• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

esrammm00

Only Nick ♥♥♥
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
2.132
53
83
İstanbul
Merhaba;

Ben esra 27 yaşındayım , erzurumda yaşıyorum ve muhasebecilik yapıyorum.Açıköğretim Türk dili ve edebiyatı 3 . sınıf öğrencisiyim.Kendimi bildim bileli yani çocukluğumdan beni hep kiloluydum.Bu yaşıma kadar.....Geçen sene Haziran 15 de kk ile birlikte diyete başladım.Kilom tam 107.2 idi.Hiç unutmam.Çok sağlıksız rejimleri daha önce denemiş ancak ikin gün sonra dah aç bir mideyle dönmüştüm.+90 lardaki arkadaşlarımın hepsi destek oldular.Bilinçli bir şekilde zayıflamayı ilk baştan onlardan öğrendim :16:Daha sonra yine kk daki diğer arkadaşlarımından bi çok faydalı bilgi öğrendim.Hepsi çok yardımcı oldu.Ama son 4,5 aydır kendi diyetimi kendi sporumu kendim yapıyorum.Artık çok daha bilinçliyim.Diyetten ziyade sağlıklı beslenmek temel mantığım.Sporla destekliyorum.Şu an ki kilom 79 ve 42 beden giyiniyorum:21::21::21: bu çok mutlu ediyor.48-50 bedenden 42 bedene düşmek...İstediğin kıyafetlerin içine girmek....Yıllar sonra özgüvenim yerine geldi... İSPANYOL PAÇA renkli pantolon tek hayalim ve şu an üstümde ondan var :34::34: İnanın insanın yüz ifadesi bile değişiyor daha genç görünüyorsunuzzzz....

Derkennnn niye konu açtım ona geleyim ????

Bu kadar kilo gitti ama hala verilecek kilom var hedef kilom 59.Bu süreçte ben burda olucam.Bazen yardım etmek için bazern yerdım almak için bazen de kafanızı şişirmek için.Ben yolda yürürken kilolu bir byan görsem gidip konuşup sağlıklı yaşamaya ikna etmek istiyorum.Çünkü kilo konusunda en büyük kötülüğü biz kendimize yapıyoruz.Azim irade ve gerçekten istemenin önüne hiç bişey geçemez...Artık burdayımm kızlar istediğimiz herşey konuşabiliriz,sorabiliriz,öğrenebiliriz...

Sevgi umut inançla haydi BİSMİLLAH :52::52::52::52:

Merhaba;

Ben esra 27 yaşındayım , erzurumda yaşıyorum ve muhasebecilik yapıyorum.Açıköğretim Türk dili ve edebiyatı 3 . sınıf öğrencisiyim.Kendimi bildim bileli yani çocukluğumdan beni hep kiloluydum.Bu yaşıma kadar.....Geçen sene Haziran 15 de kk ile birlikte diyete başladım.Kilom tam 107.2 idi.Hiç unutmam.Çok sağlıksız rejimleri daha önce denemiş ancak ikin gün sonra dah aç bir mideyle dönmüştüm.+90 lardaki arkadaşlarımın hepsi destek oldular.Bilinçli bir şekilde zayıflamayı ilk baştan onlardan öğrendim :16:Daha sonra yine kk daki diğer arkadaşlarımından bi çok faydalı bilgi öğrendim.Hepsi çok yardımcı oldu.Ama son 4,5 aydır kendi diyetimi kendi sporumu kendim yapıyorum.Artık çok daha bilinçliyim.Diyetten ziyade sağlıklı beslenmek temel mantığım.Sporla destekliyorum.Şu an ki kilom 79 ve 42 beden giyiniyorum:21::21::21: bu çok mutlu ediyor.48-50 bedenden 42 bedene düşmek...İstediğin kıyafetlerin içine girmek....Yıllar sonra özgüvenim yerine geldi... İSPANYOL PAÇA renkli pantolon tek hayalim ve şu an üstümde ondan var :34::34: İnanın insanın yüz ifadesi bile değişiyor daha genç görünüyorsunuzzzz....

Derkennnn niye konu açtım ona geleyim ????

Bu kadar kilo gitti ama hala verilecek kilom var hedef kilom 59.Bu süreçte ben burda olucam.Bazen yardım etmek için bazern yerdım almak için bazen de kafanızı şişirmek için.Ben yolda yürürken kilolu bir byan görsem gidip konuşup sağlıklı yaşamaya ikna etmek istiyorum.Çünkü kilo konusunda en büyük kötülüğü biz kendimize yapıyoruz.Azim irade ve gerçekten istemenin önüne hiç bişey geçemez...Artık burdayımm kızlar istediğimiz herşey konuşabiliriz,sorabiliriz,öğrenebiliriz...

Sevgi umut inançla haydi BİSMİLLAH :52::52::52::52:
tebrik ederim kalan kilolarinida tez zamanda saglikli bi sekilde verirsin insallah :46:

Ben bugün ne yaptım ne yedim ne içtim yazalım bakalım madem diyet günlüğü olduu yazmak lazım

Güne bir bardak limonlu ılık suyla başladım
sabah kahvaltım 2 haşlama yumurta 2 y.k. karabudağ ve maydanozla salata yaparak yedim
ara öğünde 2 kuru incir
öğle bir elma ve karabuğday tarçın ile
ara öğünde bir potakal ve ayran
akşam bir tabak nohut yemeği

bugünün menüsü böyleydi karabuğday konusuna bi açıklık getireyim.Detoks yapmıyorum sadece karabuğday tadını çok sevdim ve bana tartıda çok yaradı faydasını gördüm o yüzden öğünlerime ekledim böyle bazen tüketiyorum.Diyetin ilk gününden beri sabah aç karnına ılık suyumu içerim metabolizmayı canlandırmak hızlandırmak için birebir.Aralarda ayrıca bir bardak yeşil çay bir bardak form plus ve akşamda ılık limonlu suyum var.Spor yapmadım çünkü 10000 adımı geçmişim bugün dışarda çok işim vardı hayli yoruldum mekik ve planks programım var 120 mekik ve 20 sn plank yapıcam günü böyle kapatıcam

ertesi güne eksilerle uyanmak dileğiyle hayırlı geceler

Esracığım,

hayırlı olsun günlüğün...MAşallah ne güzel kilolar vermişsin, bayıldım..:nazar::nazar:
Umarım hedefine sağlıkla varır ve bir daha asla kilo problemi yaşamazsın...

Esracığım,

hayırlı olsun günlüğün...MAşallah ne güzel kilolar vermişsin, bayıldım..:nazar::nazar:
Umarım hedefine sağlıkla varır ve bir daha asla kilo problemi yaşamazsın...

Yena buraya yazman beni çok mutlu etti teşekkür ederim.Amacım başkalarına faydalı olabilmek.Umarım hepimiz en kısa sürede istediğimiz rakamlara ulaşabiliriz :16::16::16:

Esracım öncelikle seni gönülden kutlarım çok güzel yol almışsın inşallah sağlıkla istediğin kiloya da ulaşırsın
Ömür boyu bir dah kilo sorunu yaşamamak için senin yaptığını yapmak lazım zaten yani diyet değil sağlıklı beslenmeyi ve hareketli bir yaşamı benimsemek
Tekrar tebrikler :46:

Esracım öncelikle seni gönülden kutlarım çok güzel yol almışsın inşallah sağlıkla istediğin kiloya da ulaşırsın
Ömür boyu bir dah kilo sorunu yaşamamak için senin yaptığını yapmak lazım zaten yani diyet değil sağlıklı beslenmeyi ve hareketli bir yaşamı benimsemek
Tekrar tebrikler :46:

Asuman ablacımm teşekkür ederim ben diyete ilk başladığımda seni esrayı örnek alırdım sizin rakamlarınız o zamanlar bana rüya gibi gelirdi şimdi sizlerle aynı kilodayım ve çok mutluyum :16:

Sağlıklı beslenmeyi hayatımıza oturtduğumuzda herşey daha kolay oluyor

Güzel dileklerin bilmukabele :16::16::16:

Asuman ablacımm teşekkür ederim ben diyete ilk başladığımda seni esrayı örnek alırdım sizin rakamlarınız o zamanlar bana rüya gibi gelirdi şimdi sizlerle aynı kilodayım ve çok mutluyum :16:

Sağlıklı beslenmeyi hayatımıza oturtduğumuzda herşey daha kolay oluyor

Güzel dileklerin bilmukabele :16::16::16:

Seni ve şu an hissettiklerini çok iyi anlıyorum esracım süper bir duygu gerçekten ama ben bu kış olaydan koptum ve kilo aldım malesef eskiye nazaran şükrediyorum yine de ama aldığım kilolara da çok üzülüyorum buna rağmen toparlayamadım bir türlü
İnşallah en kısa zamanda ben de motive olup seni yakalarım :34:

Ben bugün ne yaptım ne yedim ne içtim yazalım bakalım madem diyet günlüğü olduu yazmak lazım

Güne bir bardak limonlu ılık suyla başladım
sabah kahvaltım 2 haşlama yumurta 2 y.k. karabudağ ve maydanozla salata yaparak yedim
ara öğünde 2 kuru incir
öğle bir elma ve karabuğday tarçın ile
ara öğünde bir potakal ve ayran
akşam bir tabak nohut yemeği

bugünün menüsü böyleydi karabuğday konusuna bi açıklık getireyim.Detoks yapmıyorum sadece karabuğday tadını çok sevdim ve bana tartıda çok yaradı faydasını gördüm o yüzden öğünlerime ekledim böyle bazen tüketiyorum.Diyetin ilk gününden beri sabah aç karnına ılık suyumu içerim metabolizmayı canlandırmak hızlandırmak için birebir.Aralarda ayrıca bir bardak yeşil çay bir bardak form plus ve akşamda ılık limonlu suyum var.Spor yapmadım çünkü 10000 adımı geçmişim bugün dışarda çok işim vardı hayli yoruldum mekik ve planks programım var 120 mekik ve 20 sn plank yapıcam günü böyle kapatıcam

ertesi güne eksilerle uyanmak dileğiyle hayırlı geceler
sizi tebrik ediyorum bravo doğrusu farisi basima diyim :43:

öncelikle maşallah :nazar::nazar:
gerçekten çok azimliymişsin seni tebrik ediyorum o kadar kilo vermişsin geri kalanı neden veremeyesin ki eminim onu da başarıp manken gibi bir hatun olursun ama mutlaka sporla destekle çok kilo vereceğein için sarkma olmasın başarılar diliyorum sana ve zayıflamak isteyen herkese ve tabi kendime de:42::42:

Seni ve şu an hissettiklerini çok iyi anlıyorum esracım süper bir duygu gerçekten ama ben bu kış olaydan koptum ve kilo aldım malesef eskiye nazaran şükrediyorum yine de ama aldığım kilolara da çok üzülüyorum buna rağmen toparlayamadım bir türlü
İnşallah en kısa zamanda ben de motive olup seni yakalarım :34:

Ablacımm öyle oluyor arada önemli olan geri dönebilmek sen çok güzel sonuçlar aldın ben eminim yeniden aynı başarıyı yakalıcaksındır yaz geliyor azcık kaldı ne verdiysek karımız :34::34:

öncelikle maşallah :nazar::nazar:
gerçekten çok azimliymişsin seni tebrik ediyorum o kadar kilo vermişsin geri kalanı neden veremeyesin ki eminim onu da başarıp manken gibi bir hatun olursun ama mutlaka sporla destekle çok kilo vereceğein için sarkma olmasın başarılar diliyorum sana ve zayıflamak isteyen herkese ve tabi kendime de:42::42:

çok teşekkür ederim canımm diyet sürecimde hem sporla destekledim bundan sonraki süreçte de bırakmam çünkü ideal kiloma gelince profesyonel çalışmak istiyorum spor konusunda hani şu mankenlerin falan sırtı ve karın kasları süper oluyor onlara heveslendim bakalım önce fazlalıklardan kurtulalaım :34::34::34: sanırım sende zayıflamak istiyosun umarım tez zamanda istediğin rakama ulaşırsın :34::34:

Bugün sabah aç karnına limonlu ılık suyumla güne başladım

Kahvaltımda haşlanmış bir yumurta 3 zeytin bir dilim ekmek 1 c.k ev yapımı reçel ve maydanoz bir bardak çay ile hüplettim
ara öğünde bir bardak yeşil çay yanında bir kuru incir yedim
yine bir bardak sıcak limonlıu su içtim
öğle yemeğim tavuk döner oldu ayranla birlikte
işyerinde daha sağlıklı bir seçenek yok pide ve lahmancundan iyidir

sabah işe gelirken yine yolumu uzattım hafif yağmur vardı ama olsun

Hayırlı cumalar...

Bugün yaptıklarımı yazar dizimi izler uyurummmm

İkindide bir küçük yeşil elmam vardı
akşam ise bir kase kıymalı nohut yemeği yarım kase yoğurt bir tabak domates soğan salatası (mımmmmm)
ara da ise bir bardak sütlü kahve yanında iki parça bitter ;)

Spor olarrak 35 dk en tempolusundan eliptik sürdüm.Spor yaparken nabzımızın yükselmesi yağ yakmamıza yardımcı olur.Bunuda terlememizle anlayabiliriz.Ben kan ter içinde kalıyorummm öyle içime siniyor ki :46::46::46::46:

Bugün bol bol bitki çayı ve limonlu ılık su içtim normal suyumu da alkali içtim.Hatta akşam simaneke tarçın ve zencefilli çay yaptım gayette güzeldi.Metabolizma hızlasınsınnn yağlar yakılsın demi ama :34::34::34:

Bugnlük bu kadar hayırlı geceler

Bu 27 kiloyu ne kadar surede verdiniz ve neler yaptiniz anlayirmisiniz :)

Merhaba Canım ;

Bu kiloyu on ayda verdim duraklama dönemlerim oldu ama şükür kırdık onlarıda :32:

En başta sağlıklı beslendim.Karbonhidrat protein hepsinden yeterli ölçüde aldım.Vucüda şeker alımını en aza düşürmek lazım ki kilo verebilelim.Ama bunu yaparken herşeyden de mahrum kalmamak lazım.Mesela öğünlerimizde karbnhidrat olmalı sabah bir dilim ekmek yada öğlen bulgur pilavı yada akşam karabuğday gibi.Yoksa giden kilolar kasdan gider ki biz bunu hiç istemeyiz.Meyve de şeker var.Günlük iki porsiyon meyve bizim için yeterli olur.3 ana öğün ve 3 ara öğün beslenmek lazım.Sebze et kurubaklagiller öğünlerin baş tacı olacak aralarda yoğurt sür meyve kuru meyve fındık badem cevizz tükettim.En önemlisi bu süreci sporla destekledim.Su bitki çayı günlük düzenli olarak tükettim.

Genel özet böyle canım ama daha da detaylı aklına takılan bi soru varsa sorabilirsin:34:

Back
X