• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gıcık kaynana

ben önce aile içinde bir takım tatsızlıklar yaşadım belki o yüzden bu kafama takılıyo.
daha önce de aile çevresinden biri bana aşık olmuştu aramızda birşey geçmedi zaten aileler de geçmeyeceğini biliyordu ama bir iki lafı oldu bana karşı.
Hangi sebeple olursa olsun başka bir adamın sizi beğendiğini sölemesi bana göre aşırı derecede boş boğazlıktan başka bir şey deil. Ben beni hangi özelliğim için olursa olsun beğenen bir adamla aynı ortamda fazla kalmamayı tercih ederdim hiçte masumane bir durum deil bir de valide hanımda bunu size iletiyor , ne gerek var saf mı ne? Benim eşimin kulağına böle bir şey gitse neler yapar neler
aynen öyle bana da masumane bir tavır gelmediği için danışma gereği duydum.görüşlerinizde haklısınız zaten öncesinde bir iftirayla maruz kalma durumu yaşadım.eşim maalesef onlara hiç birşey yapmaz.ona göre onlar çok saf çok temiz hiç bir kötülük yapmayacak insanlar.maalesef kayınvalidemde çok cahil bir insan bazen hiç olmadık şeyler söyleyebiliyor.

şu kk.de daha neler duyacağım.benim de gelinim var.burada okuduklarımdan sonra,korkarak konuşmaya başladım,acaba yanlış anlar mı diye?
hangi kayınvalide gelini hakkında böyle bir şey düşünebilir allahaşkına,siz, kayınvalidenizle kötü olmak için bahaneler üretiyor olmayasınız?halk arasında biz buna "öküz altında buzağı aramak "diyoruz.
kusura bakmayın ama ben hiç bir kayınvalidenin gelinini hiç bir zaman kendi kızı gibi göreceğini düşünmüyorum görmesinde ayrıca ne gerek var herkesin kendi kızı kendi annesi var herkes haddini bilsin gelin gelinliğini kaynana kaynanalığını bilsin o kadar iç içe girmeye gerek yok bence.

ben önce aile içinde bir takım tatsızlıklar yaşadım belki o yüzden bu kafama takılıyo.
daha önce de aile çevresinden biri bana aşık olmuştu aramızda birşey geçmedi zaten aileler de geçmeyeceğini biliyordu ama bir iki lafı oldu bana karşı.

aynen öyle bana da masumane bir tavır gelmediği için danışma gereği duydum.görüşlerinizde haklısınız zaten öncesinde bir iftirayla maruz kalma durumu yaşadım.eşim maalesef onlara hiç birşey yapmaz.ona göre onlar çok saf çok temiz hiç bir kötülük yapmayacak insanlar.maalesef kayınvalidemde çok cahil bir insan bazen hiç olmadık şeyler söyleyebiliyor.
O zaman tehlikeli bir ortamdasınız tanıdık olsun yabancı olsun bılunduğunuz ortamda erkek varsa usul usul terk edin. Ve size söylenenleri eşinize söleyin saklamayın annen bana böle söledi anlam veremedim işte falanca akraban beni beğenmiş ben yüz göz olmak istemiyorum bu sebeple dersin. Şeytan bu kimsenin zihninden neler geçer bilemezsin tedbir şart.

kusura bakmayın ama ben hiç bir kayınvalidenin gelinini hiç bir zaman kendi kızı gibi göreceğini düşünmüyorum görmesinde ayrıca ne gerek var herkesin kendi kızı kendi annesi var herkes haddini bilsin gelin gelinliğini kaynana kaynanalığını bilsin o kadar iç içe girmeye gerek yok bence.
Kesinlikle katiliyorum. Kendi kizim gibi goruyorum lafi tamamen bir klişedir. Çok sevmek ayri kizi gibi olmasi ayri. Kimleri kimleri gördüm evliyken canciger kuzu sarmasi olurlar bosanirken düsman kesilirler .
Sizin kv nin tavrini hic masumane bulmadim. Muhafazakar veya degil. Boyle bir cumle kulanilmaz. Begenmenin türü farkli olsaydi zaten bunu farkli sekilde dile getirirdi. Bu akrabamiz seni cok begenmis, animhanimcik kiz dedi vs.. tarzi soylerdi. Tamamen fesatca oldugunu dusunuyorum.

Facebook kullanmiyorum cunku muhafazakarim???????????????
arkadaşlar facebookla muhafazakarlığın bir ilgisi yok herkes kullansın onu demek istemiyorum.face kullanmamak muhafazakarlık değil.benim eşimin akrabalarından biriyle görüşmem yanlış birşey bana göre.ne işim var dul bir adamla face de?lütfen bunu bu şekilde anlayalım.nitekim bir ara ben de face kullandım şuan kullanmıyorum tercih meselesi.
umarım anlaşılmışımdır.

peki şuna ne dersiniz?
buna benzer bir şeyi yakın bir akrabamız içinde yaptı.ve o akrabasıyla her gittiğimizde sadece selam veriyoruz konuşmuyoruz bazen vermiyoruz bile.
bu kadının benimle derdi ne kıskançlık mı bunun adı?

bir türlü kafamda oturtamıyorum bir kayınvalidenin gelinine böyle imalarda bulunmasını ama her gün yeni birşey öğreniyoruz.
eğer gerçekten yanlış anlaşılma yoksa ve bu imalar sizin düşündüğünüz gibiyse bir tek ihtimal kalıyor geriye, sizin tepkiniz ölçmeye çalışıp koz verecek bir tepkide bulunursanız namusunuza iftira edecek
bu kadar kötü olabilir mi?

Kesinlikle katiliyorum. Kendi kizim gibi goruyorum lafi tamamen bir klişedir. Çok sevmek ayri kizi gibi olmasi ayri. Kimleri kimleri gördüm evliyken canciger kuzu sarmasi olurlar bosanirken düsman kesilirler .
Sizin kv nin tavrini hic masumane bulmadim. Muhafazakar veya degil. Boyle bir cumle kulanilmaz. Begenmenin türü farkli olsaydi zaten bunu farkli sekilde dile getirirdi. Bu akrabamiz seni cok begenmis, animhanimcik kiz dedi vs.. tarzi soylerdi. Tamamen fesatca oldugunu dusunuyorum.
ben kayınvalidemin tamı tamına cümlesini söyleyim."filan akraba seni beğendi alımlı bakımlı dedi"
işte böyle bir kelime kullandı eşimin yanında konuyu açtığında da
"seni beğenmiş çok iyi felan diye bahsediyor senin hakkında hala"
diye söyledi.
bana göre tamamen fesatlık.
işte bu kadar net.

Ya hani gelinler akrabalar içinde hep gözlemlenir beğenilirse bir şekilde belli edilir ya onun gibi bir şeydir bence.
Kv bana daha çok bayan arkadaşlarının beğenisinden bahseder o da erkekli ortamlarda pek bulunmadığından. Aksi olsa onu da söylerdi.
Kötü niyetle dememiştir bence.

bir türlü kafamda oturtamıyorum bir kayınvalidenin gelinine böyle imalarda bulunmasını ama her gün yeni birşey öğreniyoruz.
eğer gerçekten yanlış anlaşılma yoksa ve bu imalar sizin düşündüğünüz gibiyse bir tek ihtimal kalıyor geriye, sizin tepkiniz ölçmeye çalışıp koz verecek bir tepkide bulunursanız namusunuza iftira edecek
bu kadar kötü olabilir mi?
Şüphesiz en doğrusunu yüce yaradan bilir.Herkesin niyeti kendine Allahtan isteğim varsa şayet açık aramak gibi bir niyetleri Allah kötülere aman vermesin.eğer ben yanlış düşünüyorsam Allah benim yüreğimi temizlesin.

ben kayınvalidemin tamı tamına cümlesini söyleyim."filan akraba seni beğendi alımlı bakımlı dedi"
işte böyle bir kelime kullandı eşimin yanında konuyu açtığında da
"seni beğenmiş çok iyi felan diye bahsediyor senin hakkında hala"
diye söyledi.
bana göre tamamen fesatlık.
işte bu kadar net.
Canim boyle durumlarda işi hep geyige vur ya da safa yat. Aaa ben de abiyi begendim cok efendi, sagolsun varolsun filan de. Gereksiz ve bos muhabbetleri bir sure sonra kesilir belki.

herkese selam öncelikle
eşimin ailesiyle ayrı yaşıyoruz.evlerine ayda 1-2 gün yatıya gidiyoruz.
geçen ay kafama takılan şöyle birşey oldu.biz yine aylık yatıya gittiğimiz bir zaman
eşimin tarafından yurtdışından bir akrabası geldi.adam boşanmış.
onların yanında face in felan var mı diye sordu.bende ben face kullanmıyorum dedim.biz muhafazakar bi aileyiz tabi ona göre normal birşey.
sonra bi ara kayınvalidem bana bu akrabanın beni beğendiğini söyledi ve çok da iyi niyetli söylediğini düşünmüyorum.ben hiç cevap vermedim.
şimdi şöyle bir sorun kafama takılıyo.
niye kayınvalidem bana bu fesatlığı yapıyor ben onların geliniyim nasıl beni başka birine yakıştırır buna anlam veremiyorum.alımlı bir bayanım ama bunu söylemesi gerekmez.bu ara onları hiç aramıyorum sormuyorum geçen telefonda beni aradı sesi biraz boğuktu.ben de telefonda soğuk davrandım telefonu fazla uzatmadan kapattım.
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ben yanlış mı düşünüyorum.yoksa bu normal birşey mi?
kast ettiğin anlamda söylediyse senin kv tam bir yılan,ortalığı karıştırma peşinde

niye bunu söylediğinde ne anlamda diye sorup ağzının payını vermedin

her insanın içinde bir şeytan bulunur sonuçta k.v demin ilk cümlesini ona yormak gerekiyor galiba.herkes insan sonuçta.kimse kimsenin yüreğini bilemez.o yüzden akışına bırakıyorum artık
yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

kast ettiğin anlamda söylediyse senin kv tam bir yılan,ortalığı karıştırma peşinde

niye bunu söylediğinde ne anlamda diye sorup ağzının payını vermedin
lafı gayet kendi istediği gibi çevirebilirdi sen yanlış anlamışsın derdi öyle değil mi.bende o yüzden hiç olmamış varsayıyorum böyle yapıyorum maalesef.
ben hiç bir şey yokken durup durup böyle şeyler yapıyo.
aramıyorum hiç sormuyorum bile.

lafı gayet kendi istediği gibi çevirebilirdi sen yanlış anlamışsın derdi öyle değil mi.bende o yüzden hiç olmamış varsayıyorum böyle yapıyorum maalesef.
ben hiç bir şey yokken durup durup böyle şeyler yapıyo.
aramıyorum hiç sormuyorum bile.
doğru çevirebilirdi fakat seninde en azından içinde kalmamış olurdu
mesafe koy uzak dur

Şüphesiz en doğrusunu yüce yaradan bilir.Herkesin niyeti kendine Allahtan isteğim varsa şayet açık aramak gibi bir niyetleri Allah kötülere aman vermesin.eğer ben yanlış düşünüyorsam Allah benim yüreğimi temizlesin.

katılıyorum. herkes kalbine göre iflah olur. siz doğru durun eğri zevalini bulur.

arkadaşlar facebookla muhafazakarlığın bir ilgisi yok herkes kullansın onu demek istemiyorum.face kullanmamak muhafazakarlık değil.benim eşimin akrabalarından biriyle görüşmem yanlış birşey bana göre.ne işim var dul bir adamla face de?lütfen bunu bu şekilde anlayalım.nitekim bir ara ben de face kullandım şuan kullanmıyorum tercih meselesi.
umarım anlaşılmışımdır.

Esinize bu yakistirmayi anlatin. Bu cirkin yakistirmanin cevabini annene senin vermeni istiyor deyin olsun bitsin.

doğru çevirebilirdi fakat seninde en azından içinde kalmamış olurdu
mesafe koy uzak dur
aynen öyle yapıyorum öyle yapmaktan başka çarem yok zaten uzaktayım yani evlerine 1.5 saatlik uzaklık mesafedeyim ayda 2 gün görüşüyoruz.normal zamanlar da bile aramamaya başladım artık onlar eşimi arıyorlar selam yolluyorlar hep boş onlar artık ne hediyelerine ne de güzel sözlerine inanmıyorum benim yüzüme karşı beni övüp için için böyle yapmaları bana göre tamamen iki y0zlülük sanki çocuk kandırıyorlar.herkes kendini kandırır.ha o kadar kötü değiller yanlış anlaşılmasın adaletli olmak var iyilikleri çok oldu ama bana koydu yaptıkları bazı şeyler içimden çıkmıyor ne yapsam da.

Back
X