- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha konuştuğu dili yazamayan insanları okuldan niye mezun ediyorlar bunu irdelemek lazım sanırım.Eh ona söyleyeceğim hiçbir şey yok. Tabii ki garip. Benim bahsettiklerim bunu bilmeden yapanlar.
Nefretinle başbaşa kal o zaman. Konu açandan değil diline sahip çıkmayandan nefret etki o nefretin bir işe yarasınBen de konu actiginda karsit fikrin yorumlarini görmezden gelip kendi calip kendi söyleyenlerden nefret ediyorum![]()
Nefretinle başbaşa kal o zaman. Konu açandan değil diline sahip çıkmayandan nefret etki o nefretin bir işe yarasın
Önce bir okuyup anlamasını bil hak ediyorlar demedim ben seni nasıl muhattap alayım daha anlamamışsınSizin ki öyle bir ise yaradi ki bütün forum toplanip kursa gidecek simdi bu konuyu bekliyordu hepsi.
İnsanlarin yazim sekli yuzunden o dertleri hak ediyorsunuz diyen bir kişi benim nefretimi yonlendiremez üzgünüm..
Önce bir okuyup anlamasını bil hak ediyorlar demedim ben seni nasıl muhattap alayım daha anlamamışsın
özentilikten canımvalla ben de "v" yerine "w" yazanları anlamıyorum, neden?
Güle güle o zamanBu uslupla beni daha fazla muhattap almazsaniz çok sevinirim:)
Soru eki mi'nin ayrılması 2. sınıfta öğretiliyor ve devam ediyor, bunu bilmek için süper leydi olmaya gerek yok:)Sesli harfleri budayıp, Türkçe'mize Türkchemiz gibi kelimeler katanları saymazsam bence burada imla kurallarını bizim gibi bilmeyen bir sürü kadın var. Soru eki olan mi' yi ayırmıyor diye eleştirmem kimseyi. Bir grup süper güzel İstanbul Türke'si konuşan leydi değiliz çünkü burada. Bir sürü kadın var.
al benden de o kadar hele o yazıları kısaltanları gordukce mıdem hepten kalkıyor.. uyarıyoruz sankı cok matrak bırsey yapıyorlarmıs gıbı savunuyorlar![]()
bende demeden edemıcem matah demek ıstemedım zaten matrak (eglencelı ) anlamında.. bende cok guldum sımdımatrak değil matah(demeden edemedim)
Edemicem değil edemeyeceğimbende demeden edemıcem matah demek ıstemedım zaten matrak (eglencelı ) anlamında.. bende cok guldum sımdı![]()
unlu daralması ses dusmesı sıve ne ararsan varEdemicem değil edemeyeceğim![]()