Gıda takviyesi

Kimdemi38

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2022
404
183
18
30
Kizlar ben 1 kürtaj 2 de kimyasal gebelik geçirdim rahimde perde vardı onun içinde operasyon oldum gebelik planlıyorum sizce sağlıklı bı gebelik oluşması için gıda takviyesi kullanmalı mıyım

Vitamin minerallerinizin kan değerlerine baktırın. Mesela vitaminlerden folik asit, b12, D vitamini...
minerallerden demir, magnezyum, potasyum, sodyum gibi... Ayrıca demir depolarınız yani ferritin değerleriniz nasıl...
bunlardan eksik çıkan olursa doktorunuzun önerisiyle takviye alabilirsiniz.

Kizlar ben 1 kürtaj 2 de kimyasal gebelik geçirdim rahimde perde vardı onun içinde operasyon oldum gebelik planlıyorum sizce sağlıklı bı gebelik oluşması için gıda takviyesi kullanmalı mıyım
Sizin sagliksiz gebeliklerinizin sebebi vitamin eksikligi degilmis ki, perdeymis. Yine de hamilelik planlamadan once tum vitaminlere falan baktirmakta fayda var tabi

Teşekkür ederim cnm

Bende 1 Kimyasal 1 bos gebelik yasadim tum tetkikleri yaptirdik rahmimde cok kalin bir perde cikti doktor bile sasirdi o kadar kalindi..ameliyatla aldilar su an yine hamileyim ama hala doktora gitmedim yine ayni şeyleri yasamaktan korkuyorum... sizinde sagliksiz olmasinin vitaminle ilgisi yok muhtemelen perdeden dolayi....insallah bizim icin bundan sonrasi hayirli olur saglikli bebeklerimiz olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…