• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gidecek yerim bile yok :(

Eve gec girme karari aldm anahtarda onda yok. Mesaj attm evden ciktim anahtr bende diye ama evden cikarken sarji %5ti kesin bitmistir. Yabi okuyup okumadigini bilmiyorum. Hos belki ben ondan once eve girerim belli olmaz kacta gelcegi :@

Valla benim bu tip konularda en buyuk kozum umursamaz olmak kendi halimde gulup kahkaha atmak hic muhattap olmamak arkadaslarimi aramak sakalasmak uyuz etmek yani ta ki iyice pisman olana kadar el sakalari saka da olsa en sevmedigim seylerdir

Valla benim bu tip konularda en buyuk kozum umursamaz olmak kendi halimde gulup kahkaha atmak hic muhattap olmamak arkadaslarimi aramak sakalasmak uyuz etmek yani ta ki iyice pisman olana kadar el sakalari saka da olsa en sevmedigim seylerdir

Aynenn bencede umursamamak en buyuk ceza ama yapabilene : (

Eve gec gidersen ona giciklik olsun diye yaptigin anlasilcak en iyisi bir film ac otur izle hatta komedi olsun ac ve geldiginde kahkahalar at :63: ne derse desin soguk davran cümlelerin kisa olsun onu yaptigi seye acitarak cezalandir sinir ederek degil .. sonra gidip bide polisi arar felan iyice karisir durum :KK45: benim en büyük taktigim umursamamak en ise yarayan sey bu bence .. :KK8:

Bence eve dön. Krizi bu kadar büyütmen anlamsız olur. Evde tribini atarsın. kimsen de yok eşinin şarjı da. Gece başına bir şey gelme ihtimalini düşün istersen. Bu kadar fevri olma.

Ders vereyim derken haklıyken haksız duruma düşeceksiniz. Bence yok gibi davranın kendinizle cezalandırın onu. Erkekler kendileri yapınca normal biz yapınca olay olur. Geç gelirseniz kendi yaptığını unutup size hesap soracak ve yağ gibi üste çıkacak. Olay farklı boyut kazanıp büyüyecek.

Yahu adama ceza vermek için eve geç saatlerde dönmek ne yaa, bu ne cesaret, sokaklar geç saatlerde it kopuk kaynıyor ya başınıza bir şey gelirse! İlla bu şekilde ders vermek istiyorsanız bir pazar da siz gün boyu onsuz çıkın gezin, ama geç saatlere bırakmayın yani.

Galiba mantikli dusunemiyorum ama iste gelde kendine anlat beni yalniz birakip gitmesi zoruma gidiyor ben onun icin ailemi ve arkadaslarimi isimi herseyi arkamda bıraktım tamam ona sende kmseyle görüşme diyemem demiyorumda zaten ama boyle emri vakileri beni cildirtiyo kimbilir kacta gelecek eve tabi country evde zaten nereye gidebilir ki yazikkk!!!
İşte evlilikteki sorunlar burdan çıkıyor hep ben de dahilim tabi bu genellemeye. Önce fedakarlıklar yapıp sonra karşıdan da karşılık bekliyoruz. Göremeyince de küçük meseleler bile büyüyor gözümüzde. En güzeli hiçbir fedakarlık yapmadan bencilce yaşamak ama evlilikte de mümkün olmuyor bu malesef....

yanlışlıkla tokat atıyo sonra genede dışarı arkdaşlarıyla buluşmaya mı gidiyo, laa havlee

Eve gidiyorum zaten kizlar yorumlariniz icin tesekkurler gerçekten hic takmamak gerekiyor ama evlilikte hayat musterek maalesef.. sinema iyi fikir ama gidersem o saatte metro vs. Biter. Taksiyede binemem o saatte..

İşte evlilikteki sorunlar burdan çıkıyor hep ben de dahilim tabi bu genellemeye. Önce fedakarlıklar yapıp sonra karşıdan da karşılık bekliyoruz. Göremeyince de küçük meseleler bile büyüyor gözümüzde. En güzeli hiçbir fedakarlık yapmadan bencilce yaşamak ama evlilikte de mümkün olmuyor bu malesef....

Bana gore yapilan seyler fedakarlik bile degil hayatin dogal akisinda yapilmasi gereken normal seyler ama karsindakiler bunu algilayamadigi icin artik fedakarlik olarak goruyosun...

Arkadasi bir mekanda foto koymus kesin o da orda bende aman olay buyuyecek diye eve gitme telasindayim onun umurunda bile degil o da guzel....

Bence bi yerlere gitme,evde bekle gelince de trip at,burnundan getir.

Konu sahibi adam sana tokat atıp sonra da şaka yaptım demiş ve gitmiş.

farkında misin?

dön evine ve yapamayacağın şeylere değil yapabileceğin şeylere odaklan. evi terk etmek çocuk oyuncagi değil ve geri döndüğünde bu sefer şakasına değil gerçekten yiyebilirsin o tokatı.

kocan hiç pişman gibi değil.donmesini bekle ve konuş.

Cok duygusalim hemen gözlerim doluyo ole konusmalarda yapamiyorum aglayincada kendimi gucsuz gösterdgmi dusunuyorum ; ( kadin olmak zorrrr

Back
X