gicik oldum ya gicik

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.686
En iyi cevaplar
1
54.072
798
33
Kizlar merhaba unvde 4 yilim 2008 den beri devam eden iliskim var ilk ve orta okulu birlikte bitirdigim yakin bir arkadasim vardi lise 1 de de gorustuk sonra iletisim koptu gecenlerde rehberimi temizlerken gordum whatsapptan yazdim gorusmeye karar verdik yillar sonra cok heyecanlandim kizlar neyse dun bulustuk bi avmde hafta sonu diye asiri kalabalikti kahvemizi soyledik neyse bu bi konusmaya basladi 3.5 saat susmadi kizlar inanilmazdi biriyle iliskisi varmis ta adamin baska bi kizlada iliskisi varmis ama bizimki adamdan kopamamista adamda kizdan ayrilmamista o kizla yuzuk takmislar da bizimki adamin evinde kalmista birlikte olmuslarda ama hala bakireymiste bunu gulerek soyluodu (evlenmeden once iliskiye karsi degilim sorumlulugu alinabiliyorsa tabi ) ondan ayrilmista baska biriyle gorusmeye baslamista oda meger baska kizla birlikte olmusta en son sevgilisi 2.5 aylik sevgiliyken akli fikri sevismedeymiste . Bana bi dogru duzgun nasilsin vs okul nasil filan sormadi ya inanilmazdi o avm nin sesinde ugultusunda bunun ne anlattigini anlamak icin takla attim kizlar resmen. Bana imreniyormus bu kadar yildir ayni adamla birlikteymisim bu laflar guzel ama nedense cok rahatsiz oldum nazardan korktum galiba 3.5 saat oturduk babam aradi eve gitmem gerekiyordu bozuldu anladim yani ama inanilmaz bunaldim anlattiklarindan bulusmaya giderkenn cok heyecanliydim gorusuruz bundan sonra diye dusundum ama yanildim hic birsey eskisi gibi kalmiyormus bir kere daha anladim bir daha bulusmak istemiyorum kizda haftaya da bulusalim diyip duruo kizlar abarttim mi bilmiyorum ama bu kadar yildir gorusmedik ya ne ilk bulusmada adamla yattigini anlatti ben sevgilimle birseyler yasiyorum ama herkese anlatmiyorum bu yasio herkesede anlatio kendi agziyla dedi ve ben cok rahatsiz oldum bu rahatliktan gorusmek istemiyorum abartiyor muyum sizce

Yaşaması anlatması mesle değil, gıcık olacak bir durum yok. Kişilik meselesi, buna takılmamak lazım.

Ama ben üniversiteden arkadaşlarımla bile bir noktada buluşamıyorum çoğu zaman. Hayat farklı yönlere çekiyor, farklı alışkanlıklar, farklı kişilikler oluşturuyoruz. Tee ortaokulda kalmış bir arkadaşlıkta yıllar sonra buluşup anlaşmak çok zor.

Hadi o geldi size anlatti tamam ama siz neden onun ozelini bize anlatiyorsunuz ki? En ince ayrintisina kadar anlatmissiniz. Hoş degil..
Bizim kim oldugumuz belli degil anlatsam ne olacak anlamadim

Mrb cnm bnce gorusme ya bu ne okurkn yoruldm sn butun hepsni buyuk bi sabirla nasil dinledin.? Ve bu ne ozguven ki herseyi yillar sonraki ilk gorusmde anltms iyy gicik oldm bnde:)

Bizim kim oldugumuz belli degil anlatsam ne olacak anlamadim

Etik değil. Kim olup olmadiginizi bilip bilmemekle alakali degil. Bazen diyorum ki acaba benim arkadaslarim da böyle mi? Yani anlattiklarimi gidip bir forum sayfasinda anlatip dalga mi geçiyorlar. Insan gercekten artik kime guvenecegini sasiriyor..

Mrb cnm bnce gorusme ya bu ne okurkn yoruldm sn butun hepsni buyuk bi sabirla nasil dinledin.? Ve bu ne ozguven ki herseyi yillar sonraki ilk gorusmde anltms iyy gicik oldm bnde:)
Ya canim bak bende bunu ifade etmeye calistim insan yillar sonra gorustugu birine nasilsin neler oldu mutlu musun de bi banane adamla yattin kalktin tobe tobeee

Bu sizin fikriniz tabi

Bnce ilk görüşme ayni zamanda son da olmali:) ama ikinci görüşmede ne anltcgi merak konusu tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…