Ya bazı şeyler terapi ile çözülüyor ya mesela köpek korkusu falan, bunun da terapisi yok mu kiBenimkide hastalık boyutunda.sakız çiğneme çekirdek yeme yanımda kitap okurken çevirme sesi...varda var...geçmiyo malesef.ben ortamdan uzaklaşıyorum hemen anca öyle çözülüyor.bazen katil olasım geliyo o derece
Seni anlıyabiliyorum. Benim de küçük, yuvarlak ve birden fazla bir arada olan şeyler bir garip hissettiriyor.
Mesela su kaynarken oluşan küçük su baloncuklarını, küçük yaralar, sivilceler, lekeler, siğiller,...
Bunları görünce bir tuhaf oluyorum. Aklıma ara ara gelince de bir hoş oluyorum.
Valla olabilir de bunun terapisine para harcarsam başka foniler oluşabilir bendeYa bazı şeyler terapi ile çözülüyor ya mesela köpek korkusu falan, bunun da terapisi yok mu kibilinçaltı ile mi alakalı acaba
Sizde de trypophobia var sanırım :) Ben de herkese teşhis koyuyorum
Bende bi kez tokat attım okkalısından sonra da dondum yattımOf benim eşimin de dış gıcırdatma huyu var.deli ediyor beni deli!Bir gece uyku hapı icirip kerpetenle tek tek sökmek gibi hayallere dalarak avutuyorum kendimi. Ama geçen gece uykumun arasında nasıl kızmışsam öyle bir tekme atmisimki adam yataktan düşüyordu. .oh iyi oldu.
Ohhhh sefan olsun süper olmusBende bi kez tokat attım okkalısından sonra da dondum yattım
Usagi napıyosun sen dedi sinirli sinirli uyanıp ne napıyosun ya dedim tokat attın bana dedi saçmalama rüya gormuşsun yat aşşağı dedimOhhhh sefan olsun süper olmus
Okurken sinir oldum hiç gelemem bu saydiklarina .agzim bi hoş oluyo benimdeRitmik tekrarlayan sesler,damlatan musluk gibi,
Ağız şapırtısı ya da kütürtüsü elmalar ,salatalar vs yenirken benden bile çıkarsa o ses tiksiniyorum.
Tebeşirin ya da tırnağın tahtadaki sesi,
Ama en gıcık olduğum da kağıdı katladıktan sonra sabitlemek için tırnakla üstünden geçerler ya ayyyyy
Hahahaha bu harika olmusUsagi napıyosun sen dedi sinirli sinirli uyanıp ne napıyosun ya dedim tokat attın bana dedi saçmalama rüya gormuşsun yat aşşağı dedim
ayy benimde en en en sinir oldugum seylerrr.30 tane erkegin icinde calısıyorum.geyirmek mi dersin.disine bisey sikismis cik cik eden mi dersin,hapsıran,sesli esneyen,bogazını temizleyen.yemin ediyorum ölüyorumm hergün.blutut kulaklıgı sabah 8 de bi takıtırum aksam 7 ye kdar.o olmasa katil olurum.o degil kadınlarda öyle.kimse ile konusamıyorum.igrenclıklerinden.okul var suan.bu hırsla heralde güzel seyler olcak gibi.
allahın bi dagı işte.sanki allah benim için özel olarak secmiş koymuş yeminlee.neresi la orası allah yardım etsin senin durumun bizden de vahim
hakkaten bu kadar mı olur yaallahın bi dagı işte.sanki allah benim için özel olarak secmiş koymuş yeminlee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?