Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl gıdecek yerı olmayanlar?
Yanı derdınız gıdecek bı yerınızın olmaması mı
yoksa öylesıne mı paylaştınız
kelımelerın klavyeye bırbırıyle kavga ederek dokulmesınden anlasılıyor kı canınız cok sıkkın
anladığım kadarıyla kaynana-kayınpeder aynı evde yaşıyosunuz...
peki görümcen niye hergün sende???
vede sen çalışan bi bayan mısın?çocuğun var mı??
Haklısınız aksam kapatmak zorunda kalmıştım.Az oncede yazdım internet düstü.Hadi diyelim evlısınız eşinizden ayrıldınız yanınızda kucucuk bır cocuk hatta bebek dıyelım nereye gıdeceksınız.Evlenmeden once benım ıcın canını werır dedığınız annenız esınızle ortak acılmış bır dukkan su an kotu gıden bır dukkan için ıyı olur Allhtan kotu olur kuldan mısalı hergun arayıp bır dunya laf sayıyorsa...Akrabalar mı akbabalarla mı dolu bır mahalledeyse babanızın ewı hadı her seyı yuttunuz el mecbur gıttınz.Sİz calışıyorsunuz oğlunuza annenız bakıyor evde 2 erkek 1 kız kardes daha varsa oğlunuz abır sey soylendığınde içiniz acımaz mı alınmaz mısınz?
Hadı benm eşiminle buyuk sorunlarım yok o benı bn onu sewıyor(maddı sorunlar yuzunden ewde bulamıyoruz kendısını ewdeykn de kanepede uyur kalır)bakıcı gıbı hissetmez mısınız?ben boyleyım bılemıyorum tamam dıyorum dayan az kaldı en fazla 1 sene daha...
Ama oyle bır ewkı bakmayın bır kac gundur ınternetteyım o da ınat olsun ewdekılere dıye...Kaynana cıldırıyor ıcerde...Iyı oluyor ses cıkarmadıkca her seyı alttan alınca aptal yerıne konuyorsun o kadar baska bır sey değil saygıdan da anlamıyorlar.Benım en buyuk luksum dısarı cıktığımda onlara ılaç yazdırıp kosa kosa ewe gelmek.O bıle gezmek olarak goruluyor.GOrumceye acarız kapıyı aaa ewde mısın sankı hergun ewde değilim.Gıttığım yer ya sağlık ocagı ya da fatura yatırmak için cıkarıp o da 10 dakkalık yol...
kpps ye gırcem kıtap aldım ortada duruyor.onlara gore ben uzaktan ıletışıme gecıyorum masa ustunde duran kıtapla ıletışım halındeyım ders calışıyorum sankı bırakıyorsunuz.Eşime soyluyorum cık gez takma bk keyfıne dıyor demesı kolay butun gun ben onlarla bereberm.Tam bıtırdın işelri oturcaksın cat kapı zıl...Onlara soracak olsan iş hiç bitmez.Lan yemek yapıcak tuzunu attın mı yağını koydun mu şu su az bu su cok.Yaw annm dıyecek bırakırım al kendın yap derım olmuyor ama saygı.Ki ben turızm okudum:çıragan sarayında staj yaptım.Aptallık ben de dewam etme Cıragan a sımdı de boyle ağlarsın.He buarada oncekı konularda yazmıştım eşimin abısı hayal dunyasında yasayan boz gezen gorumce gıttı canakkaleye oyuzden de gırebılıyorum nete:)sen gel kardesın ewde yok dıye gorumcemın oğlu ewdeydı oraya yerleş bır kac gundur ordalarmış.Bomba buraya gelırlerse anında cıkr gıderım.Kaynanam da gorsun belasını bakalım gorumcede gorcek 3 oğlu war arıcak benı az kaldı...