- Konu Sahibi redvelvetcake
Babanin ikna olmayacagini dusunuyorsan, arkadasina babani tel de ikna etmesini teklif et. Babanla konussun hayir cevabini alsin top senden ciksin.Kızlar benim cok yakın bir arkadasım kendi memleketi olan sehre beni davet ediyor bayagı uzun suredir (Gaziantep). Söyle ki, ben de gitmeyi cok istiyorum, gecen sene gidecektim ama o gun orada terör saldırısı oldu ucak iptal oldu. Altı yedi ay sonra gidecektim yine o gün de once saati degisti sonra ucak iptal edildi tatbikat mı ne yapılacakmıs. Her iki seferde de babam gitmeme hic razı degildi zaten hep bosver iyi oldu falan dedi.
Simdi arkadasım bana yine gel diyor, bu sefer annesi de beni aradı iste bekliyoruz seni sana yemek yapacagım falan dedi gercekten ben de cok istiyorum ama korkuyorum da. Arkadasım da cok sevdigim biri ama sıkıntı su ki kız kendi kendine bile asırı nazar degdiren biri. Asla kötü niyetli ya da kötü oldugundan degil zaten kızı cok sevıyorum ama sadece surekli insanların kendisini cok kıskandıgını ve nazar degdirdigini dusunuyor o yuzden de bence kendi kendine isi bozuluyor. Benim de bu iki seferdir sorun olunca o kadar ozendik gelecektim gelemedim falan simdi biraz cekindim yine. Babama sordum, babam direkt hayır dedi zaten. Orası ışidin hedefi su an gidemezsin dedi. Biraz ortalık durulsun hep birlikte gideriz hem de dedi.
Simdi bunu arkadasıma söylesem babam izin vermiyor diye asla kabul etmez gecen sefer de cunku terör saldırısı oldugu gun ucaklar iniyor buraya bilet al gel diye bayagı ısrar etmisti ve gelmiyorum diye küsmüştü ama yani hayatta kabul etmez babam, kimse etmez bence saldırı oldugu gun.
Yani ne desem simdi bilemedim, yine küsecek bana gidemeyecegim icin en azından biraz yumusatayım.
Hem etrafinizin size bu kadar israr etmesine de izin vermeyin bence