- 1 Haziran 2015
- 130
- 27
- 18
- Konu Sahibi mervemavii
ben önce aile içinde bir takım tatsızlıklar yaşadım belki o yüzden bu kafama takılıyo.
daha önce de aile çevresinden biri bana aşık olmuştu aramızda birşey geçmedi zaten aileler de geçmeyeceğini biliyordu ama bir iki lafı oldu bana karşı.
daha önce de aile çevresinden biri bana aşık olmuştu aramızda birşey geçmedi zaten aileler de geçmeyeceğini biliyordu ama bir iki lafı oldu bana karşı.
aynen öyle bana da masumane bir tavır gelmediği için danışma gereği duydum.görüşlerinizde haklısınız zaten öncesinde bir iftirayla maruz kalma durumu yaşadım.eşim maalesef onlara hiç birşey yapmaz.ona göre onlar çok saf çok temiz hiç bir kötülük yapmayacak insanlar.maalesef kayınvalidemde çok cahil bir insan bazen hiç olmadık şeyler söyleyebiliyor.Hangi sebeple olursa olsun başka bir adamın sizi beğendiğini sölemesi bana göre aşırı derecede boş boğazlıktan başka bir şey deil. Ben beni hangi özelliğim için olursa olsun beğenen bir adamla aynı ortamda fazla kalmamayı tercih ederdim hiçte masumane bir durum deil bir de valide hanımda bunu size iletiyor , ne gerek var saf mı ne? Benim eşimin kulağına böle bir şey gitse neler yapar neler