Benimde ayni is ortamında oldugum bir bayan agizla yenen sert seylerin çıkardığı seslere tahammul edemiyordu.
Mesela elma isirik sesi duymak gibi oyle seyler erik vs.
Bunun nedenini bilmiyorum benim hic bu tur takintilarim yok. Ama tanıdığım insanlar var. Seftaliyi tuylu bulup huylanan arkadaslarim da vardi. Cidden neden acaba boyle takıntılar varki.
Salavat getirmeyi deneyeceğim teşekkürler :)Arkadaşım her gıcır sesi duyduğunda salavat getirmeyi dene bence rahatlicaksın bunu bu şekilde beynine kodlamalısın insan beynine neyi takarsa bunaltıyor kendini Allahû teala aşırı giden kullarını sevmezmiş sende bu düşüncende aşırı gidip de beynini bu şekilde yorma
Heh işte bende böyle bir tesbit istiyordum, tamam araştıracağım mutlakaMisophonia var sizde. Psikiyatride yeni tanımlanmış bir rahatsızlık. Bende de var ordan biliyorum.Araştırın.
bu site de hep kedimden bir şeyler buluyorumhepimizin hayatında vardır hani düşünmeye bile katlanamadığımız sesler .. Tebeşirin tahtaya sürterken çıkardığı ses vs..
İşte ben lahana gıcırtısına dayanamıyorum mesela veya iki plastik şişenin birbirine sürtmesine allahım yazarken bile garip oluyorum. Bazen ayakkabım birbirine sürtüyor gıcırdıyo veya yere sürtüyor gıcırdıyor ve o sese katlanamıyorum
Kafaya taktığım kısmı da, o sesi bir kere hissedeyim 1-2 saat aklımdan çıkmıyor kendi kendimi yine gıcık yapıyorum
Oğlum bu aralar diş çıkarıyor, eline aldığı herşeyi ağzına götürüyor ve bazı oyuncakları gıcırdıyor( bir çözümü yok mu ya niye insanların rahatsız olmadığı sesler bazı kişileri böylesine rahatsız ediyor, psikolojik falan mı?
Çok mu uzun yazdım
Çok kötü ya :)bu site de hep kedimden bir şeyler buluyorumbenim kocişte uykusunda dişlerini gıcırdatıyo ağzına bi tane çakmamak için zor tutuyorum kendimi bunca zamandır
Tedavisi yok yazıyorMisophonia var sizde. Psikiyatride yeni tanımlanmış bir rahatsızlık. Bende de var ordan biliyorum.Araştırın.
sorma derin uykularımdan uyandırıyo beniÇok kötü ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?