• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Merhaba Canım ;

Bu kiloyu on ayda verdim duraklama dönemlerim oldu ama şükür kırdık onlarıda :32:

En başta sağlıklı beslendim.Karbonhidrat protein hepsinden yeterli ölçüde aldım.Vucüda şeker alımını en aza düşürmek lazım ki kilo verebilelim.Ama bunu yaparken herşeyden de mahrum kalmamak lazım.Mesela öğünlerimizde karbnhidrat olmalı sabah bir dilim ekmek yada öğlen bulgur pilavı yada akşam karabuğday gibi.Yoksa giden kilolar kasdan gider ki biz bunu hiç istemeyiz.Meyve de şeker var.Günlük iki porsiyon meyve bizim için yeterli olur.3 ana öğün ve 3 ara öğün beslenmek lazım.Sebze et kurubaklagiller öğünlerin baş tacı olacak aralarda yoğurt sür meyve kuru meyve fındık badem cevizz tükettim.En önemlisi bu süreci sporla destekledim.Su bitki çayı günlük düzenli olarak tükettim.

Genel özet böyle canım ama daha da detaylı aklına takılan bi soru varsa sorabilirsin:34:

Bnde yapioyrum sennkisi gibi kac ayda verdin peki

Son düzenleme:
Günaydınnnn

Bugün günlerden beyaz protein günü detayları paylaşacağım ;)

Haftada bir gün protein yapıyorum bazen iki haftada bir bazen de kaçamak ertesi :52:

Bugünlerde sadece prtein yiyiorum yani ekmek meyve sebze şeker yoooooook...

Mesela bugün sabah kahvaltım 2 haşlama yumurta 2 parça peynirdi

sonra arada bir bardak sıcak süt

öğlen yemeğim malum işteyim tavuk döner isteyip içindeki eti yedim azcıkdı daha fazla yerdim olsaydı

arada bir bardak soğuk süt içtim

birazdanda bir bardak ayran içmeyi düşünüyorum öğlen doymadığım için

akşamda ızagara tavuk yicem

tartıda ne kadar eksi çıkdığımı yarın paylaşırım ki her zaman eksi olarak faydasını görmüşümdür:34:

çok teşekkür ederim canımm diyet sürecimde hem sporla destekledim bundan sonraki süreçte de bırakmam çünkü ideal kiloma gelince profesyonel çalışmak istiyorum spor konusunda hani şu mankenlerin falan sırtı ve karın kasları süper oluyor onlara heveslendim bakalım önce fazlalıklardan kurtulalaım :34::34::34: sanırım sende zayıflamak istiyosun umarım tez zamanda istediğin rakama ulaşırsın :34::34:

inşallah bu azimle onu da yaparsın evet ben yeni doğum yaptım 6 ay oluyor şimdi zayıflamaya çalışıyorum 5- kilo fazlam kaldı vericem inşallah

Maaşallah. Allahım sendeki azmi banada versin inşallah ben 7 aylık hamileyim 112 kilo ile hamile kaldım şu an 107 kiloyum. Bende çocukluğumdan beri hep kiloluydum doğumdan sonra bende vermek istiyorum :(. Umarım başarabilirim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşallah bu azimle onu da yaparsın evet ben yeni doğum yaptım 6 ay oluyor şimdi zayıflamaya çalışıyorum 5- kilo fazlam kaldı vericem inşallah

verirsin canım beş kilocuk ne ki :34::34:

Maaşallah. Allahım sendeki azmi banada versin inşallah ben 7 aylık hamileyim 112 kilo ile hamile kaldım şu an 107 kiloyum. Bende çocukluğumdan beri hep kiloluydum doğumdan sonra bende vermek istiyorum :(. Umarım başarabilirim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim diyete başladığım kilodasın cnm üstelik ben ne hamilelik ne de başka bişey geçirmedim emin önemli olan gerçekten istemek ve aklında buna inanmak.İrade varsa kilo vermek çok kolay :34:

protein günü -400 :34::34::34::16::16::16::16:

Bugün normal devam ediyorum yani klasik diyetim akşam detayını yazarım pazar günü ödülüm olur hep onu tek geçerim ödülüm dondurmaydı :16:

helal olsun valla.bende doğumda cok aldım.şimdi boğazımı kıssamda gıtmıyo bu kılolar.spor yapamıyorum çunku...yuruyuş hayal oldu.kızım kuçuk.arada bebek arabasınla yuruyorum okadar

verirsin canım beş kilocuk ne ki :34::34:

benim diyete başladığım kilodasın cnm üstelik ben ne hamilelik ne de başka bişey geçirmedim emin önemli olan gerçekten istemek ve aklında buna inanmak.İrade varsa kilo vermek çok kolay :34:

İnşallah... önemli olan irade dediğin gibi. . Kızım doğsunda bi allahın izniyle 65i görmek için mücadele edeceğim

helal olsun valla.bende doğumda cok aldım.şimdi boğazımı kıssamda gıtmıyo bu kılolar.spor yapamıyorum çunku...yuruyuş hayal oldu.kızım kuçuk.arada bebek arabasınla yuruyorum okadar

bebiş varken herşeyi ona göre ayarlamak gerekiyor olsunnnn biz de öyle yaparız sana küçük bir önerşm var kızın uyurken leslie sansone mil yürüşlerini evde rahatca yapabilirsin ;)

İnşallah... önemli olan irade dediğin gibi. . Kızım doğsunda bi allahın izniyle 65i görmek için mücadele edeceğim

ooo kız mı ? Allah sağlık versin canım ikinizede hamilelik süreci bence çok güzel bi süreç her anı tadını çıkararak yaşamak lazım kaç aylık ? ne zaman geliyor küçük hanım ?

bugün günlerden karabuğday seviyorummm yemeği elma ve tarçınla tüketicince güzel tok tutuyor sonucu yine yazıcamm :34::34:

bebiş varken herşeyi ona göre ayarlamak gerekiyor olsunnnn biz de öyle yaparız sana küçük bir önerşm var kızın uyurken leslie sansone mil yürüşlerini evde rahatca yapabilirsin ;)

ooo kız mı ? Allah sağlık versin canım ikinizede hamilelik süreci bence çok güzel bi süreç her anı tadını çıkararak yaşamak lazım kaç aylık ? ne zaman geliyor küçük hanım ?

kızım ayakta sallayıp uyuyo yere koyunca uyanıyo :26:

Allah bağışlasın kuzumm diyet yapıyor musun ? yalnız varya kızın tam sevilecek zamanında öpüyorum onu annesi :54::54::54:

sagol cnm tam dıyet demeyeyımde dıkkat etmeye basladım ama ıllakı bırşey oluyo bozuluyo.eşim her akşam kola alıyo.ırademe sahıp çıkıp içmemezlik yapamıyorum:30: eşime kızıyorum alıyo dıye.akşam yemeklerınde ekmeği kestım kızartma pılav yemıyorum ama işte spor olmayınca olmuyo sanırım kaldım oyle

sagol cnm tam dıyet demeyeyımde dıkkat etmeye basladım ama ıllakı bırşey oluyo bozuluyo.eşim her akşam kola alıyo.ırademe sahıp çıkıp içmemezlik yapamıyorum:30: eşime kızıyorum alıyo dıye.akşam yemeklerınde ekmeği kestım kızartma pılav yemıyorum ama işte spor olmayınca olmuyo sanırım kaldım oyle

çizelgen güncel sanırım artık ufaktan başla kuzum yaa bu eşler anneler babalar of offf benimde annem öyle pasta çörek meselesi hemde hergün napalım yemicezz dişimizi sıkacağız az kaldı yaza malum azck incelekk aslında düzenli bir şekilde diyet yapsan sporla sonraki haftalarda desteklersin bu şekildede faydası olur cnm

Back
X