• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

bebiş varken herşeyi ona göre ayarlamak gerekiyor olsunnnn biz de öyle yaparız sana küçük bir önerşm var kızın uyurken leslie sansone mil yürüşlerini evde rahatca yapabilirsin ;)

ooo kız mı ? Allah sağlık versin canım ikinizede hamilelik süreci bence çok güzel bi süreç her anı tadını çıkararak yaşamak lazım kaç aylık ? ne zaman geliyor küçük hanım ?

Evet . allah kısmet ederse kızım olacak. 7 aylık oldu şimdi. Temmuzda doğacak inşallah...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Güzel Esram günlüğün hayırlı olsun canım.
Verdiğin kilolan için tebrik ediyorum canım seni.Ben dileti baya boşladım.63 te sabitlendim kaldım.Sen burdasın ya artık senin azminle gaza gelir bende diyet yaparım artık.
Güzel Esram sen benim için çok özelsin bunu unutma.Sen çok vicdanlı kocaman yürekli bir dostsun.

çizelgen güncel sanırım artık ufaktan başla kuzum yaa bu eşler anneler babalar of offf benimde annem öyle pasta çörek meselesi hemde hergün napalım yemicezz dişimizi sıkacağız az kaldı yaza malum azck incelekk aslında düzenli bir şekilde diyet yapsan sporla sonraki haftalarda desteklersin bu şekildede faydası olur cnm

ınş cnm ya mayıs geldı hala aynıyım:ssz: çok uzuluyorum.

Güzel Esram günlüğün hayırlı olsun canım.
Verdiğin kilolan için tebrik ediyorum canım seni.Ben dileti baya boşladım.63 te sabitlendim kaldım.Sen burdasın ya artık senin azminle gaza gelir bende diyet yaparım artık.
Güzel Esram sen benim için çok özelsin bunu unutma.Sen çok vicdanlı kocaman yürekli bir dostsun.

Yaaa ama nasıl mutlu oldum benim değerli hocam :16: sen de benim için çok değerlisin her daim örnek aldığım yol arakadaşımsın :16:

Diyete gelince hiç ihtiyacın yok ki cidden diyorum görüyorum fotoları hem çok şık hem de gayet ince duruyosun yine de yapmak istersen yada korumak her daim burdayım :16::16:

Hayırlı kandiller ....Tüm müslüman aleminin kandili mübarek olsun...Ben bugün oruç tuttum... Bu mübarek günü hakkıyla yaşamayı nasip eder inşallah ALLAH ım :16::16::16:

Esracım nasılsın canım.Sana diyetinle ilgili birşey sorucaktım.Karabuğday yediğini yazmışsın.Karabuğdayla ilgili birçok şey okudum.Ünlüleri zayıflatan bayan vardı ya(tuğba Coşkun)
o verdiği diyetlerde bunu çok kullanıyor.Bende aradım burda ama bulamadım.Kastamonuda yok.Azeri bir arkadaşım var o yollayayım dedi.Sonra unuttum gitti..Yazdıklarını okuyunca istesem mi dedim.Tok mu tutuyor bu buğday merak ettim.

Esracım nasılsın canım.Sana diyetinle ilgili birşey sorucaktım.Karabuğday yediğini yazmışsın.Karabuğdayla ilgili birçok şey okudum.Ünlüleri zayıflatan bayan vardı ya(tuğba Coşkun)
o verdiği diyetlerde bunu çok kullanıyor.Bende aradım burda ama bulamadım.Kastamonuda yok.Azeri bir arkadaşım var o yollayayım dedi.Sonra unuttum gitti..Yazdıklarını okuyunca istesem mi dedim.Tok mu tutuyor bu buğday merak ettim.

Tşekkür ederim hocam seni gördüm daha iyi oldum :16:

Karabuğday bi mucize gibi...Bir günlük detoks yapıyorum bununla ben haftada bir kere.Migrosta var 2m de bile oluyor.Bunu öğünlerinde yiyosun.Haşlanmış 3 kaşık karabuğday bir rendelenmiş elma ve tarçınla 3 öğün yapıyosun aralarda ise bitki çayı ve 2 salatalık yiyip günü kapatyosun.Bol su ve bir de yürüyüş diyor şeyda coşkun :34: bunu ilk yaptığımda -2 kg sonralarda -1 ve -500 gr olarak değişti.Tok tutma etkisi tarcın ve elmayala daha çok hissediliyor.Böyle bi günlük arınma detoks gibi düşüneceksen güzel sonuçlar veriyor :34::34:

Hayırlı cumalar...

Dünkü iftardan sonra bitkin düşen ben spor falan yapamadan uydum.Bugün de bünyemi zorlamamak için normal besleniyorum.Pazar günleri malum ödül günü olduğundan ve ben haftasonu bir sürü zor sınavdan geçeceğim için ( aklınıza gelebeilecek en güzel yiyecekler.....) yarın karabuğday yaparım sanırım.
Bu aralar ara öğünde vazgeçilmezim olan bir tarifi paylaşmak istiyorum.

Yarım elma
3 kaşık light yoğurt
3 kaşık müsli ( bimde satılanı çok sevdim)
tarçın

Bunu özellikle spor öncesi yemenizi tavsiye ediyorum hem tadı inanılmaz güzel hemde enerji verecektir.Afiyet olsun.

Eğer spor sabah saatlerinde yapıldıysa ikindi için süper bir araöğün olabilir :34:

Esracım kara buğdayı aldım geldim.Netten nasıl yapacağıma baktım 2 kaşık buğday diyor.Bana çok az geldi.Doyuyormu insan bu 2 kaşıkla.
Bugün ayran çorası detoksu yapıyorum .Sonrası buğdayı denemek istiyorum.2 kaşık buğday ,bir yeşil elma,tarçın.Merak ediyorum inşallah işe yarar.
Çok öptüm seni.

Esracım kara buğdayı aldım geldim.Netten nasıl yapacağıma baktım 2 kaşık buğday diyor.Bana çok az geldi.Doyuyormu insan bu 2 kaşıkla.
Bugün ayran çorası detoksu yapıyorum .Sonrası buğdayı denemek istiyorum.2 kaşık buğday ,bir yeşil elma,tarçın.Merak ediyorum inşallah işe yarar.
Çok öptüm seni.

Hocam 2 kaşık diyor ama ben üç kaşıkla yapıyorum hani doymak açısından bir de gözümüz de doydun demi :34:

Ayran detoksu benim yapamadığım bişeydi hocam ama senin sonucunu merakla bekliyorum:53::52::52::52:

Ayran detoksum gayet iyi gidiyor.Bugün ilk günüm ve gayet iyi gittti.Eşim le büyük oğlum kokoreç yemeye gittiler şimdi,eminmisin yemeyeceğinden diye defalarca sordular.Çok kararlıyım 60ı görmek istiyorum.Vücudum o kadar çok su topladıki bu ara o yüzden deniyorum bunu.Tam 20 gündür reglim devam ediyor.Balon gibi oldum.Salı günü randevum var bakalım dr ne diyecek.Sanırım menapoza giriyorum.
Yarın sabah tartılır sana yazarım mutlaka.Pazarteside karabuğdayı yapıcam.Salı protein ağırlıklı beslenicem.Sonra normal diyetime devam.
Güzel Esram benden bugünlük bu kadar.Nurdanda uğramış buraya ilk sayfalarda.ikinizde öpüyorum.

Esracım detoksun 1.günü bitti ya sabah heyecanla kalkıp tartıldım ve giden -800.Biliyorum su kaybı ama genede çok mutlu oldum.Bugün 2.günüm.İnşallah bozmadan bugünüde atlatırım.Sana sonucu yarın mutlaka yazarım.Bugün akşam buğdayımıda kaynatıcam.Görüşmek üzere....:3:

Ayran detoksum gayet iyi gidiyor.Bugün ilk günüm ve gayet iyi gittti.Eşim le büyük oğlum kokoreç yemeye gittiler şimdi,eminmisin yemeyeceğinden diye defalarca sordular.Çok kararlıyım 60ı görmek istiyorum.Vücudum o kadar çok su topladıki bu ara o yüzden deniyorum bunu.Tam 20 gündür reglim devam ediyor.Balon gibi oldum.Salı günü randevum var bakalım dr ne diyecek.Sanırım menapoza giriyorum.
Yarın sabah tartılır sana yazarım mutlaka.Pazarteside karabuğdayı yapıcam.Salı protein ağırlıklı beslenicem.Sonra normal diyetime devam.
Güzel Esram benden bugünlük bu kadar.Nurdanda uğramış buraya ilk sayfalarda.ikinizde öpüyorum.

Kokoreçççç en sevdiğimm ama bugün gelse ben de hayır derim tebriklerrr o yüzden hocam :46:Valla helal olsun sana ben görüyodum mıhlama falan ona da yok dediğini biliyorum yani :46:senin kilonda olupta bu kadar dikkat ediyosunn helalllllll:46::46::46:
Menopoz için ne desem bilemedim hepimiz yaşıcağız hocam geçmiş olsun ama doktor sonuçlarını merak ediyorumm aman habersiz koma beni :16:
Bugün karabuğday var sanırım yorumlarını ve sonuçlarını bekliyorumm :52:

Esracım detoksun 1.günü bitti ya sabah heyecanla kalkıp tartıldım ve giden -800.Biliyorum su kaybı ama genede çok mutlu oldum.Bugün 2.günüm.İnşallah bozmadan bugünüde atlatırım.Sana sonucu yarın mutlaka yazarım.Bugün akşam buğdayımıda kaynatıcam.Görüşmek üzere....:3:

Vuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv:nazar::nazar::nazar:nazarlar değmesinnnn inşallahh

Rakam çok güzel kim senin yerinde olsa diyeti bırakıp şimdiye yetmiş kilo olmuştu :52::52: Valla süpersin hocam sonuçlarını merakla bekliyorum :16::16::16:

Selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Yeni gün yeni hafta bizlere mutluluk getirsin inşallah

Benim diyet aynen devam ediyor bir küçük detoks yapıyorum olumlu sonuç alırsam sizinle paylaşıcam şimdilik iyi gidiyor en azından çok zorlamadı

Akşam spor yaparım

Yarın yine yazarım hoşçakalınnnnnnn

Back
X