Gıcık oluyorum :/

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Görümcemin sonradan görme gibi herşeyi övmesi şunum var bunum var , sanki dünyada sadece onun çocuğu varmış gibi saatlerce çocugunu anlatması övmesi çocuğum şöyledir böyledir çocuğunun resmini her gün çekip paylaşması, üstüne bide kendini övmesi ben şunu şöyle yaparım böyle yaparım yani iki lafından biri övme övünme..bunlara gıcık oluyorum insanda en sevmediğim huydur bırak karşındaki övsün derler ben övülmeyi de pek sevmem utanırım eşim de öyle ama bu kız kime çekmiş anlamam he bide abisini anlatır bana benim abim şöyledir böyledir yok düşkünüzdür ki aralarında fazla muhabbet bile yok bide abısını bana anlatıyo sanki tanımıyorum..
O yüzden ne zaman konussak kısa kesmek zorunda kalıyorum

Görümcemin sonradan görme gibi herşeyi övmesi şunum var bunum var , sanki dünyada sadece onun çocuğu varmış gibi saatlerce çocugunu anlatması övmesi çocuğum şöyledir böyledir çocuğunun resmini her gün çekip paylaşması, üstüne bide kendini övmesi ben şunu şöyle yaparım böyle yaparım yani iki lafından biri övme övünme..bunlara gıcık oluyorum insanda en sevmediğim huydur bırak karşındaki övsün derler ben övülmeyi de pek sevmem utanırım eşim de öyle ama bu kız kime çekmiş anlamam he bide abisini anlatır bana benim abim şöyledir böyledir yok düşkünüzdür ki aralarında fazla muhabbet bile yok bide abısını bana anlatıyo sanki tanımıyorum..
O yüzden ne zaman konussak kısa kesmek zorunda kalıyorum
Aahhh su görümceler sıkıntı ya .
Mesafe diyorum başka birşey demiyorum:)

Gormeyin,duymayin,bilmeyin
Cok eglenceli :KK66:
:) :) aynen eskiden takardım ve dinlerdim kendisi anlatır ben dinlerdim şimdi dinlemiyorum konuyu kestirp kapatıyorum aramıyorum da ama kendisi çocuğunun fotosunu çekip çekip paylaşıyo her Allahın günü üşenmeden:) ben manzara resmi paylassam o da paylasıyo beni ve abisini takip ediyo sürekli

Aynen sabır da bir yere kadar :) ama işte insanlar bunu yaparken ya farkında olmuyo ya da bilerek yapıyo

Valla bir kısmı gerçekten farkında olmadan yapıyor. Ama diğer kısmı da özellikle yapıyor bunu :) sanki onlardan başka kimsenin güzel hayatı olamaz, bir tek onların eşleri, çocukları, hayat standartları vs. mükemmel gibi bir düşünce içindeler. O kadar yapmacık geliyor ki bana ve artık inandırıcı da gelmiyor.

:) :) aynen eskiden takardım ve dinlerdim kendisi anlatır ben dinlerdim şimdi dinlemiyorum konuyu kestirp kapatıyorum aramıyorum da ama kendisi çocuğunun fotosunu çekip çekip paylaşıyo her Allahın günü üşenmeden:) ben manzara resmi paylassam o da paylasıyo beni ve abisini takip ediyo sürekli
Facede kisitlilar bolumune ekleyin kendisini,mal gibi kalsin goremesin sizin hic biseyinizi. Siz de ondan gelen bildirimleri engelleyin. Paylastiklarini gormezsiniz. Gormeyince tepki vermezsiniz. Siz tepki vermeyince gicik olur,sorar gormedin mi diye. Yoooo dersiniz, gicikligi artar;)

Valla bir kısmı gerçekten farkında olmadan yapıyor. Ama diğer kısmı da özellikle yapıyor bunu :) sanki onlardan başka kimsenin güzel hayatı olamaz, bir tek onların eşleri, çocukları, hayat standartları vs. mükemmel gibi bir düşünce içindeler. O kadar yapmacık geliyor ki bana ve artık inandırıcı da gelmiyor.
Bence beni gıcık etmeye ugrasıyor :)
Bazen de abisi bekar gibi davranıyor beni yok sayıyor ama takmıyorum ugrasmıyorum görmüyorum kendi yaptıgıyla kalıyor malesef kıskanıyor

valla bence normal olmayan sizsiniz , bir insanın abisini takip etmesi baya normal ?

çocugunu paylaşması da sizi ilgilendirmez.

konuşma kısmına gelince arkasından bu kadar kinleneceğinize teli açmazsınız olur biter.

görende size entrikalar komplolar yapıyor zanneder.
Abisini değil sürekli bizi takip ediyor nerde napıyoruz kime ne değil mi
Çocugunu paylaşması normal de sürekli bana çocugum şöyle cocuguum böyle bana övüp durması da mı normal? Bir översin iki översin de saatlerce eşini kendini çoluğunu çocuğunu övmek nedir??
Teli açmazsam bu sefer aradım da açmadın diyecek daha kötü olacak ortalık..siz bence normal olana anormal görmüssünüz nasıl okudunuz bilemedim

Back
X