- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 37
- Konu Sahibi kirmizicilek16
-
hangi firma bu canım, yazabilir misin bizler de dikkat edelim..
Merhabalar;
Eğer kurumsal bir yapı varsa çıkan yemeklerden numune almaları lazım.Ayrıca bu numunenin uygun şartlarda 72 saat bekletilmesi gerekli.Zehirlenmeler ilk gün belli olmayabilir.3. günü de belli olabilir.Numune alma nedenleri başlarına böyle iş gelirse kontrol yapılması içindir.Eğer çok vakit geçirmediyseniz tahlil sonuçlarını isteyebilirsiniz.Bunun dışında gerekli yerlere başvuru yapıp şikayette edebilirsiniz.Tabi sizin o yere gitmeden 3 gün önceki yediklerinizde önemli.Belki onlar zehirlemiştir.
Sağlıcakla kalın.
doğru olur mu bilmiyorum ama size özelden yazayım
fast food hamburger tarzı bi yer
Burger King Değil mi? İki.kez basima geldi
Burger King Değil mi? İki.kez basima geldi
[QUOTEkizicilek16;34242181]ne yaptınız peki hiç şikayette bulundunuz mu? hemde 2 kez
Dun burger kingdeydim bende .
Bugünde karnimda bir agri var .
Modemi usutmusum gibi hafif bir agrida var midemde .
Regl dönemindedir diyorum bende kendime .
Korktum simdi.
Tövbe Estağfurullah ..
Dun burger kingdeydim bende .
Bugünde karnimda bir agri var .
Modemi usutmusum gibi hafif bir agrida var midemde .
Regl dönemindedir diyorum bende kendime .
Korktum simdi.
Tövbe Estağfurullah ..
Bende de bazen yedikten sonra bir bulanti agri olurdu ama abarttim çok yedim fast food sonuçta derdim sonra gecerdi ama bir sorun var.cidden yiyeceklerinde...
Allah korusun kusma gibi bir şey olursa hemen Acile gidin.
Ve bence mc donalds tercih edin onun hakkında da çok şey dendi ama hem tat acisindan daha güzel hem de hic sorun yasamadim şimdiye kadar
İlkinde oradan olduğunu dusunmedim o gün disarida çok fazla şey yemistim sonra acildeydim..
İkinci gittigimde sadece oradan yedim gun boyu baska sey yemedim ve aksamina yine ayni şeyler bu sefer emin oldum.. O kadar kotuydum ki şikayet etmek aklimin ucundan geçmedi inanin simdi siz sorunca sahi neden yapmadim dedim kendi kendime...
canım ben mc donalds tan zehirlendim açıklamadım ama söyliyeyim bari sen böyle deyince
Vallahi mi? Ben burger i biraktigimdan beri ordan yerdim hayal kirikligina ugradim;(
Vallahi mi? Ben burger i biraktigimdan beri ordan yerdim hayal kirikligina ugradim;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?