Kocam her kavgada babanın evine git kafamı dinleyeyim diyor....!

Çocuğunuz var mı? Ayrıca sanal kumar oynuyor birileri ile fake isimle konuşuyor tarzında bişeyler yazmışsınız. böyle ahlaksız düşük bir insanla değil aynı yatağı- evi paylaşmak aynı havayı bile solumak istemezdim. Bu kadar mı kendimizden nefret ediyorsunuz, bitirirseniz yani ne kadar kötü bir hayatınız olabilir? bu hayattan daha kötü olamaz inanın! adam dediğiniz karısını evden kovamaz… ay çok sinirlerim bozuldu ya Allah aşkınıza kendinize gelin lütfen 🙏
Bundan iyi bir hayatım olacağı net ama bir türlü bu ihtimale kendimi hazırlayamıyorum belki düzelir diye hala umut ediyorum 🥲

Bundan iyi bir hayatım olacağı net ama bir türlü bu ihtimale kendimi hazırlayamıyorum belki düzelir diye hala umut ediyorum 🥲
Yapmayın gözünüzü seveyim ne düzelmesi adi pislik sizi aldatıyor, evden kovuyor! şuan ölse cenazesine dönüp bakmayın. Büyük sözüme tövbe yarabbim Öldüm Allah dese yemin ediyorum bir damla su vermem.Eş nasıl karısını evden kovar ya. Şuan sağlıklı düşünememeniz çok normal uzaklaşınca anlayacaksınız böyle evlilik olmaz. Dünyaya birkez geliyoruz evet hiçbirimiz mükemmel evlilikler yaşamıyoruz elbet, birçoğumuz sorun yaşıyoruz. ama sanal kumar oynayıp oradan birileriyle adı Ahmetken Mehmet diye konuşmuş falan bunlar kabul edilecek şeyler değil.

. Kafa dinlemek istiyorsan baska bir yere sen git diyorum burası benim evim diyor gidecek biri varsa o sensin diyor bu konuda nasıl davranmam gerekiyor ..
Seni gönderip arkandan rahat rahat iş çevirmek istiyordur. Ben böyle düşünürdüm. Yoksa hiçbir erkek karısına babanın evine git demez.

Temelli gidin de ömür boyu kafasını dinlesin."Burası benim ecim,sen gideceksin." ne ya?Ben çocukken benim babam da her kavgada anneme maddiyatla saldırıldı.O anlarda hissettiğim acı ve üzüntüyü anlatamam.Mevcut veya doğacak çocuğunuz bunu yaşamasın.Hakeza siz de.Kendi değerinizin farkında olun.Ömür böyle geçmez.

Son kavgamızdan sonra konuştuğuna şahit olmadım benim kocam okey bağımlısı sanaldan okey oynuyor ordan birilerini ekleyip sohbet ediyor kendi ismi ile değil fake hesaplardan kavgalarımızın çoğunluğu bu konudan çıkıyordu evet ama şuan ki konu bu sebepten ötürü değil
Huylu huyundan vazgeçmez hala konuşuyordur seni de çok güzel baskılamış. Kadına istek atmışsın birdaha öyle şeyler yaparsan çok kötü olur diyor. Ev benim evim gidecek olan sensin diyor. Aile evine döner birdaha da yanına uğramazdım. Evde kalmaya devam ederek onun yok yere egosunu şişirip (ne olursa olsun gitmiyor benden vazgeçemiyor diye düşünüyordur) kendini ezdiriyorsun. Bana şöyle dedi böyle dedi diye de hiç şaşırma sana daha çoook şey der çünkü seni baskılamış kafasına göre davranıyor duyguların ne hissettiğin umrunda değil istediğini söyler

Bu adam düzelmez bacım. Kavga etmek çözüm değil.
İyi bir konuşma yapacaksınız korkutacaksınız. Giderseniz geri gelmeyeceğinizi bu cümleyi size kurmaması gerektiğini kafasına kazıyacaksınız.
Okey bağımlılığı ve oradan biriyle konuşma meselesini de sindireceksiniz bir şekilde evinizde huzurla yaşamak için. Madem boşanmak istemiyorsunuz.

Çocuk varsa çocuğu bırak öyle git, kafasını dinlesin bakalım.

Back
X