Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Canım ;
Bu kiloyu on ayda verdim duraklama dönemlerim oldu ama şükür kırdık onlarıda
En başta sağlıklı beslendim.Karbonhidrat protein hepsinden yeterli ölçüde aldım.Vucüda şeker alımını en aza düşürmek lazım ki kilo verebilelim.Ama bunu yaparken herşeyden de mahrum kalmamak lazım.Mesela öğünlerimizde karbnhidrat olmalı sabah bir dilim ekmek yada öğlen bulgur pilavı yada akşam karabuğday gibi.Yoksa giden kilolar kasdan gider ki biz bunu hiç istemeyiz.Meyve de şeker var.Günlük iki porsiyon meyve bizim için yeterli olur.3 ana öğün ve 3 ara öğün beslenmek lazım.Sebze et kurubaklagiller öğünlerin baş tacı olacak aralarda yoğurt sür meyve kuru meyve fındık badem cevizz tükettim.En önemlisi bu süreci sporla destekledim.Su bitki çayı günlük düzenli olarak tükettim.
Genel özet böyle canım ama daha da detaylı aklına takılan bi soru varsa sorabilirsin![]()
Bnde yapioyrum sennkisi gibi kac ayda verdin peki
Günaydınnnn
Bugün günlerden beyaz protein günü detayları paylaşacağım![]()
çok teşekkür ederim canımm diyet sürecimde hem sporla destekledim bundan sonraki süreçte de bırakmam çünkü ideal kiloma gelince profesyonel çalışmak istiyorum spor konusunda hani şu mankenlerin falan sırtı ve karın kasları süper oluyor onlara heveslendim bakalım önce fazlalıklardan kurtulalaımsanırım sende zayıflamak istiyosun umarım tez zamanda istediğin rakama ulaşırsın
![]()
inşallah bu azimle onu da yaparsın evet ben yeni doğum yaptım 6 ay oluyor şimdi zayıflamaya çalışıyorum 5- kilo fazlam kaldı vericem inşallah
Maaşallah. Allahım sendeki azmi banada versin inşallah ben 7 aylık hamileyim 112 kilo ile hamile kaldım şu an 107 kiloyum. Bende çocukluğumdan beri hep kiloluydum doğumdan sonra bende vermek istiyorum. Umarım başarabilirim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
verirsin canım beş kilocuk ne ki
benim diyete başladığım kilodasın cnm üstelik ben ne hamilelik ne de başka bişey geçirmedim emin önemli olan gerçekten istemek ve aklında buna inanmak.İrade varsa kilo vermek çok kolay![]()
helal olsun valla.bende doğumda cok aldım.şimdi boğazımı kıssamda gıtmıyo bu kılolar.spor yapamıyorum çunku...yuruyuş hayal oldu.kızım kuçuk.arada bebek arabasınla yuruyorum okadar
İnşallah... önemli olan irade dediğin gibi. . Kızım doğsunda bi allahın izniyle 65i görmek için mücadele edeceğim
bebiş varken herşeyi ona göre ayarlamak gerekiyor olsunnnn biz de öyle yaparız sana küçük bir önerşm var kızın uyurken leslie sansone mil yürüşlerini evde rahatca yapabilirsin
ooo kız mı ? Allah sağlık versin canım ikinizede hamilelik süreci bence çok güzel bi süreç her anı tadını çıkararak yaşamak lazım kaç aylık ? ne zaman geliyor küçük hanım ?
kızım ayakta sallayıp uyuyo yere koyunca uyanıyo :26:
ahh canım yaa işte senin sporun kızınona rağmen kilo almazsın merak etme uyku düzenini otruttukdan sonra başlarsın sende
![]()
ah ınş cnm.sendekı azmın yarısı olsa yeter bana
daha fazlası bile vardır eminim ışık senin içinde istemek en önemli şey burda Allah bağışlasın kızın kaç aylık yada kaç ay oldu doğum yapalı
8 aylık cnm![]()
Allah bağışlasın kuzumm diyet yapıyor musun ? yalnız varya kızın tam sevilecek zamanında öpüyorum onu annesi![]()
sagol cnm tam dıyet demeyeyımde dıkkat etmeye basladım ama ıllakı bırşey oluyo bozuluyo.eşim her akşam kola alıyo.ırademe sahıp çıkıp içmemezlik yapamıyorumeşime kızıyorum alıyo dıye.akşam yemeklerınde ekmeği kestım kızartma pılav yemıyorum ama işte spor olmayınca olmuyo sanırım kaldım oyle