Giden 16.5 Kalan 12.5

mlyt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
2.203
2.405
158
Selamlar hanımlar :KK52:konumla ilgili biraz değişiklik yapmak istiyorum
maddeler
1-kurallar❌

2- kasmak ❌

3-zorunluluk❌

peki ne var
1- motivasyon ❌
2-esneklik✔
3-zamana yaymak✔
ben bu süreci hayat tarzım yaptığım için kurala kasmaya hiiç niyetim yok ömür boyu kasamayız değil mi dünyada bu kadar güzel nimetler varken bunlardan mahrum kalmadan herşeyden ye kararınca ye felsefesini uyguluyorum

bir çoğunuz gibi bende kilolu bir çocukluk kilolu bir gençlik kilolu bir evlilik geçirdim bu böyle uzaaaaar gider..
yaşanılan bütün sıkıntıları bende yaşadım sağlık kıyafet psikolojik çöküşler ne ararsanız var yani:işsiz:
evliyim çocukluğum kiloluyum malesef
evet 16.5 kilo verdim amaaaaa yetmeeeeezzzz:KK20:
bir çok zayıflama gurubuna katıldım çıktım haklarını inkar edemem ama bu bana yetmedi kendi günlüğümde daha prensipli olacagima inanıyorum.
Buraya ne içip ne yediğimi ve olmazsa olmaz sporumu yazarak daha profosyonel hareket edicem.Vira bismillah deyip başlıyorum:KK55:
Katılmak isteyen olursa beklerim:KK50:

Son düzenleme:
Merhabalar bende seninle aynı düşüncelerlekendi günlüğümü tutarak zayıflıyorum. Gruplar bana da çok yardımcı oldu 66'dan 58'e indim. Şimdi 2 kilo geri aldım 60.2 ile bugün itibarıyla diyete başladım, 10 kilom kaldı. İnşallah ikimizde başarırız. Diyet programın, yöntemlerin var mı?

Günaydınlar efendiiim herkese mutlu
Merhabalar bende seninle aynı düşüncelerlekendi günlüğümü tutarak zayıflıyorum. Gruplar bana da çok yardımcı oldu 66'dan 58'e indim. Şimdi 2 kilo geri aldım 60.2 ile bugün itibarıyla diyete başladım, 10 kilom kaldı. İnşallah ikimizde başarırız. Diyet programın, yöntemlerin var mı?
merhaba canım kusura bakma biraz geç yazdım o_O
malesef ben diyet programlarına sadık kalabilen biri değilim sadece kalori diyeti ne benzer bisey yapıp ne yendiysem az yiyiyorum inşaallah başarırız :KK200:

Eveeeeettt gelelim ilk günün ilk mesajına
Sabah
bizim buraların meşhur bulgur ekmeğinden 2 dilim

ara da nescafe 2si bir arada
(ara derken ara ogun değil)

öğlen
acıkmadım sade türk kahvesi

akşam
5 kaşık pirinç pilavı
4 kaşık sulu patates

bi nescafe daha
1 avuç leblebi

spor
bugünlük sadece 1 saat yürüdüm

16.5 kiloyu vererek çok önemli bir yol katetmişsin gerisini de başarırsın inşallah :))

16.5 kiloyu vererek çok önemli bir yol katetmişsin gerisini de başarırsın inşallah :))
insaallah canim benim bu günlük cok yogundum spora isteksizdim ama burayi actigim icin sorumluluk duygusuyla simdi eliptik yapicam insaallah sonucunu alirim aliriz

5000 adım
15dk eliptik
yapıldı azda olsa hiç yoktan iyidir
tabikiiiiii yoğun olmadigim günlerde sporun dibine vurmayı düşünüyorum sizde hala üşenip yarın yaparım pazartesi başlarım diyorsanız hiiiccc yoğunluğu pazartesiyi çocukları işi bahane etmeyin kalkın ve hemen başlayın inanın o kadar rahatlayacaksınız ki bunun tadı hiç bir şeyde yok zor değil ki iki sallan biraz su iç az ye bu kadar:KK50:

Günaydın günaydın
dünkü yogunluguma rağmen kalkıp yine sorumu yaptım ya inanılmaz iyiyim kendime verdiğim sözü tutmak kendim için biseyler yapmak süper bir şey...
Sizde yapın ben yaptıysam herkes yapar
ben dışarıda işlerim olunca eve gelip pert olurdum dün yaptım kendimi yendim Hoppa

Iyi ki bu günlüğü açmışım buraya yazacam diye işlerimi ona göre ayarlayıp daha fazla spor yapabileyim diye iyiki varsın kkEn Büyük KK

Şükür bugünü de kacamaksiz atlattım
Sabah
2 haşlanmış yumurta
8 zeytin
bitki çayı

öğlen
1 nescafe 2si bir arada

akşam
1 porsiyon makarna
1 diyet bar

1 saat sonra bi kahve içer günü kapatırım
1.5 saate kadar sporumu da yapıp yazarım

Evvveeettttt sporlar yapıldı
10 000 adım
leslie 3 mil yapıldı
Walk Walk Walk süper bisey bu sporun verdiği his.Canın yanıyor zorlaniyorsun ama spor bittigindeki o mutluluğu hissetmek çok güzel :KK68:

Akşamı erken yediğim için şuan bi açlık bastırdı tabi oğlumun şuan karşımda yemek yemesinden dolayı da olabilir:olamaz:
eski ben olsaydım dayanamaz yerdim açlıktan değil aç gözlüğümden yerdim amaaa ben naptim 1 çatal peynir attım ağzıma bu yalancı açlık al bu seni oyalar diye diye atlattım o yeme krizini demekki neymiş yenilmemek gerekiyormuş :KK39:

Günaydın :KK200: herkese
şimdi kahve mi içip yarim saat sonra eliptik yapicam bakalım bugün kaç dakika yapabilecem en son 15dk yapabilmiştim

yine 15dk eliptik yapabildim olsun akşam da yirmi dakika yapsam degmeyin keyfime:KK49:

Gelelim menüye
Sabah
2 haşlanmış yumurta
10 zeytin

ara
türk kahvesi

öğlen
1 tabak makarna
nescafe 2si bir arada

akşam
kuru biber kavurması
2 dilim ekmek

toplam 1200 kalori

oh be 2 hafta boyunca bi düzen oturtamamistim çok şükür sahalara geri döndüm hele sporum da düzene girdi oh mis mis...:spor:

Günaydın herkese
bugün biraz miskin uyandım şimdi bu hali atmak için kahvemi içip eliptik yapicam
eski ben olsaydım bu miskinlikle hayatta bisey yapmazdım hele spor assllaaa:kahve:
ama busefer farklı spordan sonraki mutluluk varya hanı insanın sorumluluğunu yerine getirmesinin verdiği huzur işte onu tekrar yakaladım yaaa bi daha tövbe bırakmam :KK20:

bu sabah canım eliptik yapmak istemedi
bende leslie power walk yaptım süper bisey 3 milden sıkıldım sanırım tabi o da çok iyi neyse akşamda 15 dk eliptik yaptım mi tamamdır

Eveeeeettt gelelim ilk günün ilk mesajına
Sabah
bizim buraların meşhur bulgur ekmeğinden 2 dilim

ara da nescafe 2si bir arada
(ara derken ara ogun değil)

öğlen
acıkmadım sade türk kahvesi

akşam
5 kaşık pirinç pilavı
4 kaşık sulu patates

bi nescafe daha
1 avuç leblebi

spor
bugünlük sadece 1 saat yürüdüm

Selammm canım günlük açmışsın sende ben de varım takipte kalalım:)
Ya menüye baktım senin ama şimdi sabah öğlende ağır yersen akşam hafif ye senin menü tersine dönmüş..
Nescafe selülit yapar ve şeker oranı çok yüksek onun yerine yeşil çay ya da herhangi bi şekersiz bitki çayı tavsiye ederim..
Ve bizim kilolar gidene kadar pirinç pilavı hele ki uzak durmak lazım.. öncelik bulgur pilavı o da en fazla 2-3 kaşık olmalı.. bol su içmeliyiz..
kahvaltıda ne yap ne et yeşillik peynir yumurta yemeye çalış sadece ekmekle kahvaltı yapmamalısın bence..
bende paylaşıyorum menülerimi bi göz atarsın.. Başarılar diliyorum durmak zor fit anneler olacağız..:KK76::spor:

Back
X