Bizim kim oldugumuz belli degil anlatsam ne olacak anlamadimHadi o geldi size anlatti tamam ama siz neden onun ozelini bize anlatiyorsunuz ki? En ince ayrintisina kadar anlatmissiniz. Hoş degil..
Bilemiyorum kendimi boyle anlatabildim ancaksorun için konu fazla uzun değil mi
Evet yasadik yasariz daGörüsmeyin, bi mecburiyetiniz yok sonucta.. Simdiye kadar siz onsuz oda sissiz yasamis bundan sonrada yasarsiniz...
Uzuldum ya insanlar cok rahat olmuslarKız görüşme veya görüş bilmem ama kaç kızım sen bundan
Uzuldum bu kadar rahat olmasina acikcasiEvet yasadik yasariz da
Bizim kim oldugumuz belli degil anlatsam ne olacak anlamadim
Ya canim bak bende bunu ifade etmeye calistim insan yillar sonra gorustugu birine nasilsin neler oldu mutlu musun de bi banane adamla yattin kalktin tobe tobeeeMrb cnm bnce gorusme ya bu ne okurkn yoruldm sn butun hepsni buyuk bi sabirla nasil dinledin.? Ve bu ne ozguven ki herseyi yillar sonraki ilk gorusmde anltms iyy gicik oldm bnde:)
Bu sizin fikriniz tabiEtik değil. Kim olup olmadiginizi bilip bilmemekle alakali degil. Bazen diyorum ki acaba benim arkadaslarim da böyle mi? Yani anlattiklarimi gidip bir forum sayfasinda anlatip dalga mi geçiyorlar. Insan gercekten artik kime guvenecegini sasiriyor..
Ayrica bir tek ben degilimki bir cok konu okuyorum burda ben herkes anlatiyoBu sizin fikriniz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?