- 7 Nisan 2014
- 3.739
- 4.028
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla benim bu tip konularda en buyuk kozum umursamaz olmak kendi halimde gulup kahkaha atmak hic muhattap olmamak arkadaslarimi aramak sakalasmak uyuz etmek yani ta ki iyice pisman olana kadar el sakalari saka da olsa en sevmedigim seylerdir
İşte evlilikteki sorunlar burdan çıkıyor hep ben de dahilim tabi bu genellemeye. Önce fedakarlıklar yapıp sonra karşıdan da karşılık bekliyoruz. Göremeyince de küçük meseleler bile büyüyor gözümüzde. En güzeli hiçbir fedakarlık yapmadan bencilce yaşamak ama evlilikte de mümkün olmuyor bu malesef....Galiba mantikli dusunemiyorum ama iste gelde kendine anlat beni yalniz birakip gitmesi zoruma gidiyor ben onun icin ailemi ve arkadaslarimi isimi herseyi arkamda bıraktım tamam ona sende kmseyle görüşme diyemem demiyorumda zaten ama boyle emri vakileri beni cildirtiyo kimbilir kacta gelecek eve tabi country evde zaten nereye gidebilir ki yazikkk!!!
İşte evlilikteki sorunlar burdan çıkıyor hep ben de dahilim tabi bu genellemeye. Önce fedakarlıklar yapıp sonra karşıdan da karşılık bekliyoruz. Göremeyince de küçük meseleler bile büyüyor gözümüzde. En güzeli hiçbir fedakarlık yapmadan bencilce yaşamak ama evlilikte de mümkün olmuyor bu malesef....
seni o halde bırakıp daha milletle geziyosa asıl o gelmesin eeveArkadasi bir mekanda foto koymus kesin o da orda bende aman olay buyuyecek diye eve gitme telasindayim onun umurunda bile degil o da guzel....
seni o halde bırakıp daha milletle geziyosa asıl o gelmesin eeve