Gİdecek yeri olmayanlar...

:53::53: nasıl bı ev bu

eşın ne dıyor bu duruma? aılesı sana resmen baskı yapıyor anladığım kadar, yok gezme, nerdesın felan dıye, haksız mıyım?
eşının tepkısı ne ?
sakın ana kuzusu deme :25:

ne yap et kpss ıçın çalış, kurtar kendını
ayrı eve çıkma ımkanınız yok mu?
Kayınbıraderın nasıl gelsın eve, ev çok mu büyük kız zaten sız orda yaşıyorsunuz bıde bebeğın var :1:

o evden gıtmek mı ıstıyorsun :50:

Tımarhane tabii:9
eşim mi yok canım ne ana kuzusu ya hepsıne kan kusturuyor ama yıne de boyle ana kuzusu olsaydı camdan atlardım ew 130 metre 3 oda 1 salon işte onlara yuz wersek balkonda yatarlar:)

ya bizim memlekette evlilik anlayışında bi yanlişlik var gibi geliyor bana.
evlilik çileye dönüşüyor göz göre göre.

Doğru soyluyorsun wala.Ben eskiden boyle olur sanıyordum meğer hala warmış okuyorum bır kac gundur burdayım bır suru kışıde aynı dert.

ilk başta bir şekilde ayrı eve çıkacaksın.ben ne zor durumda olup da ayırı eve çıkanlar tanıyorum.madem işte bakıyorsun.ayrı ev ayrı ev.iyi bir şey olsa herkes kaynanasıyla yaşardı değil mi sonuçta tek ev dönerdi masraflar çok azalır bize çok para kalırdı.ama yine de herkes azıcık aşım ağrısız başım deyip ayrı eve çıkıyor.
ben kova burcuyum özgürlüğüm olmadan yapamam.en önimli şey özgürlüğümdür benim için.ayrı ev ayrı ev.

ilk başta bir şekilde ayrı eve çıkacaksın.ben ne zor durumda olup da ayırı eve çıkanlar tanıyorum.madem işte bakıyorsun.ayrı ev ayrı ev.iyi bir şey olsa herkes kaynanasıyla yaşardı değil mi sonuçta tek ev dönerdi masraflar çok azalır bize çok para kalırdı.ama yine de herkes azıcık aşım ağrısız başım deyip ayrı eve çıkıyor.
ben kova burcuyum özgürlüğüm olmadan yapamam.en önimli şey özgürlüğümdür benim için.ayrı ev ayrı ev.

Ben de kovayım ne kovalık bıraktılar ne de baska bır sey...
Cok ıyılerı oyle sandım herkesın kendı annesı kım kotu derkı...
Dedım yaslılar onlara bır nefes olurum ılk zamanlar calışıyordum da oyle buyuk bır hata işte...

Ben de kovayım ne kovalık bıraktılar ne de baska bır sey...
Cok ıyılerı oyle sandım herkesın kendı annesı kım kotu derkı...
Dedım yaslılar onlara bır nefes olurum ılk zamanlar calışıyordum da oyle buyuk bır hata işte...

sezdim kova olduğunu,çünkü en çok senin canını sıkan işine gücüne karışılması olmuş.biz buna gelemiyoruz işte.
evlenirken tamam dedin diye nüfusuna almadın ya onları,olmuyor de eşini ikna et taşınmaya canım.benim bir arkadaşım bir günde karar verip çıngar çıkartıp ayrıldı k.validesinden.evinde bir çöpü yoktu.önce 2+1 ev tuttular.sen 1+1 tut ne olacak huzurun olsun.3000 kredi çekip beyaz eşyaları aldılar.ufak defeği kızın babası aldı.zamanla da tamamladılar evi bir oda da boş kaldı bir süre.kocasının maaşı da 900 kız çalışmıyor bebeği de vardı.yani onlar yaptıysa herkes yapar.herşey bir günde,bir kavga sonucu gerçekleşti.

sezdim kova olduğunu,çünkü en çok senin canını sıkan işine gücüne karışılması olmuş.biz buna gelemiyoruz işte.
evlenirken tamam dedin diye nüfusuna almadın ya onları,olmuyor de eşini ikna et taşınmaya canım.benim bir arkadaşım bir günde karar verip çıngar çıkartıp ayrıldı k.validesinden.evinde bir çöpü yoktu.önce 2+1 ev tuttular.sen 1+1 tut ne olacak huzurun olsun.3000 kredi çekip beyaz eşyaları aldılar.ufak defeği kızın babası aldı.zamanla da tamamladılar evi bir oda da boş kaldı bir süre.kocasının maaşı da 900 kız çalışmıyor bebeği de vardı.yani onlar yaptıysa herkes yapar.herşey bir günde,bir kavga sonucu gerçekleşti.

Bizim de oyle olucak az kaldı ama bız sehrı de terk edeceğiz herkese ders olsun anlasınlar kıymetımızı...

anladığım kadarıyla kocan sana destek oluyor

böyle olsaydı bana kayınvalıde vız gelır tırıs gıderdı he der geçerdim
bildiğimi okurdum

Son düzenleme:
anladığım kadarıyla kocan sana destek oluyor

böyle olsaydı bana kayınvalıde vız gelır tırıs gıderdı he der geçerdim
bildiğimi okurdum

Orası oyle eşim yanımda hiç ezdirmez onun yanında hiçbir sey soyleyemezler.Eşime soylesem( biraz cıtlatıyorum yuzumden anlıyor gercı)
olayların boyutu değişir.Ama onun da annesı ablası ne bılım artık beyın kalmadı düşünemıyorum

Sizi okadar iyi anlıyorumki..Şimdiki aklım olsaydı asla kaynanayla oturmayı kabul etmezdim..Ayrı eve çıkmak yıllarını alıyor eğer kredi çekmezsen..Kredi faize girdiği için çekmiyoruz bizde..:(

Allah yardımcın olsun canım bol sabır diliyorum sana
ev ev üstüne olmuyor işte mutlaka sorunlar çıkıyor
inşallah yakın zamanda evini ayırırsın

Off zor bir durum. Tımarhane gibi ev yahu! Zamanında fazla iyi davranmışsınız ondan ondan... Biraz dişli olmakta fayda var. Geri bu saatten sonra... Allah yardımcınız olsun.

yaa ben 1 ay öncesine kadar kendime öyle üzülüyordumki tımarhaneliklerle aynı binada yaşıyorum diye ama kadınlar kukübünü okumaya başladıktan sonra şimdi görüyorumki çoğu kadın benzer dertlerden şikayetçi, ne kadar mutsuz kadın var, yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi ama artık birazda kendimde kabahat buluyorum, etrafımdada bakıyorum mesafe koymayı becerebilen ve birazda dişli olan kadınlar daha az eziliyor, kafayada az takıcaksın dışarı çıkmak istiyorsan çıkacaksın, kendini övüyorsa övsün, kaynın sizi sömürüyorsa onun değil sizin enayiliğiniz küsen küssün sevmeyen sevmesin onların istediği kalıplara girince hem mutsuz hem yine yaranamayan olucaksın vs vs. (aynı şikayetleri bende ediyorum bu arada )

yaa ben 1 ay öncesine kadar kendime öyle üzülüyordumki tımarhaneliklerle aynı binada yaşıyorum diye ama kadınlar kukübünü okumaya başladıktan sonra şimdi görüyorumki çoğu kadın benzer dertlerden şikayetçi, ne kadar mutsuz kadın var, yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi ama artık birazda kendimde kabahat buluyorum, etrafımdada bakıyorum mesafe koymayı becerebilen ve birazda dişli olan kadınlar daha az eziliyor, kafayada az takıcaksın dışarı çıkmak istiyorsan çıkacaksın, kendini övüyorsa övsün, kaynın sizi sömürüyorsa onun değil sizin enayiliğiniz küsen küssün sevmeyen sevmesin onların istediği kalıplara girince hem mutsuz hem yine yaranamayan olucaksın vs vs. (aynı şikayetleri bende ediyorum bu arada )

Ben de aynı şeyleri düşnüyorum diğer konularıma da baksanız gorursunuz neler yasıyorum ama yıne de bu kulubu okuyıunca halıme sukreder oldum.Oyle olmak lazım ses cıkarmadıkca yuzlerıne guldukce bızı aptal sanım kendı adıma konusuyorum kımse ustune alınmasın daha cok ezıyorlar.Yuz yokki cok enteresan bir sulale,Eşim hiç konuşmak abisiyle yıne de arar para da para.Bize gelir yine ayrı ben hiç konuşmuyorum ama yıne de cayını corbasını werıyorum.Ben anlamış değilim daha once de dediğim gibi olan eşimle bana oluyor.DOğru durust yuzunu gorduğum yok bir sahur bir iftar o kadar.

Eşime kalsa duyma gorme...Ama oyle olmuyor ki aynı evdesin...Gecen gun diyor durumlar bıraz duzelsın dublekse cıkalım.Dedim ne değişecek.Biz ust katta oluruz onlar alt katta.Bu kez benim işler coğalacak sankı o ewde yokken ben ust kata cıkabıleceğim.Ee dedim şimdi odamız war ben nekadar gecebılıyorum odama 5 dak.Bakmayın şimdi kk war dıye kacıyorum arada odama.Ona da hak werıyorum anne baabsı yaslı hasta.Kım bakacak onları somuren abisi mi yoksa kızları mı?İkisi de birbirinden beter...

Back
X