• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gidecek yerim bile yok :(

Gitme kendi kendini yorcan diyen arkadas cok dogru demis eve geldim gelen giden yok aglasammi gulsemmi bilemedim

peki hiç aramadı mı seni gittiğinden beri?ya da sen aramadın mı?sorsaydın beyfendiye ne zaman teşrif edecekmiş evine?

Ne iş yapıyor kendisi? İş kıyafetlerini kapının önünde yak.

Çok merak ettim acaba gerçekten planladığınız gibi tepki verebilecek misiniz. Kırgınsınız ama bir o kadar da kıyamıyorsunuz. Sonrayı paylaşır mısınız desem, özelinize burun sokmak mı olur bilemedim.

Kizlar daha demin eşimle tartistik sozdebu pazari beraber gecirecektik (her hafta birsey cikiyo genelde ailesiyle oluyoruz) arkadaslari aradi bana sormadan gelirim dio :mad: kalbimi kirmamak icin giderken sevimlilik yapıp sirnasmaya calisyo o sirada bende git diye ittim yanlislikla tokat atti bana :KK43: ama sakayla bile olsa cok agrima gitti kufrettim bende :KK43:

Bu gece eve gelmemek istiyorum beni merak etsin nerde diye ama gidecek hcbir yerim yok ailem sehir disinda :KK43: 22.00 ye kadar avmlerde takilsam sonra gelsem mi diye dusunmeye basladim fikri olan var mi biliyorum sacma diceksiniz ama cok sinirliyim yuzunu bile gormek istemiyorum suan....

Bunu ben defalarca yaptim ise yaramiyor cnm. Bide sey bisure sonra kilini kipirdatmiyo cnku biliyorki eve geleceksin.

bu isi gucu butun yakinlarimizi birakip kocanin yanina gitmek iyi bir fikir degil galiba :) sikintidan sonra kocaya takiyoruz. onun kendi hayati varken bizim oyle olmuyo :(

Onları hayatımızın merkezine oturtuyoruz soyutluyoruz dış dünyadan kendimizi sonra en ufak bir olayda ortada kalan da biz oluyoruz:KK12:

Back
X