Gİdecek yeri olmayanlar...

nasıl gıdecek yerı olmayanlar?

Yanı derdınız gıdecek bı yerınızın olmaması mı

yoksa öylesıne mı paylaştınız

Haklısınız aksam kapatmak zorunda kalmıştım.Az oncede yazdım internet düstü.Hadi diyelim evlısınız eşinizden ayrıldınız yanınızda kucucuk bır cocuk hatta bebek dıyelım nereye gıdeceksınız.Evlenmeden once benım ıcın canını werır dedığınız annenız esınızle ortak acılmış bır dukkan su an kotu gıden bır dukkan için ıyı olur Allhtan kotu olur kuldan mısalı hergun arayıp bır dunya laf sayıyorsa...Akrabalar mı akbabalarla mı dolu bır mahalledeyse babanızın ewı hadı her seyı yuttunuz el mecbur gıttınz.Sİz calışıyorsunuz oğlunuza annenız bakıyor evde 2 erkek 1 kız kardes daha varsa oğlunuz abır sey soylendığınde içiniz acımaz mı alınmaz mısınz?
Hadı benm eşiminle buyuk sorunlarım yok o benı bn onu sewıyor(maddı sorunlar yuzunden ewde bulamıyoruz kendısını ewdeykn de kanepede uyur kalır)bakıcı gıbı hissetmez mısınız?ben boyleyım bılemıyorum tamam dıyorum dayan az kaldı en fazla 1 sene daha...
Ama oyle bır ewkı bakmayın bır kac gundur ınternetteyım o da ınat olsun ewdekılere dıye...Kaynana cıldırıyor ıcerde...Iyı oluyor ses cıkarmadıkca her seyı alttan alınca aptal yerıne konuyorsun o kadar baska bır sey değil saygıdan da anlamıyorlar.Benım en buyuk luksum dısarı cıktığımda onlara ılaç yazdırıp kosa kosa ewe gelmek.O bıle gezmek olarak goruluyor.GOrumceye acarız kapıyı aaa ewde mısın sankı hergun ewde değilim.Gıttığım yer ya sağlık ocagı ya da fatura yatırmak için cıkarıp o da 10 dakkalık yol...
kpps ye gırcem kıtap aldım ortada duruyor.onlara gore ben uzaktan ıletışıme gecıyorum masa ustunde duran kıtapla ıletışım halındeyım ders calışıyorum sankı bırakıyorsunuz.Eşime soyluyorum cık gez takma bk keyfıne dıyor demesı kolay butun gun ben onlarla bereberm.Tam bıtırdın işelri oturcaksın cat kapı zıl...Onlara soracak olsan iş hiç bitmez.Lan yemek yapıcak tuzunu attın mı yağını koydun mu şu su az bu su cok.Yaw annm dıyecek bırakırım al kendın yap derım olmuyor ama saygı.Ki ben turızm okudum:çıragan sarayında staj yaptım.Aptallık ben de dewam etme Cıragan a sımdı de boyle ağlarsın.He buarada oncekı konularda yazmıştım eşimin abısı hayal dunyasında yasayan boz gezen gorumce gıttı canakkaleye oyuzden de gırebılıyorum nete:)sen gel kardesın ewde yok dıye gorumcemın oğlu ewdeydı oraya yerleş bır kac gundur ordalarmış.Bomba buraya gelırlerse anında cıkr gıderım.Kaynanam da gorsun belasını bakalım gorumcede gorcek 3 oğlu war arıcak benı az kaldı...

kelımelerın klavyeye bırbırıyle kavga ederek dokulmesınden anlasılıyor kı canınız cok sıkkın

Doğru soyluyorsun kontrol bıle edemedım cok hızlı yazdım bır de tam yazdım ınternet düşünce tekrar yazmak zorunda kaldım:)
Ama bak yazdığın cewap yuzumu guldurdu:)

Aaaay gittim ilaç almaya kayınpedere,eve bir geldim eşimin abısı karısı oğlu yayılmışlr eve bir guzel ohh ne ala ne memleket...Tansiyomun düştü napcam ben sıyırmak üzereyim?...

anladığım kadarıyla kaynana-kayınpeder aynı evde yaşıyosunuz...
peki görümcen niye hergün sende???
vede sen çalışan bi bayan mısın?çocuğun var mı??

anladığım kadarıyla kaynana-kayınpeder aynı evde yaşıyosunuz...
peki görümcen niye hergün sende???
vede sen çalışan bi bayan mısın?çocuğun var mı??

Ewet beraber yasıyoruz,2,5 yasında oğlum var o yuzden calışmıyorum ama artık calışcam iş bakıyorum doğrusu kpss gırcm ama tabıı ders calışamıyorum.Birlikte oturuyoruz o da yakın bıze gelıyor annesını gormeye sozde.Anca huzur bozuyor baska bir sey yaptığı yok!

Gelip gitmeleri değil kızdığım daha once yazmıştım bıraz.Abisiyle konuşmuyoruz cunku calışmıyor kac kez eşimi de benı de somurdu maddı olarak kartları kullandı vb.
Ablası desen yıne aynı bır de sırf cene hiçbir sey yapmaz her seyı o yapıyormuş gıbı anlatır.Mesela kayınv benım sıroz 10 senedır.Fakat amelıyatlık durumu henuz yok.Artık dokunun uyması gerekmıyormuş kan grubunuz uyarsa bır kac testten gecmenız yeterlı.Sadece benım esımın kan grubu uyuyor bır de gorumcemın kocasının.Bunu gayet ıyı bılıyor fakat herkese ben anneme cığerımı wercem dıye dolandı ortalıkta.Eee sonra tabı kendı bılıyor kan grubu farklı.Sonra herkese benım uymuyor dıye soyledı.Esımın uyuyormuş fakat vermıyormuş boyle anlatıyor.Dorusu ıse amelıyat ıcın erken denıldı.Ve artık carpraz nakıl dıye bır sey de varyanı gorumcemın uymasa da werebılır o baskasına wercek onun annesıne de bır baskası.Benım kızdığım herkese bizi kotuluyor kendı melek ceneyle uste cıkıyor.

ya bizim memlekette evlilik anlayışında bi yanlişlik var gibi geliyor bana.
evlilik çileye dönüşüyor göz göre göre.

Off zor bir durum. Tımarhane gibi ev yahu! Zamanında fazla iyi davranmışsınız ondan ondan... Biraz dişli olmakta fayda var. Geri bu saatten sonra... Allah yardımcınız olsun.

Haklısınız aksam kapatmak zorunda kalmıştım.Az oncede yazdım internet düstü.Hadi diyelim evlısınız eşinizden ayrıldınız yanınızda kucucuk bır cocuk hatta bebek dıyelım nereye gıdeceksınız.Evlenmeden once benım ıcın canını werır dedığınız annenız esınızle ortak acılmış bır dukkan su an kotu gıden bır dukkan için ıyı olur Allhtan kotu olur kuldan mısalı hergun arayıp bır dunya laf sayıyorsa...Akrabalar mı akbabalarla mı dolu bır mahalledeyse babanızın ewı hadı her seyı yuttunuz el mecbur gıttınz.Sİz calışıyorsunuz oğlunuza annenız bakıyor evde 2 erkek 1 kız kardes daha varsa oğlunuz abır sey soylendığınde içiniz acımaz mı alınmaz mısınz?
Hadı benm eşiminle buyuk sorunlarım yok o benı bn onu sewıyor(maddı sorunlar yuzunden ewde bulamıyoruz kendısını ewdeykn de kanepede uyur kalır)bakıcı gıbı hissetmez mısınız?ben boyleyım bılemıyorum tamam dıyorum dayan az kaldı en fazla 1 sene daha...
Ama oyle bır ewkı bakmayın bır kac gundur ınternetteyım o da ınat olsun ewdekılere dıye...Kaynana cıldırıyor ıcerde...Iyı oluyor ses cıkarmadıkca her seyı alttan alınca aptal yerıne konuyorsun o kadar baska bır sey değil saygıdan da anlamıyorlar.Benım en buyuk luksum dısarı cıktığımda onlara ılaç yazdırıp kosa kosa ewe gelmek.O bıle gezmek olarak goruluyor.GOrumceye acarız kapıyı aaa ewde mısın sankı hergun ewde değilim.Gıttığım yer ya sağlık ocagı ya da fatura yatırmak için cıkarıp o da 10 dakkalık yol...
kpps ye gırcem kıtap aldım ortada duruyor.onlara gore ben uzaktan ıletışıme gecıyorum masa ustunde duran kıtapla ıletışım halındeyım ders calışıyorum sankı bırakıyorsunuz.Eşime soyluyorum cık gez takma bk keyfıne dıyor demesı kolay butun gun ben onlarla bereberm.Tam bıtırdın işelri oturcaksın cat kapı zıl...Onlara soracak olsan iş hiç bitmez.Lan yemek yapıcak tuzunu attın mı yağını koydun mu şu su az bu su cok.Yaw annm dıyecek bırakırım al kendın yap derım olmuyor ama saygı.Ki ben turızm okudum:çıragan sarayında staj yaptım.Aptallık ben de dewam etme Cıragan a sımdı de boyle ağlarsın.He buarada oncekı konularda yazmıştım eşimin abısı hayal dunyasında yasayan boz gezen gorumce gıttı canakkaleye oyuzden de gırebılıyorum nete:)sen gel kardesın ewde yok dıye gorumcemın oğlu ewdeydı oraya yerleş bır kac gundur ordalarmış.Bomba buraya gelırlerse anında cıkr gıderım.Kaynanam da gorsun belasını bakalım gorumcede gorcek 3 oğlu war arıcak benı az kaldı...

:53::53: nasıl bı ev bu

eşın ne dıyor bu duruma? aılesı sana resmen baskı yapıyor anladığım kadar, yok gezme, nerdesın felan dıye, haksız mıyım?
eşının tepkısı ne ?
sakın ana kuzusu deme :25:

ne yap et kpss ıçın çalış, kurtar kendını
ayrı eve çıkma ımkanınız yok mu?
Kayınbıraderın nasıl gelsın eve, ev çok mu büyük kız zaten sız orda yaşıyorsunuz bıde bebeğın var :1:

o evden gıtmek mı ıstıyorsun :50:

Back
X