• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gidecek yerim bile yok :(

country

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2014
3.739
4.028
83
Kizlar daha demin eşimle tartistik sozdebu pazari beraber gecirecektik (her hafta birsey cikiyo genelde ailesiyle oluyoruz) arkadaslari aradi bana sormadan gelirim dio :@ kalbimi kirmamak icin giderken sevimlilik yapıp sirnasmaya calisyo o sirada bende git diye ittim yanlislikla tokat atti bana :( ama sakayla bile olsa cok agrima gitti kufrettim bende :(

Bu gece eve gelmemek istiyorum beni merak etsin nerde diye ama gidecek hcbir yerim yok ailem sehir disinda :( 22.00 ye kadar avmlerde takilsam sonra gelsem mi diye dusunmeye basladim fikri olan var mi biliyorum sacma diceksiniz ama cok sinirliyim yuzunu bile gormek istemiyorum suan....

Ozur diledi hatta evden cikti 10 dk sonra kusura bakma cok uzgunum ama istemeden oldugunu biliyorsun diye

Bence ewden disari çıkmayın ters tepmesin sonra iyice gerilirsiniz.. eve gelince kesinlikle konusmazsiniz tavir yaparsınız tartismaya bile girmezsiniz siz konuşmadıkca yaptigi hatanin daha iyo farkina varir bence..

Bence ewden disari çıkmayın ters tepmesin sonra iyice gerilirsiniz.. eve gelince kesinlikle konusmazsiniz tavir yaparsınız tartismaya bile girmezsiniz siz konuşmadıkca yaptigi hatanin daha iyo farkina varir bence..

Genelde tartisinca ayni dediklerinizi yaparim inatci huyum var o konusmada asla konusmam ama bu tokat olayi oldugu icin zaten farkli anlasin istiyorum otellere bile bakmaya basladim suan sinirden catlicam :@

Haklıyken haksız duruma düşmeyin bence napcaksınız avmlerde kendine eziyet ediceksiniz.

Galiba mantikli dusunemiyorum ama iste gelde kendine anlat beni yalniz birakip gitmesi zoruma gidiyor ben onun icin ailemi ve arkadaslarimi isimi herseyi arkamda bıraktım tamam ona sende kmseyle görüşme diyemem demiyorumda zaten ama boyle emri vakileri beni cildirtiyo kimbilir kacta gelecek eve tabi country evde zaten nereye gidebilir ki yazikkk!!!

Bence bir yere gitme daha da kötü olur ama bir ancak önce kendine konu komşu bulunan esin anlar o zaman

Bence sakalastgnz sirada yanlislikla atilan tokatin onemi yok.sorun neden pazar ginunu karisiyla gecirmedigi.siz bu durumdan sikiliyorsunuz ve bunu bile bile ark. Oluyor karisi yerine..iyi bi dersi hakedyor aslinda bidaha ki pazra sizde ark.plan yapip ona sormadan gidin bakalm nsl oluyorms anlasn

Biz kadinlar hep vericiyiz iste aman tadimiz kacmasin herkese guleryuz goster kirma etme bizi anlayan yok...

Galiba mantikli dusunemiyorum ama iste gelde kendine anlat beni yalniz birakip gitmesi zoruma gidiyor ben onun icin ailemi ve arkadaslarimi isimi herseyi arkamda bıraktım tamam ona sende kmseyle görüşme diyemem demiyorumda zaten ama boyle emri vakileri beni cildirtiyo kimbilir kacta gelecek eve tabi country evde zaten nereye gidebilir ki yazikkk!!!
ama evlendikten sonra çoğu erkek öyle zaten,erkekler fazla sıkılmaya gelmez.Kendi haline bırak bence,sık boğaz etme fazla..Gözü dışarda değil,seni seviyorsa küçük meseleleri büyütmenin bir anlamı yok.Halimize şükretmek lazım

Genelde tartisinca ayni dediklerinizi yaparim inatci huyum var o konusmada asla konusmam ama bu tokat olayi oldugu icin zaten farkli anlasin istiyorum otellere bile bakmaya basladim suan sinirden catlicam :mad:
Yook yokk kesinlikle cikmayin hee ne yapin odaniza girin kapinizi kitleyin acmayin kapiyi ama ewden disari cikayin bence ters teper..

Şaka ile karışık tokat nasil oluyor?
o zaman sende şakasına kufrettim de olsun bitsin.

Sana bir tavsiye gittiğin eve ya bir daha donmeyeceksin ya da hiç gitmeyeceksin.

eğer esine ders vermek için çıkıp gidersen ve geri dönersen bu iş yalama olur ben söyleyim.

evden gidecek bi şey yok eve gelsin konuşursunuz bu sakalasmayi.

Back
X