canım aslında amerikan gıda sanayiini gösterdi, dünyaca ünlü fast food şirketlerinin çirkin yüzünü gösterdi
mesela etler hep bakterili, e-koli denen ve etlerde bulunan bakteriden kaç tane çocuk ölmüş ve bu bakteri ineklere sürekli sadece mısır eydirdiklerinden oluyomuş ki normalde ineklerin mısır yememesi gerekiyomuş, mısırda gdo lu, normal mısır kalmadı zaten
tr nin de çok farklı olduğunu sanmıyorum
mesela tavuklar normalden çok daha hızlı büyüyo ve kilo alıyo antibiyotik ve hormonu bastıkları için
tabii hayvanın kemikleri ve iç organları bu hızlı büyümeye ayak uyduramadığından, yürüyemiyolar, iki adım atıp yere çöküyolar
en çok şaşırdığımda amerikadaki bi tohum şirketi tüm amerikanın tohum haklarını elinde bulunduruyormuş
özel detektifleri varmış, kendi tohumunu yapmaya çalışan doğal tohum yapmaya çalışan çifçiyi, patenti bozmaktan hemen mahkemeye verip süründürüyolarmış
korku filmi gibiydi, umarım türkiye daha bu kadar kirlenmemiştir
ama pekte umudum yok bu konuda
diyo ki, süper marketteki tüm ürünlerinn yüzde 70 inin ham maddesi ya mısır ya soya ya buğdaydır, sadece aromalarla renklendiricilerle farklı ürünlermiş gibi yansıtılır diyo, kolada bile mısır varmış düşünün, tabii bu mısır, soya, bugday hep gdo lu