Giden 16.5 Kalan 12.5

Şükür bugünü de kacamaksiz atlattım
Sabah
2 haşlanmış yumurta
8 zeytin
bitki çayı

öğlen
1 nescafe 2si bir arada

akşam
1 porsiyon makarna
1 diyet bar

1 saat sonra bi kahve içer günü kapatırım
1.5 saate kadar sporumu da yapıp yazarım
Neee öğlen sadece nescafe mi? Hemen hemen kahve alışkanlığını bırak bence canım eğer evdeysen çalışmıyorsan uygun menüler hazırlayabilirsin kendine..

Neee öğlen sadece nescafe mi? Hemen hemen kahve alışkanlığını bırak bence canım eğer evdeysen çalışmıyorsan uygun menüler hazırlayabilirsin kendine..
Canım çok sağol önerilerini tabiki dikkate alicam yanlız ben öyle yeşil çay gibi şeyler tuketemiyorum malesef 16 kiloyu verirken başta da belirttigim gibi kalori sayımı gibi bi yöntemle verdim o yüzden yemeği akşam salata corba sabah yeşillik gibi şeyler yok benim sistemde çünkü sabah akşam spor yaptığım için dengeliyorum çünkü kendimi sartladigim zaman kilo alanlardanım malesef kahvesiz uyanamıyorum bide bu aralar çok ders çalıştığım için iyi içiyorum gerçi senelerdir içerim şükür selulitim yok
senin dediklerini yaparsam eminim ki hızlı veririm ama ben çok kurallarla yapamam yine de sağol canim

Eveeet menüye gelelim
Sabah
2 tane haşlanmış yumurta
8 tane zeytin

ara
nescafe 2si bir arada
1 tane tadım bar

öğlen
kuru biber kavurması
2 dilim ekmek

ara yine kahve

akşam öğlenin aynısı

spor
leslie power walk
20 dk eliptik yaptım

ve günü kapattım hadi bana yine iyi dersler

Canım çok sağol önerilerini tabiki dikkate alicam yanlız ben öyle yeşil çay gibi şeyler tuketemiyorum malesef 16 kiloyu verirken başta da belirttigim gibi kalori sayımı gibi bi yöntemle verdim o yüzden yemeği akşam salata corba sabah yeşillik gibi şeyler yok benim sistemde çünkü sabah akşam spor yaptığım için dengeliyorum çünkü kendimi sartladigim zaman kilo alanlardanım malesef kahvesiz uyanamıyorum bide bu aralar çok ders çalıştığım için iyi içiyorum gerçi senelerdir içerim şükür selulitim yok
senin dediklerini yaparsam eminim ki hızlı veririm ama ben çok kurallarla yapamam yine de sağol canim

Kişi kendini daha iyi bilir tabi canım sen öyle verdim diyorsan güzel :) İnsallah hepsi gider fazlalıkların.. ikimize de kolay gelsin:)

Günaydın günaydın günaydın :KK68:
birazdan kahvemi içip yarim saate kadar sporumu yapacam inşaallah
Sizde yapmadıysanız hadi kalkın yapın inanın oturduğunuz zamanki beyin yorgunlugunuzun yerine beden yorgunluğu
hiç bişey
ertelemek insanın beynini yorar düşünün mutfak daginikken sonra yaparım evi sonra süpürürüm dediginizde bile oturdugunuzdan tat almazsınız çünkü o sizin sorumluluğunuz aynı şey çalışan bayanlar içinde geçerli
o yüzden ertelemeyin spor da bedeninize olan sorumluluğunuz
ertelerseniz agirlasirsiniz sonra isteksizlik takip eder ve sonra yapmamış olursunuz
e tabi bunun pişmanlığı kendine kizmalar falan sonra ben yapamiyorumla günü bitirmek .........
şimdi kalk ve yap yürü hopla zıpla ne istiyosan hangi diyetsana uygunsa hangi spor sana uygunsa onu yap ve ne kadar mutlu olduğunu gör :KK28:

sabah kahvemi içip spor yapicam dedim ama komşuma gitmem gerekti sonra kızı okula gönder oğlan okuldan gelsin derken yine kahve yaptım içip inşaallah sporumu yapacam bugün leslie 5k ya bakım çok zorlamazsa onu yapayım diyorum süreklilik sıkıyor beni hadi yapmadıysan kalk bi kahve yap kendine benimle beraber spor yap...

5k ya baktım yok bana şimdilik fazla 5-6 kilo vereyim öyle yaparım 3mili yaptım iyide terledim akşama da eliptik insaallah

evveeett gelsin menü
Sabah
canım yemek istemedi
orta türk kahvesi

öğlen
2 dilim ekmek
1 tabak kış kabağı

ara
nescafe 2si bir arada
1 avuç leblebi
1 avuç kayısı çekirdeği

akşam
3 fırın köfte
1 kase mercimek çorbası

bide bugün elma sirkesi deneyecem kendim yaptım evde fermente oldu görüyorsunuz
zayıflamak için ne kadar motive olmuşsam kendi sirkemi bile yaptım gece yatmadan önce içerim inşaallah ise yarar :dua:

spora gelecek olursak
3 mil leslie
20 dk eliptik

Bugün geç uyandım regl dönemlerimde ilk gün çok halsiz oluyorum evi toparladiksan sonra kahvemi içip biraz eliptik yaparım
bugün kendime süre vermiyorum bakalım nasıl olucak sonra günün temposuna devam

Biyerde görmüştüm regl dönemlerinde daha fazla kilo verebilirmişiz hiç ekstra çaba sarfetmemistim bu defa denicem

menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
zeytin

ara
kahve

akşam
1.5 lahmacun

nescafe 2si bir arada

spor malesef bugün yok

Biyerde görmüştüm regl dönemlerinde daha fazla kilo verebilirmişiz hiç ekstra çaba sarfetmemistim bu defa denicem
Reglken yürüyüş harici spor yapmayı sevmiyorum şişkinliği de cabası benim de son bi kaç gün kaldı Reglime:(

Sabret canımmm spor yapamıyorsan diyetini bozma ve tartılma adet bitimi tartıl, o Şişlik seni yanıltmasın tartıda..

20181113_091416.webp

güncel kilom da burada dursun az kaldı 7lere inşaallah görürüm :dua:

Back
X