gicik oluyorum

cillikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
713
0
96
Diğer
ayyy kizlarrr simdi size bisi solecem :)) benim bi ex-arkadasim var ona cok gicik kapiyorum ya :D biz onla univde tanistik son 2 sene falan beraber takiliyorduk yakin gibiydik birbirmize :D ama o zmnlarda bile gicik oluyordum bazi konularda:27:bayadir bi yarim sene falan bunla gorusmuyoruz yani arada denk gelirsek slm naber vs ama onu ne ariyo ne soruyorum hicte ozlemiyorum...onun gozu var ya hep disarda elindekiyle yetinmiyor hic ornegin ben benim bi arkadasim olsun ama oz olsun gercekten yakin olsun yeter bana cokta gozum yok ama bu hep baska yeni arkadasliklar pesinde bide kendini bisey sanmiyormu :D delirtiyor beni cok eglenceli saniyor kendini ayyy az once yeni resmini gordumm gitarla falan...ya cok bilmis yapiyor kendini bu ayyy gicikliktan simdi fenalasicam ya :D ayy tutmayin benii :37:

ben bazen dusunuyorum da
hayat kisa
bazi insanlar bize gerginlik veriyorsa, bizi huzursuz ediyorsa, uzakta da olsa bir resmini bile gorunce ya da onun tavirlari dusununce icimiz daraliyorsa, belki de o insani hayatimizdan cikarmak gerek
tabi ne kadar dogru bilemem sonucta yasanmisliklar oluyor
ama benim de var oyle gordugumde huzursuz oldugum ya da hatirladigimda
yanlis belki ama geriliyorum ben de
ve bana gerginlik yaratiyorsa tamamen hayatimdan cikarsam diye dusundugum oluyor:44:

üniversite okuduğunuza emin misiniz?

neden böyle ergen gibi cümleler kuruyorsunuz?

neden bukadar gıcık olduğun bi insanla tamamen bağlarını koparmıyosunki seninki yüzüne farklı davranıyosuna giriyo ve bu çok yanlış ayrıca bana onu kıskandığın konular var gibime geldi kimseye sana bi kötülüğü olmadığı halde böyle yoğun kötü duygular besleme ve o insanla konuşmanı bile kopar bukadar fazla gıcık olma sana zarar

ayyy kizlarrr simdi size bisi solecem :)) benim bi ex-arkadasim var ona cok gicik kapiyorum ya :D biz onla univde tanistik son 2 sene falan beraber takiliyorduk yakin gibiydik birbirmize :D ama o zmnlarda bile gicik oluyordum bazi konularda:27:bayadir bi yarim sene falan bunla gorusmuyoruz yani arada denk gelirsek slm naber vs ama onu ne ariyo ne soruyorum hicte ozlemiyorum...onun gozu var ya hep disarda elindekiyle yetinmiyor hic ornegin ben benim bi arkadasim olsun ama oz olsun gercekten yakin olsun yeter bana cokta gozum yok ama bu hep baska yeni arkadasliklar pesinde bide kendini bisey sanmiyormu :D delirtiyor beni cok eglenceli saniyor kendini ayyy az once yeni resmini gordumm gitarla falan...ya cok bilmis yapiyor kendini bu ayyy gicikliktan simdi fenalasicam ya :D ayy tutmayin benii :37:

aynısı bnm basımda iştee şimdi faceye bile girmiorumm onu silmiorum sinir olup silsin istiyorum ayrılalı 3 hafta oluo ama beni gıcık edecek ne varsa yapıo...gidip kafa göz dalasım var bizde aynı unv offf :(

Back
X