiz bir zaman
onların yanında face in felan var mı diye sordu.bende ben face kullanmıyorum dedim.biz muhafazakar bi aileyiz tabi ona göre normal birşey.
sonra bi ara kayınvalidem bana bu akrabanın beni beğendiğini söyledi ve çok da iyi niyetli söylediğini düşünmüyorum.ben hiç cevap vermedim.
niye kayınvalidem bana bu fesatlığı yapıyor ben onların geliniyim nasıl beni başka birine yakıştırır buna anlam veremiyorum.alımlı bir bayanım ama bunu söylemesi gerekmez.bu ara onları hiç aramıyorum sormuyorum geçen telefonda beni aradı sesi biraz boğuktu.ben de telefonda soğuk davrandım telefonu fazla uzatmadan kapattım.
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ben yanlış mı düşünüyorum.yoksa bu normal birşey mi?

iyi niyetli olarak hani gelin olarak seni beğenmiş olduğunu söylemiştir..
öbür türlüsünü düşünemiyorum.. o zaman zaten gıcık kaynana olmaz.. başka adla anılan kaynana olur..

iyi yada kötü yorum katmadan aranızda geçen bu konuşmayı eşine anlatmalısın sonrasında kötü bir niyet çıka bile en azından eşinin haberi olmuş olur geren cevabı da o verir suyu bulandırma

Bence sen kendini fazlaca beğeniyorsun.
Her lafı o şekil anlarsak herkes herkese asılıyor o zaman.
Yani kaynanam beni nasıl yakıştırır diyorsun da olmaz yani zaten yakıştırmamıştır.
Alımlı ve güzel her insana akrabalar bu şekilde yaklaşmıyor merak etme.
Hele kaynana gelip söyleyecek, yani imkansız.
Belki seni deniyordur, kaynana da masum diyemem.

Eşine anlat kardeşim eşin bilsin evli olan tüm bayanlar eşiniz den en ufak bişey bile saklamayın o zaman evliliğin ne anlamı var ki

eşinin yanında bunu tekrar etmesi felan.. bence kaynanan çok fesat. seni tartıyor dikkat et.

tartıyor derken
açık arıyo olabilirler mi?
amaçları ne olabilir?
ne olcak ellerine ne geçecek?

aynen olmadık yerlerden açık arıyor, amacı fesatlık işte ne olacak, seni sevmiyor belliki oğluna seni kötülemek için herşeyi göze almış. yaptığı hareket hiç normal değil. o hareketi eşimin yanında bana yapsa sen ne demek istiyorsun açık açık söyle diye gözdağı verirdim.

herkese selam öncelikle
İmalı bir şekilde eşine söyle akraban face kullanıyomusun diye sordu de annende akrabamız seni beğendi diyo de

Back
X